بچه ها تا 1500 لپتاپ اپل پیدا میشه که ویندوز 7 رو خوب اجرا کنه ؟؟؟
بچه ها تا 1500 لپتاپ اپل پیدا میشه که ویندوز 7 رو خوب اجرا کنه ؟؟؟
بله jp نیست اما ja هست که تقریباشبیه هم هستند و این محصول برای بازارهای خاص هست....
k42کاملا با a42 متفاوته
ممنون دوست من
دوستان دیگه و دوست خوبم bioster نظری ندارن؟
آخه این اولین لپ تاپ زندگیمه و قراره تا4 سال دیگه هم همین باشه و واس همین نمی خوام بیگدار به آب بزنم.
بنظرتون برم سراغ همین یا مدل های n53sn و n53sv ؟قیمت های این دو مدل ایسوز رو اگه دارید لطف کنید؟
ممنونم![]()
بله در جریانم که k42 با a42 متفاوته كاما مساله اینه که توی سایت اسوس چیزی به اسم a42jp نیست ك منتها با اون کانفیگ k42jp هست که ظاهرش فرق داره با اون a42 بهمین دلیل می پرسم ++++ اینکه آیا k42jp با کانفیگ core i 7 توی ایران اومده؟ چون k42jp-core i3 توی ایران هست ...
دیگه خسته شدم اگه یه لطفی بکنین کمک کنین برم سریع همین k42jp- core i7 رو بگیرم و خلاص
مرسی
Last edited by hsein; 12-05-2011 at 11:22.
قیمت ها رو به افزایش هست !!!
در مورد اینکه میگید 6090 امتحانش رو پس داده یا نه باید گفت که مسلما لپتاپی که تازه وارد بازار میشه نمیشه راجع به اون نظری داد ، اما با توجه به اینکه سری قبلی DV6 امتحان پس داده پس میشه گفت که این هم خوب باشه
معمولا لپتاپ ها خیلی کم پیش میاد خراب بشند و اکثر خرابی ها هم از شارژر و باتری و بلندگو و ... هست که راحت تعمیر و جایگزین میشند.
البته بستگی به استفاده ی صحیح شما نیز داره ، مثلا نوت بوک گیم بیشتر از دو سال معمولا عمر نمیکنه!!!
من خودم اگر باشم ایسوس رو انتخاب میکنم انا هیچ دیلیلی وسش ندارم!
هر دو خیلی خوب هستند ، هر کدوم رو خوشتون اومد خرید کنید
تا این قیمت می تونید از سری مک بوک پرو 13 اینچی خرید کنید که مشخصات نسبتا خوبی داره.
ویندوز هم روش نصب میشه اما به پای مک در این لپتاپ ها نمیرسه!
به هر حال یا باید روی Vmware ویندوز رو نصب کنی و یا dual boot کنی
مثلا تحت ویندوز دستگاه بیشتر گرم میشه و یاتری هم خیلی سریع تر خالی میشه
خرید لب تاپ با ویندوز اورجینال بهتر است یا dos کدام را توصیه میکنید؟/
ویندوز اورجینال چه امکاناتی به کاربر میده؟؟؟
بله در جریانم که k42 با a42 متفاوته ما مساله اینه که توی سایت اسوس چیزی به اسم a42jp نیست منتها با اون کانفیگ k42jp هست که ظاهرش فرق داره با اون a42 بهمین دلیل می پرسم ++++ اینکه آیا k42jp با کانفیگ core i 7 توی ایران اومده؟ چون k42jp-core i3 توی ایران هست ...
دیگه خسته شدم اگه یه لطفی بکنین کمک کنین برم سریع همین k42jp- core i7 رو بگیرم و خلاص
مرسی
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
تا اونجایی که من می دونم ویندوز اورجینال هم کارایی بهتری داره و هم خوبی اش اینه که می تونی آپدیت اش کنی به راجتی و کلا یک یوزر قانونی بحساب می آیی
این ویندوز هایی که اینجا ما میریزیم رو سیتم ها کرک شده و دست کاری شده است و اون کارایی ویندوز اورجینال رو نداره
دوست عزیز k42jp من مدل cori7 رو ندیدم!!!
شما می تونید به جاش مدل x42jy رو با کانفیگ:
cpu: corei7-4740
6m cash
4g ram
500g hard
ati6470
وزن 2.2
قیمت هم حدود 1.100 تا 1.200
این مدل رو دو هفته پیش برای یکی از دوستان خریدم سیستم خوبی بود فقط رمش 2 گیگ هست که ما 4گیگ کاستوم کردیم[COLOR="Silver"]
در ضمن این مدل بدون گارانتی هست همه جاااااا
=======
درباره ویندوز ارجینال من به شخصه ترجیح میدم داس بخرم
Last edited by m9780d; 12-05-2011 at 17:23.
یه لپ تاپ معمولی می خواستم حتما سونی باشه واسه کارهای دانشجویی.دانشجوی پزشکیم و فعلا کار تخصصی و مهندسی و گرافیکی باهاش ندارم کار هام درحد اینرنت و آفیسه وحتما سبک باشه چون می خوام راحت بتونم این ور و و اون ور ببرم.
بهم گفتن که لپ تاپ خوب و معمولی اینا رو داره
corei5,ram 4Gb,graphic 1Gb,2kg
حالا بین ea36,s136 نمیدونم کدوم بهتره!
یه راهنماییم بکنیین,اگه میشه قیمت هاشم بگید
یه سوال دیگه:کارت گرافیک به غیر از بازی به درد کار دیگم می خوره,یعنی می ارزه که بهش توجه بشه واسه خرید؟!
مودم هم داشته باشه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)