تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 808 از 1138 اولاول ... 308708758798804805806807808809810811812818858908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,071 به 8,080 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همه دوستان
    دینام جدید را چون تعمیر کارها آشنایی با سیم کشی این نوع ماشین ها نداشتن میخواستن با سیم کشی اضافی (تار عنکبوتی) سرهم بندیش کنن که من راضی به این کار نشدم و از طرفی در محل نصبش هم باید تغییراتی داده میشد کمتر تعمیرکاری حاضر به این کا ر بود و بهانه می آوردن
    تصمیم گرفتم این کار را شخصا انجام بدم و از طرفی خودم هم وارد به سیم کشی این ماشین نیستم شروع به تحقیق کردم که قبل از نصب دینام اطلاعات کافی داشته باشم تا خرابکاری نکنم
    این هستش که تقریبا هر روز با سوالات متعدد مزاحم شما میشم و از طرفی آفتمات دینام را از مدار خارج کردن و در جای دیگه آفتمات مینی بوس فیات(بنا به اضهار صاحب قبلی ماشین) نصب کردن که باعث سر در گمی من شده و الان هم مشغول مطالعه نقشه برق نوا هستم. با تشکر فراوان

2. 7 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گیربکسهای اتوماتیک سری 700 ( بخش 4 )

مقدار چرخش ورودی و خروجی گیربکس

اگر در یک مقیاس مشخص، مقدار معلومی از یک کمٌیت تغییر پیدا کرده و مثلا کاهش یابد، شما باید به دنبال یافتن دلایل اصلی این تغییرات باشید، و نه فقط مقدار اندازه ای که تغییر یافته ( اشاره به ابعاد و اندازه های متغییر در بخش انتهایی و شافت خروجی گیربکس است).

توجه داشته باشید که من در این مبحث ،درباره تعویض مبدل گشتاور ( توربین) صحبت نمی کنم، چرا که مشخصا باید یک توربین مناسب که با گیربکس انتخابی شما هماهنگ باشد، انتخاب کنید، همانگونه که من در هنگام جابجایی گیربکس TH400 با TH700R4/4L60 استفاده کردم و البته باید در این موقع دو نکته ساده و مهم را در نظر داشته باشیم:

اول اینکه باید اطمینان داشته باشم که ( FLEXPLATE ) موجود توانایی نصب و پذیرش مبدلهای گشتاور دیگری بجز نمونه نصب شد در مدل TH350 را دارد. ( FLEXPLATE همان FLYWHEEL است که در گیربکسهای اتوماتیک واسطه بین توربین و میل لنگ بوده که البته معادل فارسی آن وجود ندارد و هر دو قطعه در زبان فنی ما فلایویل نامیده میشود اما در زبان انگلیسی دو نمونه بواسطه نوع گیربکس و متفاوت بودن ساختار با دو نام مجزا شناخته شده است، و من هم صرفا از لغت فلایویل استفاده میکنم)

FLEXPLATE

FLYWHEEL

خیلی از فلایویل های ساخت جی ام دارای قابلیت نصب انواع گوناگون توربین بر روی خود هستند و بعضی دیگر خیر،و اگر نمونه نصب شده بر روی اتومبیل من اینطور باشد ناچارا باید آنرا با مدلی که دارای طرح مناسب برای نصب انواع مختلف توربین باشد، تعویض کنم.
    در مقایسه با پروژه تعویض گیربکس ، این مسئله بسیار ساده است و صرفا با باز کردن 6 عدد پیچ و کمی تکان دادن، فلایویل از جای خود درآمده و نمونه جدید نصب میشود و برای بستن پیچها از آچار نیرو سنج استفاده میشود تا پیچها به مقدار مناسب سفت شوند.
    دوم آنکه من باید از یک شافت خروجی گیربکس مطابق نمونه مورد استفاده در گیربکس TH350 استفاده کنم و این به آن معنا است که باید آنرا خریداری کنم( نو و یا دست دوم سالم) زیرا امکان انجام تغییرات لازم بر روی این قطعه در کارگاه شخصی وجود ندارد( به دلیل نیاز به ابزارهای خاص مانند دستگاه تراشکاری ) و یا اینکه کار را به شخصی حرفه ای در این مورد بسپارم،زیرا همانطور که قبلا هم اشاره شد نیاز هست تا این قطعه به اندازه مناسب کوتاه شود و حالا زمان مناسبی برای انجام این کار است.

