با ليست قيمتي كه مال 3 هفته پيش دارم ( گارانتي مغازه اي به عبارتي در پيت يعني !!)
اشكالي نداره ، بازار لپ تاپ همينطوريه
قيمت ها متفاوت هستند
با ليست قيمتي كه مال 3 هفته پيش دارم ( گارانتي مغازه اي به عبارتي در پيت يعني !!)
اشكالي نداره ، بازار لپ تاپ همينطوريه
قيمت ها متفاوت هستند
من خودم براي دوستم HP DV6500 خريدم 1.300.000 فرداش رفتيم پاساژ ايران ديديم 1.100.000 هست !!! تازه كيف و موس هم هديه ميده !
دوستان نظری نداشتند؟
Acer Aspire 5738ZG فعلا گزينه مناسبي هست كه گرافيك اينتل نباشه
میشه لیستو اینجا بزارید ببینم جون من تو نت که سرچ می کنم زیر 1200 نمی بینم
بابا قبول کن 900 تومن هم خیلی کمه نیست؟؟
آخه مگه میشه یارو هزار تومن هم تخفیف نداد آخه گفت من قیمتام عالیه
خودم می دونم گارانتیش سر کاریه
اینجارو نگاه کن زذه 1346 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by HOW HOW; 03-07-2009 at 18:32.
عزيز من اگه ميشد بزارم كه ميزاشتم اينجا برات ، شما هم اشتباه كردي ليست رو گذاشتي
من قيمت مغازه اي با ليست قيمت مغازه از پاييتخت رو دارم
براي اينكه انجمن لپ تاپ جايي براي تبليغ نشه نميتونيم بياييم ليست قيمت و آدرس و اسم رو بديم ...
اميدوارم متوجه باشيد
البته با اين قيمت 1 تومن كه من دارم نميشه زياد اعتماد كرد ، نوسان قيمت در بازار لپ تاپ زياده
ممكنه كسي براي شما 1.200 قيمت بزنه و دستگاه رو مستقيم وارد نكرده باشه و از واسطه گرفته باشه و يكي مستقيم وارد كنه و زير قيمت بده
ميتونه هم ريفر باشه و دليل پايينتر بودن قيمتش
نه عزیزم شما اشتباه می کنید اینجا یه سر بزن قیمتا به ریال عربستان زده که با احتساب ریالی 250 در میاد 1180 که قیمت اونجاست پس اینجا یه چیزی تو مایه های بالای 1200 باید در بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HP PAVILION DV4-1050 EECORE. 2 DUO P8400 - 2.263 GB250 GBDVD±RW14.1 WXGA TB56K+WLVista Prem1 Yr. Int’l472 R.O
میشه شماره ی اون مغازه ای که میگی تو پایتخته رو برام خصوصی بفرستی من یه آمار بگیرم چون می خوام ببینم اگه بهم گرون داده حالشو بگیرمالکی!!
Last edited by HOW HOW; 03-07-2009 at 18:48.
ممنون از جوابت.بجز این چی؟
بجز اين ديگه بايد بريد سراغ دل اون هم مدلهايي مثل 1537 با پايينترين كانفيگ كه زير 800 در بياد
يا برند هايي مثل Fujitsu Siemens و Suzuki و ... كه توصيه نميشه
سوني هم كه با 800 تومن آب نبات هم نميده به آدم !
HP هم قاعدتا نميتونيد مدل خاصي رو در نظر داشته باشيد ،چون براي گرافيك مناسب بايد بريد بالاي 1 ميليون تومن
اگه كارت اونقدر سنگين نيست ميتوني رو 1545 دل هم حساب كني كه نسبت به 5738 معايب و مزاياي خودش رو داره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)