تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 808 از 1364 اولاول ... 3087087587988048058068078088098108118128188589081308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,071 به 8,080 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

Genius

سلام ....
    از آشنایی با شما خوشبختم Mofidy جان ...
    1 - John Nash رو صد در صد میشناسی ....
    از زندگیش چی فهمیدین و چقدر براتون مفید بوده !؟

فکر می کنم فیلم «یک ذهن زیبا» هم به نقایص و هم به نقاط قوت شخصیت او اشاره کرده و نیازی به توضیح و تفسیر بنده ی حقیر نیست. منتهی گله ای که از اینگونه فیلمها دارم این است که مردم نوعاً اینگونه فیلمها را به کل جامعه ی ریاضی و ریاضیدانان تعمیم می دهند. از مردم بسیار شنیده ام که ریاضیدانان را افرادی پریشان خاطر می دانند که نمی توانند با محیط اطراف خود ارتباط درست برقرار کنند. این ذهنیت کاملاً غلط است. ریاضیدان نیز یک بشر است با تمام ضعفها و قوتهایش. بنده از نزیک ریاضیدانان بزرگ اروپایی و آمریکایی را دیده ام که در ارتباطاتشان چنان زیبا و لطیف عمل می کردند که دانشجویان حسابی جذب آنان می شدند. حتی با یکی از ریاضیدانان ما یک ترم تمام تنیس بازی می کردیم. یک ریاضیدان آمریکایی را می شناسم که از پرورشگاه کودکان بی سرپرست، کودکی را به خانه آورده بود (با اینکه خودش دارای فرزند بود) و برای او تا مرحله ی ازدواج پدری کرد. اگر تاریخ ریاضیات را مطالعه کنید از اینگونه افراد بسیار خواهید یافت. هر چند ممکن در بینشان افراد پریشان خاطری هم همانند بقیه رشته ها ی علمی یافت شود. به شخصیت و میزان عقل و درک یک انسان باید نگریست نه به رشته تحصیلی او.

2 - هدفتون از زندگی چی هست ؟

رضایت خدا و حجتش (عج)

( عادت دارم سوالهایی کم ولی پر مغز بپرسم . اگه تعداد سوالهای کم هست منو به بزرگی خودتون ببخشید )

سوالی باز باشه با اجازتون میپرسم .
    موفق باشین .

9 تیر 1386

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام mofidy1 جان
    ميشه بگي راجبه اين عكسها در اين پست چه فكري ميكني :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

سلام من به شما به خاطر زندگی موفق و زیبایی که دارید تبریک میگم.به شما ..خانوادتون..و پدر و مادر گرامیتون.امیدواریم در پناه خدا همچنان به فعالیتهای مفید مشغول باشید.
    اینم سوال من؟
    نظرتون در باره ی حذف کنکور چیه؟خوبه یا بد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

magmagf

سلام
    حال شما ؟

ممنونم

1- معلمی از نظر رعایت عدالت شغل سختی نیست ؟ هیچ وقت در این باره دچار عذاب وجدان می شید ؟

باید معلم بود و با درد او آشنا شد. خدا می داند که در طول یکسال چه خون دلها که نمی خوریم و چه تشرها که به خود نمی زنیم. باور کنید توصیف این زجرها ممکن نیست. هر سال مشکلاتمان با دانش آموزان و دانشجویان بیشتر و بیشتر می شود و هر سال باید نوع برخوردمان را با نوجوانان و جوانان، خانواده های آنها و مسئولین مدرسه و دانشگاه عوض کنیم تا در انجام وظیفه ی سنگین معلمی کوتاهی نکرده باشیم. این راز ها و درددلها سر به مهر بماند بهتر است. شاید در سوالات بعدی بیشتر توضیح دادم.

2- در مورد گرایش تاریخ ریاضیات اطلاعی دارین ؟ توی ایران هست ؟

نه فعلا چنین گرایشی وجود ندارد (تا حدی که بنده اطلاع دارم).

3- هیچ وقت به فکر ادامه تحصیل بودین ؟

بله، سه بار در امتحان دکتری ریاضی شرکت کردم. در بعضی از این امتحانات، به لطف خدا، شاگرد اول هم شدم اما به دلایلی که گفتن آنها درست نیست، پذیرفته نشدم. البته نامید نیستم و باز هم تلاش خواهم کرد.

4- رشته ریاضی توی دانشگاه واقعا رشته سخت و پرزحمتیه و از طرف دیگر بازار کارش نسبت به خیلی از رشته ها مناسب نیست .

