Genius
سلام ....
از آشنایی با شما خوشبختم Mofidy جان ...
1 - John Nash رو صد در صد میشناسی ....
از زندگیش چی فهمیدین و چقدر براتون مفید بوده !؟
فکر می کنم فیلم «یک ذهن زیبا» هم به نقایص و هم به نقاط قوت شخصیت او اشاره کرده و نیازی به توضیح و تفسیر بنده ی حقیر نیست. منتهی گله ای که از اینگونه فیلمها دارم این است که مردم نوعاً اینگونه فیلمها را به کل جامعه ی ریاضی و ریاضیدانان تعمیم می دهند. از مردم بسیار شنیده ام که ریاضیدانان را افرادی پریشان خاطر می دانند که نمی توانند با محیط اطراف خود ارتباط درست برقرار کنند. این ذهنیت کاملاً غلط است. ریاضیدان نیز یک بشر است با تمام ضعفها و قوتهایش. بنده از نزیک ریاضیدانان بزرگ اروپایی و آمریکایی را دیده ام که در ارتباطاتشان چنان زیبا و لطیف عمل می کردند که دانشجویان حسابی جذب آنان می شدند. حتی با یکی از ریاضیدانان ما یک ترم تمام تنیس بازی می کردیم. یک ریاضیدان آمریکایی را می شناسم که از پرورشگاه کودکان بی سرپرست، کودکی را به خانه آورده بود (با اینکه خودش دارای فرزند بود) و برای او تا مرحله ی ازدواج پدری کرد. اگر تاریخ ریاضیات را مطالعه کنید از اینگونه افراد بسیار خواهید یافت. هر چند ممکن در بینشان افراد پریشان خاطری هم همانند بقیه رشته ها ی علمی یافت شود. به شخصیت و میزان عقل و درک یک انسان باید نگریست نه به رشته تحصیلی او.
2 - هدفتون از زندگی چی هست ؟
رضایت خدا و حجتش (عج)
( عادت دارم سوالهایی کم ولی پر مغز بپرسم . اگه تعداد سوالهای کم هست منو به بزرگی خودتون ببخشید )
سوالی باز باشه با اجازتون میپرسم .
موفق باشین .
9 تیر 1386