انجام این کار حداقل هزینه های اضافه را در پی دارد و نیاز به جستجو و دوندگی خاصی هم برای انجام دادنش نیست، زیرا من حتی یک یوک " YOKE " مناسب برای این قسمت هم دارم ( یوک= دوشاخه انتهای شافت خروجی که به چهارشاخه گاردان وصل می شود و در فارسی ، یوغ تلفظ می گردد) که قبلا از گیربکس خودم داشتم و اگر وضعیت آن مناسب باشد ( از نظر سالم بودن و نداشتن ترک یا کج شدن) میتوان آنرا به راحتی بر روی شافت جدید کوتاه شده وصل کرد، و این کار را در محل زندگی خودم ( ناحیه سیاتل ایالت واشنگتن آمریکا) به این شرکت واگذار میکنم.

تقریبا در تمام پروژه های تعویض گیربکس نیاز به تعویض شافت خروجی است که در بعضی کوتاهتر و در بعضی دیگر بلندتر بوده و تنها در تعداد معدودی که خوش شانس هستند، بدون نیاز به تغییر اندازه میتوان از همان شافت اصلی استفاده کرد.

هنگامی که گیربکس در جای خودش سوار شد، این احتمال وجود دارد که نیازمند مراجعه به یکی از همان کارگاههای فنی ساخت و اصلاح شافت گیربکس پدید آید تا بهترین تغییرات را بر روی قطعه انجام دهد، که البته در این صورت آنها به اطلاعاتی همچون اندازه دقیق طول کلی گیربکس و طول مورد نیاز شافت خروجی و بعضی دیگر از اندازه ها خواهند داشت، که با توجه به فرم کار آنها، روشها و طُرق مختلفی برای اندازه گیری دقیق ابعاد مورد نیاز بکار خواهند برد تا قطعه دقیقا متناسب با وضعیت گیربکس آماده شده و کار کند.

در واقع آن اندازه گیری ، کلید اصلی طول دقیق و مناسب شافت خروجی برای درخواست کننده است، چرا که بطور مثال فاصله بین انتهای گیربکس با تغییرات متناوب اکسل عقب به هنگام بالا و پایین رفتن در دست اندازها نیز باید در نظر گرفته شود که در بخشی از شافت بواسطه داشتن فرم کشابی، میتواند توانایی هماهنگ شدن با این کم و زیاد شدن فاصله را داشته باشد. ( منظور همان بخش شافت خروجی است که در داخل آن هزار خاری داشته و در محل خروجی گیربکس مقداری بازی دارد و میتواند به حالت کشویی جلو و عقب حرکت کند و در تصویر زیر قسمت SLIP مربوط به همان بخش هست که با گردگیر لاستیکی محافظت شده. این تصویر متعلق به شورلت نیست و برای جیپ طراحی شده)

معمولا بخش کشویی شافت مستقیما در قسمت عقب گیربکس نصب میشود،اما بعضی تمایل دارند که این وضعیت کشویی در وسط یا سر دیگر شافت قرار گرفته باشد.
    سفارش من برای این قطعه، اتصال کشویی در انتهای گیربکس و به حالت کوتاه و متصل به یک چهارشاخه گاردان است.

انتهای شافت خروجی کوتاه بوسیله یک بلبرینگ نصب شده در آن قسمت بخش کشابی تقویت شده که بر روی یک پل گیربکس دوم که حدود 2 اینچ فاصله ،مابین دو تیر اصلی شاسی قرار گرفته است، بنابراین یک شافت انتهایی با اتصال به یک چهارشاخه در هر سمت و یک کشابی معمولی متصل در بخش جلویی این شافت وجود دارد.

من متوجه شدم که این شافت متحرک خروجی متشکل از چند قطعه و بخش مختلف، از مشکلات خم شدن و همینطور نوسانات درهم و پیچیده که در شافت بلند دیده میشود، جلوگیری میکند، و حتی باعث میشود تا حرکات و نوسانات این بخش در زوایای بسیار تند و شدید، به نرمی و آرامی صورت بگیرد ( منظور وضعیتهای گوناگونی که به هنگام استفاده از خودرو در آفرود بوجود می آید).

