بله به صورت کامل....
دقت کن دوست عزیز....صفحه ecare فقط با internet explorer سازگاری دارد....فقط با internet explorer بازش کنید
بله به صورت کامل....
دقت کن دوست عزیز....صفحه ecare فقط با internet explorer سازگاری دارد....فقط با internet explorer بازش کنید
مشهد کسیو میشناسید که مودم ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنه ؟
مگه میشه مودم ایرانسل را به مبین نت تبدیل کرد؟
منظورتان این است که این را از شما بخرند و یک مودم مبین نت بدهند؟
چون یکی از اقوام میخواهد از ایرانسل به مبین نت برود. مونده که مودمش را چیکار کنه.
بله میشه
مودم ایرانسل رو فیرم ویر رو اپدیت میکنن ، فرکانس رو عوض میکنن ،مک رو تو شبکه مبین نت رجیستر میکنن ، بعد میشه با همون مودم ایرنسل از مبین نت گرفت
من مودم ایرانسل دارم زنگ زدم مبین نت گفتم چه جوری می شه اکانت مبین نت بگیرم اینجا رو معرفی کرد گفت از عوامل مجاز خودمونه 25 تومن می گیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم نمی تونم انجام بدم حتما باید مودم و بدم به اونا تبدیل کنن ؟ دردسرش همین رجیستر کردن آدرس مک !! بعد راه برگشت هم داره ناراضی بودم بخوام دوباره برگردم ایرانسل ؟
Last edited by T_E_X_A_S; 04-06-2012 at 20:46.
حتما راه برگشت داره ولی مهم اینه که شخصشو پیدا کنی
این سیب سبز سبز رو دیدم ، ولی من مشهد ام !
بستگی به نوع مودمتون داره....فقط یک نوع مودم را میشه آورد در شبکه مبین و بعد از اون هم دیگه قابل برگشت نیست.....
نه عزیز قابل برگشت به هیچعنوان نیست....
همون اول هم ازتون تعهد میگیرند
نیازی به پیدا کردن شخص هم نیست کافیه با 096790 تماس بگیرید و تقاضا کنید ...خودشون عامل را میفرستند براتون
این که میگین قابل برگشت نیست از لحاظ علمی و تخصصی اشتباهه ! حتماً شدنیه
-
BM632 الان دارن تبدیل میکنن ، همون مودای هُواوِی که هر دو شرکت دارن
شما به عوامل مجاز فروش در مشهد زنگ بزن احتمال زیاد تبدیل می کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)