سلام
ببینید کلا سیسنم صندوق رفاه یکسان هست .. وقتی وام از پ میگیرید اون رو باید در قسط بندی پرداخت کنید.
حساب شما باز هست و کارت رو میتونید بگیرید.
سلام
ببینید کلا سیسنم صندوق رفاه یکسان هست .. وقتی وام از پ میگیرید اون رو باید در قسط بندی پرداخت کنید.
حساب شما باز هست و کارت رو میتونید بگیرید.
دوستان من میخوام انتخاب واحدم رو ببینم تا باز ببینم که زمان امتحاناتم تغییر کرده یا نه.باید چیکار کنم؟گزارش 101رو میزنم میگه اطلاعاتی برای نمایش موجود نیست.باید چیکار کنم؟
محمد جان شما میتونی از گزارش 428 تاریخ رو ببینی :
گزارش های آموزش ==> دانشجو ==> اطلاعات ثبت نام و امتحان ==> 428- برنامه امتحانی پایان ترم
من که شهریه رو ریختم برام بازه ... ببین برات باز میشه ؟
یا گزارش 428 رو بزن یا از مسیر زیر برو :
گزارش های آموزش > دانشجو > اطلاعات ثبت نام و امتحان > برنامه امتحان پایان ترم دانشجو
میگه نمابش داده نمیشه چون بدهکاری.راه دیگه ای نیست؟
نه متاسفانه ....
مهدی منظور محمد رضا برگه انتخاب واحد هست نه برنامه پایان ترم
محمد رضا شهریه رو ریختی کامل ؟ اگر ریختی بعد از 2-3 روز باید باز بشه برات ( برنامه امتحانات )
برگه انتخاب واحد فکر میکنم بعد از مدتی غیر فعال میشه مشاهده اش ... باید بعد از انتخاب واحد و حذف و اضافه و اون مدت زمان معینی که واسه پرینتش وقت گذاشتن پرینت میگرفتی یا زمان امتحانات رو یادداشت میکردی ... فکر نکنم تغییر آنچنانی کرده باشه
حالا کدوم درسها رو میخوای ؟
محمد در مواقع میخواد زمان امتحانات رو ببینه که تغییر کرده یا نه
برداشت من از جمله ی محمد :
دوستان من میخوام انتخاب واحدم رو ببینمتا باز ببینم که زمان امتحاناتم تغییر کردهیا نه.باید چیکار کنم؟گزارش 101رو میزنم میگه اطلاعاتی برای نمایش موجود نیست.باید چیکار کنم؟
سلام دوستان چرا من نمیتونم گزارش 428 را ببینم
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
در ضمن بدهی هم ندارم مبلغ صفر است
الان راهنمایی کنید
راستی من ترم اولم من هم است نمیدونم چیکار کنم؟
سلام
این امکان فعلا برای همه غیرفعال شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)