اینگونه که شما می گویید نیست. بازار کار برای دانشجویان مستعد و باسواد رشته ی ریاضی به ویژه بعد از دوره ی کارشناسی ارشد، اگر نگویم بیشتر از سایر رشته های علوم پایه است، کمتر از آنها هم نیست. هدف تاسیس رشته ی ریاضی در دانشگاهها تربیت افراد برای تحقیقات سطح بالا در این رشته است. چیزی که هم اکنون کاملا فراموش شده است و متاسفانه هر کس در هر سطح علمی هم که باشد می تواند وارد این رشته شود. یکی از زجر هایی که بنده حقیر در کلاس درس می کشم همین است. بارها و بارها و بارها !! شاهد بوده ام کسی در کلاس درس رشته ریاضی نشسته است که هم در دوره دبیرستان و هم در دانشگاه از ریاضی متنفر بوده و هست. ریاضیات را مسخره می کند و آنرا برای آدمهای بی کار و بی عار می داند. به راستی بعد از فارغ التحصیلی، این دانشجو چه مشکلی از مشکلات کشور را می تواند حل کند. با چنین توصیفاتی مشکلاتی که شما برشمردید، باید هم اتفاق بیفتد.

با این اوصاف هیچ وقت به دختراتون پیش نهاد می کنید که برای رشته دانشگاهی سراغ ریاضی برن ؟

بنده به دخترهام هیچ پیشنهادی نمی دهم. اگر دوست داشتند سراغش می روند اگر نه، نه.

5- کم ترین نمره ریاضی که تا قبل از ورود به دانشگاه گرفته بودین چند بود ؟

یکبار در مثلثات، در امتحان خرداد، نمره 8 گرفتم.

6- بدترین خصوصیت اخلاقیتون ؟

یکی از بدترین خصوصیات اخلاقی شغلیم این است که از ورقه تصحیح کردن متنفرم و اگر مجبور نبودم یک ورقه هم تصحیح نمی کردم.

7- رابطتون با بچه ها چطوره ؟

بسیار خوب. اگر یک روز با بچه ها بازی نکنم و هنگام غذا خوردن دور بنده نباشند و شلوغ نکنند و سر به سرشان نگذارم، آن روز احساس کمبود می کنم و غذا زهرمارم می شود. آنها هم وقتی از بنده دور هستند، وقتی وارد خانه می شوند، یکراست وارد اتاقی می شوند که بنده در حال مطالعه هستم و می ریزند روی سر وکله ی بنده.

8- توی کارای خونه کمک می کنید ؟

بله، کارها در منزل ما همه تقسیم شده است.

9- شبای یلدا عادت دارین فال حافظ بگیرین ؟

نه

10- هنوز با هم کلاسیهای دوران دانشگاه ارتباط دارین؟

بله کمابیش.

9 تیر 1386

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

سلام

خوبید
    مثل همیشه اولین سوال من
    عمرا اگه منو بشناسید؟!؟!؟

یه سوال کوچیک به نظر شما رابطه موسیقی با ریاضی چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

dimah2005

سوال: نظر شما در باره سولات ریاضی در کنکور امسال در تمام رشته ها چیه؟

هنوز سوالات را ندیده ام.

نظر تون در باره اینکه میگن ریاضی اثبات نشدنی هست چیه؟

ریاضیات چیزی نیست که اثبات بشه یا نشه، مثل این که بپرسیم آیا میز و صندلی اثبات شدنی هستند یا نه. اگر منظورتون جوهر و ماهیت ریاضی است، که البته بحث فلسفی و مشکلیه. بعضی اعتقاد دارند چنین ماهیتی اصالتاً وجود داره بعضی ها هم نه. وارد این بحث نشیم بهتره، خسته تون می کند. البته اگر خواستید بیشتر توضیح می دم.

نظرتون در مورد اینکه میکن وجود خداوند را از طریق ریاضیات اثبات کرده اند (توسط عده ای از ریاضیدان ها از جمله مهندس بازرگان) چیه؟

در پستهای قبلی مفصلا عرض کردم، برای اثبات وجود باریتعالی به چنین بحثهایی نیاز نداریم. بنده هم شخصا به چنین دلایلی اعتقاد ندارم. ضمنا توجه کنید که مهندس بازرگان ریاضیدان نبود.

آیا خودتون میخواستید معلم شید؟

بله

چرا دیگه تدریس نمیکنید؟

بنده کی گفتم تدریس نمی کنم. بیش از ده سال است که بی وقفه مشغول تدریس هستم.

چرا آواتورتون عکس خوازمی را گذاشته اید ؟

خوارزمی اولین ریاضیدان مشهور و تاثیر گذار مسلمان بود و به نوعی کارهاش به رشته اصلی بنده که جبراست نزدیکه.