اگر تابحال به زیر کامیونهای بزرگ نگاه کرده باشید،احتمالا یکی از این شافتهای متحرک با یک یا دو بلبرینگ تقویت کننده مربوط به آن را دیده اید که در نزدیکی هریک از چهارشاخه ها قرار دارد.
    در هر صورت این بسیار مهم است که وقتی کف خودرو در بالاترین سطح ارتفاع از زمین قرار دارد،وضعیت کشویی شافت متحرک خروجی تقریبا به حالت ثابت در مرکز خروجی گیربکس قرار گرفته باشد.
    اگر کشویی شافت خروجی بیش از حد به انتهای گیربکس نزدیک باشد و فضای کافی برای جابجایی نداشته باشد، در تکانهای شدید این وضعیت میتواند باعث شکسته شدن گلدانی انتهایی گیربکس، پوسته گیربکس،خم شدن شافت خروجی،صدمه خوردن به اکسل عقب و یا تمام موارد ذکر شده باشد.

از طرفی اگر کشویی شافت خروجی بیش از حد از انتهای گیربکس فاصله داشته باشد، ممکن است در وضعیت تکانهای شدید و بالا و پایین رفتن فنرها و چرخها، از جای خود خارج شده و باعث صدمه دیدن شافت خروجی گیربکس، میل گاردان و روغن ریزی از گیربکس و در کل همه موارد بشود.

بطور خلاصه باید بهترین وضعیت و مناسبترین اندازه را برای این شافت خروجی گیربکس درنظر بگیرید، و روش معمول برای بدست آوردن اندازه دقیق این است که گیربکس را در وضعیتی که مناسب است بر روی خودرو سوار کرده و وضعیت فنرها و ارتفاع کف خودرو تا زمین به حالت کاملا افقی و استاندارد باشد.
    من برای این کار با گذاشتن خرکهای مناسب زیر اکسل عقب و پایه های تراز شده در زیر تایرهای جلو و ایجاد حالت کاملا متوازن فنرها به صورت معمولی ، وضعیت استاندارد را بوجود آوردم ( نویسنده مقاله به دلیل نداشتن چاله مناسب یا بالابر خودرو، ناچارا از این روش برای ایجاد فضای کافی جهت کار در زیر خودرو و تنظیم فاصله مناسب انتهای گیربکس تا اکسل عقب استفاده کرده که روشی منطقی و متداول بوده و من هم بارها از این روش استفاده کردم)

در بعضی از کارگاههای ساخت شافت متحرک، اندازه فاصله بین انتهای گیربکس تا اکسل از فلانچ انتهایی گیربکس تا فلانچ اکسل گرفته میشود ( منظور فلانچ دارای دوشاخه یا همان یوک که به چهارشاخه وصل میشود) و در ادامه نیمی از فاصله برای آزادی حرکت طول کشابی منظور نمیشود ( یعنی بخش متحرک کشابی شافت را جزو اندازه ای که باید کم یا زیاد شود در نظر نگرفته و آنرا ثابت فرض میکنند) . در بعضی دیگر از کارگاهها شافت را در وضعیت مابین دو فاصله آزاد حرکتی خود قرار داده و اندازه را از این قطعه تا اکسل محاسبه می کنند.

بطور کلی کارگاههایی که مهارت کافی در این مورد دارند، با هر روشی که شما اندازه گیری کرده باشید و ابعاد را با هر فرمی که بدست آورید، بهترین تغییرات را روی قطعه انجام میدهند، البته درصورتی که شما نیز بطور واضح و دقیق اندازه ها را بدست آورده باشید و خطایی وجود نداشته باشد
    در نهایت توصیه میکنم که تمامی اطلاعات بدست آورده در فرم تغییرات مورد نیاز را با متصدی کارگاهی که قرار است قطعه را برای شما آماده کند چند بار مرور کرده و مطمئن شوید که او کاملا متوجه همه نکات و جزئیات لازم گردیده تا نتیجه مطلوب بدست آید.
    ( در جدول زیر ستون اول نشان دهنده سایز پیچ مورد نیاز اتصال توربین به فلایویل با مقیاس اینچ، و ستون دوم تعداد دندانه های هزار خاری شافت خروجی گیربکسهای متفاوت را نشان میدهد. تشابه این اندازه ها بخصوص در بخش هزار خاری بین دو گیربکس TH350 با TH700 ،دلیل انتخاب شافت مدل 350 برای نصب در انتهای گیربکس 700 است)

ادامه دارد

Last edited by camaro lt; 01-06-2015 at 13:14.

