یکی نیست اینجا بگه چرا این عکسی که من گذاشتم اینقدر کوچیک بود
این بزرگشه کاملا مشخصه که پاتو دو متر جلوتره
اخرین بازیکن سمت راست بازیکن منه (همونی که تو افسایده) دومی بازیکن حریف, سومی داور و چهارمی کسی که پاس میده
![]()
یکی نیست اینجا بگه چرا این عکسی که من گذاشتم اینقدر کوچیک بود
این بزرگشه کاملا مشخصه که پاتو دو متر جلوتره
اخرین بازیکن سمت راست بازیکن منه (همونی که تو افسایده) دومی بازیکن حریف, سومی داور و چهارمی کسی که پاس میده
![]()
bleu جان این که آفساید نیست .قبل از خط نیمه زمین آفساید محسوب نمیشه .گل مهدوی کیا به آمریکا توی جام جهانی فرانسه هم همینطوری بود .
Last edited by 4039; 17-05-2009 at 22:37.
در مورد اونجایی که بولد کردمدوست عزيز بازي PES 2009 توسط جان چمپيون (John Champion ) و نظرات كارشناسي مارك لاورنسون (Mark Lawrenson) گزارش شد. اون كسي كه بازي منچستر و آرسنال رو گزارش مي كرد. معروف ترين و برترين گزارش گر تلوزيوني و انگليسي زبان هست نام ايشون مارتين تيلر (Martyn Tyler) هست كه صداش رو فقط در فيفا نكست (XBox360 , PS3) مي تونيم بشنويم صداش فوق العاده هست به قدري كه عادل فردوسي پور هم لحظات زيادي از بازي رو ساكت ميشد تا صداش رو بشنوه. از سال 2006 هم در فيفا كارنت صداي Clive Tyldesley و Andy Gray رو ميشنويم كه زياد جالب نيستند. شايد به خاطر اين باشه كه از صداش خسته شديم. موفق باشيد رفقا
یه صحنه تو بازی بود که توره جلوی رونالدو به سبک خود رونالدو یه پا دوپا کرد این گزارشگر منفجر شد از خنده (علنا داشت میترکید)
فردوسی پور اولش نفهمید چرا یارو داره میخنده یه لحظه سکوت کرد بعد که فهمید خودش هم خندید
اره الان رفتم توی ویکی پدیا دیدم اینی که تو میگی رو نوشته ولی من تا حالا اینو نشنیده بودمbleu جان این که آفساید نیست .قبل از خط نیمه زمین آفساید محسوب نمیشه .گل مهدوی کیا به آمریکا توی جام جهانی فرانسه هم همینطوری بود .
دقیقاً.
پ.ن: من تا حالا دو دفعه این سوتی رو داورا دادن که من توپ رو جلو انداختم (با پاس) و دوباره خودم رفتم توپ رو برداشتم بدون اینکه کسی از بازیکنای تیم من به سمت توپ بره و یا برخوردی باهاش داسته باشن، اما داور در کمال اباوری آفساید گرفته!!!!!!!
هر دو دفعه رو هم داشتم با پسر عمم بازی می کردم!
دروود.
من یه نسخه از شرکته نیو تک گرفتم در قسمته BAL لیگ اسپانیا نیست در حالی که
در بازی دوستانه هست. دلیلش چیه؟؟ آیا تنظیماتی داره؟؟
بابا این مسخره بازیا چیه، دروازه بان کامل اومده از محوطه جریمه توپ رو گرفته، داور داره نگاهش می کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MaziyarServer; 19-05-2009 at 23:29.
توي بازي 5 تا ليگ وجود داره
ليگ انگليس
ليگ فرانسه
ليگ ايتاليا
ليگ اسپانيا
ليگ هلند
كه آخري 18 تيمي هست و سطح پايين
شما وقتي مود بال يا مستر ليگ شروع مي كني 4 تا CID وجود داره A B C D كه 4 تا از اون 5 تا ليگ رو كاملا شانسي توي اين 4 تا سيد قرار ميده شما بايد چك كني تا ليگ هاي انگليس فرانسه ايتاليا و اسپانيا كه 20 تيمي هستند توي اين 4 سيد قرار بگيره اگه نگرفت يه بار Back بزن دوباره نكست بزن اونقدر كه ليگ هلند نباشه معمولا يه جوري هست كه اون 4 ليگ 20 تيمي توي سيدها قرار مي گيرند و ليگ هلند بيرون مي مونه شما يه بار بايد از اول شروع كني و هلند رو بيرون بذاري
دروود.
پس شانسیه نمیدونستم حالا که دیگه خیلی رفتم جلو. اما ماله من هلند رو نداره بجاش بوندس لیگا رو گذاشته.
پرسپولیس و استقلال رو با بیشتر تیم های اسیایی داره.
آره خب اینجا هم اگه بخوان رو یه بازی گزارش فارسی بذارن فردوسی پور یا خیابانی رو انتخاب می کنن. علی دایی رو که نمیارن گزارش کنه![]()
من دارم خودکشی میکنم، تو هر بازی هم اگه گل نزنم حداقل یا یه پاس گل میدم یا یه سانتری، چیزی...
بالاخره یه کاری میکنم، ولی این مربی منگل بازم منو دقیقه 68 میکشه بیرون :d
این مربوط به خوده بازیه؟ نمیشه کاری کرد که فیکس بازی کنی؟
نه، دروازبان که فکر کنم فان درسار هست ( منچستر =) یه پاش رو خطه،
اگه کاملا بیاد بیرون یهو توپ از دستش میفته،
من خودم تست کردم، به یه پا گیر نمیده، شاید اینم نوعی باگ باشه
فکر کنم فوتبال واقعی اگه یه پاش هم بیاد بیرون هند میشه، ولی این که این جوری هست، اگه کسی اطلاع از از فوتبال واقعی داره بگه لطفا اطلاعاتمون زیاد بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)