نظر تون در رابطه با سیستم آموزشی کشور(مخصوصا در ریاضی) چی هست؟

متاسفانه با وجود استعدادهای عالی و بی نظیری که در این کشور یافت می شود، معتقدم که سیستم کنونی آموزشی کشور توان بهره برداری درست از آن را چه در دانشگاه و چه قبل از آن ندارد. تا قانون «نمره بگیر بالا بیا» به جای «یاد بگیر بالا بیا» در این سیستم حکمفرمایی می کند، مشکلات حاد کنونی ریشه کن نخواهد شد و تا سیستمی بومی و مخصوص به این کشور به جای روشهای دست چندم، قدیمی و مخالف با فرهنگ این مرز و بوم در امور آموزش نسل جوان «جمهوری اسلامی ایران» ایجاد نشود باید در نسل بعد شاهد یک فاجعه بزرگ باشیم.

آخریش: چرا بعد اسمتون 1 قرار دادید ؟

قبل از بنده، برادرم در این سایت عضو شده بود، لذا سایت نام کاربری mofidy را قبول نکرد.

9 تیر 1386

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

Behroooz

در دوران مدرسه تقلب ميكردي؟

شاید باور نکنید، اصلا از تقلب متنفر بودم چون شرعاً این کار را درست نمی دانستم و نمی دانم. حتی اگر چشمم به طور اتفاقی به برگه ی کنار دستی می افتاد و جواب درست رو می فهمیدم، جواب آن سوال را نمی نوشتم!!

بچه هات چند سالشونه ؟

8 و 1.5 ساله

9 تیر 1386

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

sajadlog

1-تو با نظریه ی دکارت در مورد علم ریاضی موافقی؟منظورم اینه مادر تمام علم هاست.

علم تعریف مشخصی داره اونهم مجموعه ی اطلاعات بشره و ریاضیات هم داخل اون. اگر بگیم ریاضی الهام بخش و باعث پیشرفت بسیاری از شاخه های علمه شاید درست تر باشه.

2-شاخه ی مورد علاقتون در ریاضیات چیه؟

رشته ی جبر

3-میتونی بگی جواب (100!) 100 فاکتوریل چنده؟

93326215443944152681699238856266700
    490715968264381621468592963895217599
    993229915608941463976156518286253697
    920827223758251185210916864
    000000000000000000000000

نترسیدید که؟!

4-موسیقی دوست دارید؟گوش میدید؟

اهل موسیقی به اون معنی که مرسومه، نیستم.

5-نظرتون درباره ی اعتصاب معلمان؟

اجازه دهید به این سوال جواب ندم.

9 تیر 1386

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

*PINK PANTHER*

منظورم ازینکه با کدوم نظریه مخالف هستین این بود که آیا یکی از نظریه های ریاضی هست که به نظر شما کامل نباشد و مورد پسندتون قرار نگیره؟

ببینید ما در ریاضی نظریه نداریم. هر چیز را با منطق باید اثبات کرد و الا قابل قبول نیست. به جای نظریه در ریاضی سه نوع فلسفه مهم وجود دارد: منطق گرایی، شهودگرایی و صوری گرایی. بنده مخالف هیچکدام نیستم.

9 تیر 1386

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

behnam karami

سلام و عرض خسته نباشید به معلم گرامی آقای مفیدی

علیکم السلام

یه چنتا سوال داشتم اگه زحمتی نیست به اینها هم جواب بدید

1- مدرک تحصیلی

کارشناسی ارشد ریاضی محض

2- چطور شد که به ریاضیات علاقه مند شدید

شاید برخورد مناسب معلمهای عزیز و بزرگوارم که اگر در سترس بنده باشند حاضرم دست و پایشان را ببوسم.

3- اگه ماشینی اختراع بشه که آدمو به گذشته ببره اونوقت بازهم همین راهو تو زندگیتون ادامه میدادین

مطمئناً نه، در طول زندگی آدمیزاد اشتباههای زیادی می کنه، سعی می کنم اون راهها رو دیگه نرم. اما درباره رشته ی تحصیلی فکر می کنم بازم همین رشته رو انتخاب می کردم.

4- کمترین نمره ی انظباطی که گرفتید

والله یادم نیست. اما آدم شری نبودم و به لطف خدا معلمها و مسئولین مدرسه ازم راضی بودن

5- معدل دیپلومتون چند بود

فکر میکنم حول و حوش 16

6- بهترین معلمی که داشتین

معلم جبر سال اول دبیرستان (البته نظام قدیم)

9 تیر 1386

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •