دقت کن که واژه روسیه، نه انگلیسی... بنابراین بهتره با تلفظ روسی خونده بشه...
Вы́готский (ویگوتسکی)...
![]()
دقت کن که واژه روسیه، نه انگلیسی... بنابراین بهتره با تلفظ روسی خونده بشه...
Вы́готский (ویگوتسکی)...
![]()
Last edited by pro_translator; 01-12-2013 at 20:10.
سلام ببخشید یه اشکال گرامری دارم میخوام اگه میشهwh ouestion رو به طورکامل توضیح دهید
آخه میدونید چندجا درموردش تحقیق کردم اما به یک نتیجه مطلوب نرسیدم مثلا گفته شده که بعد این کلمات پرسشی باید افعال کمکی بیاد اما بازیک جمله دیدم که از این قانون پیروی نکرد(who drank my juice?) وچرا اینجا ازdrank به جای drink استفاده شده است؟
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید
باتشکر
سلام
داستان Who .... زمانی که دز موزد فاعل سوال میپرسید، یعنی زمانی که فاعل جواب سوال شماست، دیگه نیازی به افعال کمکی نیست
Shima likes horror movies >> Who likes horror movies ?i
Sarah plays the piano >> Who plays the piano ?i
از اونجایی که در این جملات فعل کمکی نداریم ، بنابراین در زمان گذشته ساده، فعل در قالب گذشته میاد، دیگه did نداریم که فعل را ساده بیاریم بعدش:
Who drank my juice ? >> Sarah drank your juice
در مورد باقی Wh questions ها، جوابشون معمولا حاوی اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی انجام یک عمل و یا زمانش و یا مکانش هست، و جوابشون ، فاعل نیست، بنابراین به فعل کمکی نیاز داریم:
در این سوالات در واقع اطلاعات بیشتری در مورد سارا به دست میاریم
What does Sara like ? >> : She likes watching movies
Where does she live >> she lives in Canada
و حتی مثال Who با فعل کمکی که امیدوارم گیجتون نکنه:
Who does she live with ? She lives with her mother
اینجا جواب Who فاعل نیست، بلکه باز هم در مورد فاعلمون که "سارا" هست داریم اطلاعات بیشتری کسب میکنیم. بنابراین چون جواب سوالمون کننده ی کار نیست از فعل کمکی استفاده کردیم. اینجا جواب سوالمون "مادر" هست. او با مادرش زندگی میکنه.
امیدوارم تونسته باشم منظور را برسونم.
دستت درد نکنه کاملا متوجه شد خیلی روان توضیح دادی
اما یک سوال
?............can you tell me
A) where is the post office
B) what is the time
C) what does this word mean
D) who drank my coffee
این یکی از سوالات امتحانم بود جواب درست گزینه ی D میشه اما علت اشتباه بودن گزینه های دیگه رو میخوام
لطفا اگه میشه به طور مفصل دلیل اشتباه بودن گزینه های دیگه رو بیان کنید
دلیل غلط بودن سه جمله دیگه اینه که به صورت پرسشی اومدن در حالی که توی جمله حالت خبری باید داشته باشن(یعنی در جمله اصلی نقش پرسشی نداشتن و اون who یا what و where کلمات پرسشی نیستن) . یعنی به ترتیب اون سه گزینه برای درست بودن باید به این شکل میومدن :
where the post office is
what the time is
what this word means
تقریبا مثل اسم موصول در عربی همون طور که "من" هم میتونه پرسشی باشه و هم اسم موصول .(و اگه اول جمله بیاد نقش پرسشی و در وسط جمله بیاد نقش موصولی داره)
اگه کتاب گرامر خوبی ندارید ، این درس توی اگه اشتباه نکنم کتاب زبان انگلیسی سوم دبیرستان هم هستش که میتونید ازش استفاده کنید .(مسلما سطح اون کتاب خیلی خوب نیست ولی خوب برای شروع بد هم نیست)
Last edited by Arrowtic; 05-12-2013 at 10:53.
سلام
In load testing it is common practice to estimate the 80% of the traffic occurs during 20% of the time.
این میگه در آزمایش بار که روش معمولی هست 80 درصد ترافیک تخمین زده میشه در 20 درصد زمان؟
یا اشتباه ترجمه میکنم؟
سلام خسته نباشید من یک سوال برام پیش اومده
باتوجه به اینکه الان 2 نوع تلفظ انگلیسی وجود داره(American و British) من هنوزاول راهم ومیخواهم دوباره از نو شروع به فراگیری زبان انگلیسی کنم میخواستم ببینم شما توصیه میکنید که کدام تلفظ رو یاد بگیرم (کاری به سختی تلفظ واینجورمسائل جانبی ندارم) یعنی کدام تلفظ کاربردی تره؟
کدام تلفط رو یادبگیری کسانی که به اون لهجه دیگر صحبت میکنند هم واضح متوجه حرف شما میشن؟
اگه میشه به طور واضح اینهارو برام بررسی کنید
باتشکر
خیلی ضروریه لطفا جواب بدین![]()
اکثر جاها همون تلفظ امریکن هست.بابا مگه تفاوت اینا چه قد هست یه مقدار تو تلفظ th و یه چهار تا چیز دیگه فرق میکنه.شما هرکدومو بلد باشی اون یکیم میفهمی
من از رو تجربه به شما توصیه میکنم که با American شروع کنید، چون به نظر من British یه جورایی میشه زیر شاخه ایی از American ، با یادگیری تلفظ American خیلی راحت میتونید British رو هم متوجه بشید ، من خودم با این که American خوندم ولی خیلی راحت لهجه ی British رو متوجه میشم و اصولا British راحتره ...و شما سخترو یاد بگیرید مطمئنن دیگه آسونتره مثل آب خوردن میشه براتون .
اینم بگم کلا برای تقویت زبان ، British محدودیت داره یعنی شما تا یه سطح عالی که برید ، دیگه جایی اونورتر نداره ولی درمورد American خیلی راحت میتونم بگم هر چقدرم بخونید و کار کنید بازم جا داره یعنی ظرفیتش خیلی بیشتره و این نکته برای اونایی که عشق زبانن اهمیتش فوق العاده بالاس .
موفق باشید .
Last edited by mjorh; 07-12-2013 at 19:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)