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

....................
    Last edited by MJ1970; 06-09-2016 at 10:50.

6. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشکرم آقا محمد گرامی

اتفاقا من هم این روش را بصورت تئوری توی ذهنم داشتم اما تابحال انجام نداده بودم، با این حساب تا حدی از نظر تراشکاری هم خودکفا شدیم!
    جا زدن و درآوردن کاسه ترمزها، اگر شکاف رگلاژ ترمزها وجود داشته باشه،خیلی خیلی راحت و تمیز درمیاد . در این بخش من توضیحاتی دادم اما متاسفانه عکسها توی پست پاک شده ، ولی با توجه به فنی بودن شما و دوستان حتما متوجه خواهید شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توصیه میکنم حتما این شکافها را ایجاد ،و نتیجه عالی این کار را تجربه کنید.

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

من ۹ماه میشه فیلتر هوا و روغن را عوض نکردم.
    دو سه باره زنگ میزنم یه فروشنده میگه هنوز برام نفرستادن.
    زنگ زدم فیلتر سرکان گفت باید ابتدا سفارش کافی بگیریم بعد تولید کنیم چون خط تولید فیلتر شورلت را متوقف کردیم و فقط در صورت سفارش کافی میسازیم.
    شما چکار میکنید ؟
    Last edited by hamid-r-s; 03-06-2015 at 21:34.

10. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    علی آقا خسته نباشید بخاطر تهیه و ارسال مطالب گیربکس
    واقعا مطالب بسیار پرباری هستند که از لابلای آنها چیزهای زیادی می آموزیم.
    مشکل من: چهار شاخه گاردان نزدیک گیربکس لق شده و چق چق میکند.
    آیا چارشاخه سایز بندی دارد و قابل تهیه است و یا انحصاری ؟
    قابل تعمیر نیست ؟
    چاره ؟
    سپاسگزارم

12. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حمید اقا خیلی هم سخت نگیرید میتونید از فیلتر یه ماشین دیگه با کمی دستکاری استفاده کنید.
    مثلا من قبلا یکبار به دلیل اینکه فیلتر فابریک تو تعویض روغنی نبود از فیلتر هوای وانت مزدا استفاده کردم(اگه درست یادم باشه)
    یادمه فلزی بود و شاید خیلی مثل فیلتر خودش کیپ نبود ولی میشد بالا و پایینش رو کمی ابر چسبوند و کیپش کرد.
    میتونید فیلتر فابریک رو ببرید تعویض روغنی و یه فیلتر تو همون ابعاد تهیه کنید و نهایتا با کمی دستکاری نصب کنید.

یا اینکه از این فیلترهای اسپرت استفاده کنید.

14. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    علی آقا خسته نباشید بخاطر تهیه و ارسال مطالب گیربکس
    واقعا مطالب بسیار پرباری هستند که از لابلای آنها چیزهای زیادی می آموزیم.
    مشکل من: چهار شاخه گاردان نزدیک گیربکس لق شده و چق چق میکند.
    آیا چارشاخه سایز بندی دارد و قابل تهیه است و یا انحصاری ؟
    قابل تعمیر نیست ؟
    چاره ؟
    سپاسگزارم
    متاسفانه این قطعه قابل تعمیر نیست و مثل بلبرینگ اگر خراب شد باید تعویض کنید.
    اندازه های اون مطابق خود ماشین ساخته شده و اگر از فروشگاه آمریکایی خرید کنین طبق مدل ماشین ( نوا، کاپریس یا بلیزر) قطعه را به شما میده و اگر از جای دیگه خواستید بگیرید حتما باید با نمونه روی ماشین مطابقت بدید.
    تعویض اون کار چندان سختی نیست فقط کمی حوصله و دقت لازم داره.

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

....................
    Last edited by MJ1970; 06-09-2016 at 10:51.

18. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من در ادامه تحقیقات روی قضیه جیپ و بررسی موارد در دسترس به یه مورد جدید رسیدم، گفتم اینجا مطرح کنم ببینم مناسب هست یا نه: جیپ صحرا مدل 67 با موتور سرحال 8 سوپاپ ( گالانت) و وضعیت ظاهری خوب و مرتب، رینگ و لاستیک عالی و به ارزش تقریبی 6 میلیون تومن .
    حالا نظر اساتید درباره معاوضه این جیپ با نوا بنده چیه؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

20. 2 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •