تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 808 از 905 اولاول ... 308708758798804805806807808809810811812818858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,071 به 8,080 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بهترین بلبرینگ برا پراید 87 چه مارکی بندازم وقیمتش؟
    سلام دوست عزیز
    اگر بلبرینگ چرخ جلو منظورتونه اصولا مدل 87 باید نوع یک تکه باشه (مگر اینکه قبلا با دو تکه تعویض شده باشه). شماره بلبرینگش رو من یادم نیست (تو اینترنت پیدا میکنید) ولی به راحتی میتونید با داشتن شماره و مراجعه به بلبرینگ فروش ها (نه لوازم یدکی خودرو) بهترین نوعش رو بخرید. skf یا ناچی یا کویو اصل و یا های کپی تهیه کنید سال های سال کار میکنه. ولی جنس هایی که تو لوازم یدکی ها هست رو بخرید هر سال مهمون تعمیرکار ها هستی (شایدم چند ماه یه بار ). جا زدن بلبرینگ ها هم خیلی مهمه، بعضی تراشکار ها موقع جا زدن به جای فشار آورده به دور بلبرینگ، به مرکز بلبرینگ و در نتیجه ساچمه های داخلش فشار وارد میکنن که عمرش شدیدا کم میشه

2. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    بهترین بلبرینگ برا پراید 87 چه مارکی بندازم وقیمتش؟
    سلام

اگر فقط صدا میده اما چرخ لقی نداره پس بلبرینگها سالمه و فقط گریسکاری میخواد
    اینطوری کلی صرفه جوئی میشه اما باید مکانیک بافهم و باوجدان باشه تا موقع گریسکاری خرابشون نکنه
    حتی اگر اجرت تعویض رو بگیره برای گریسکاری باز هم به نفعتونه

بلبرینگها اگر دو سه سال یک بار گریسکاری بشه و بلبرینگ و گریس هم باکیفیت باشه ممکنه تا 20 سال هم تعویض نخواد
    تاکسی باید حداقل سالی یک بار گریسکاری بشه
    اگر راننده حرفه ای باشه میتونه از صدای چرخ تشخیص بده گریس میخواد یا نه چون روی جک و چرماندن با دست صدای زبر داره (بدون لقی) و در حرکت هم صدای هواپیما میده . البته باید با صدای لاستیک روی آسفالت اشتباه نگیردش . صدای لاستیک روی آسفالتِ زبر و نرم تغییر میکنه اما صدای بلبرینگ همیشه یکسان"هست پس باید روی آسفالت نرم تست کنه تا صدای لاستیک خیلی کم بشه و صدای بلبرینگ مشخص بشه

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بسیار سپاسگزارم از هر دو عزیز و همیشه به من راهنمایی دادن

والا بلبرینگهای چرخ جلو ماشینم افتاده صدا حدود 1 سالی هست مارک فرانتک انداختم متاسفانه بعدا تحقیق کردم دیدم اشغاله.(خود مکانیک دوستم دو عدد تو ماشین داشت گفت برا دامادمون گرفتم نخواستدش ولی پلمب بود من هم گفتم عیب نداره و بندازش که این بار اول و اخرم بود که مکانیک چیزی بگه و من عمل کنم احتمالا مونده بود گردنش واشغال بود)

مارک فرانتک چزوریه؟همونطوری که خودم تحقیق کردم(درسته که اشغاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرخهای جلوم رو جاده حالت صدای تونل میده و 1 هفتس اینطوری شده لاستیکهای جلومم کومهو ویتنام و 100 درصده بسیار نرم و تمیز کمک فنرهامم تازه عوض کردم 2 ماهی میشه ولی متاسفانه بلبرینگ هام به فاک رفتن به دلیل اشغال بودن جنسشون.

مارک SNR و SKF اصلشون کجاییه؟؟؟؟

6. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بسیار سپاسگزارم از هر دو عزیز و همیشه به من راهنمایی دادن

والا بلبرینگهای چرخ جلو ماشینم افتاده صدا حدود 1 سالی هست مارک فرانتک انداختم متاسفانه بعدا تحقیق کردم دیدم اشغاله.(خود مکانیک دوستم دو عدد تو ماشین داشت گفت برا دامادمون گرفتم نخواستدش ولی پلمب بود من هم گفتم عیب نداره و بندازش که این بار اول و اخرم بود که مکانیک چیزی بگه و من عمل کنم احتمالا مونده بود گردنش واشغال بود)

مارک فرانتک چزوریه؟همونطوری که خودم تحقیق کردم(درسته که اشغاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرخهای جلوم رو جاده حالت صدای تونل میده و 1 هفتس اینطوری شده لاستیکهای جلومم کومهو ویتنام و 100 درصده بسیار نرم و تمیز کمک فنرهامم تازه عوض کردم 2 ماهی میشه ولی متاسفانه بلبرینگ هام به فاک رفتن به دلیل اشغال بودن جنسشون.

مارک SNR و SKF اصلشون کجاییه؟؟؟؟
    همونطور که آقا محمد گفتن گریسکاری خیلی مهمه، البته به نوع بلبرینگ هم ربط داره، بعضی بلبرینگ ها جای گریس خور ندارن و زیاد نمیشه دستکاریشون کرد (مثل همین یه تیکه های پراید)
    فرانتک یکی از آشغال ترین برند های بازار هست و همین یه سال که کار کرده حالت عادیشه

این بلبرینگ ها معمولا در کشورهای مختلف و تحت لیسانس ساخته میشن و حتی نوع چینی (تحت لیسانس، نه کپی) هم بهترین کیفیت رو دارن. مغازه های بلبرینگ فروش و کاسه نمد فروش معمولا تا حد زیادی راهنمایی میکنن و انواع جنس با قیمت رو در اختیار مشتری میذارن و اینطور نیست که یه مدل داشته باشن و بگن این بهترینه (مثل لوازم یدکی ها). SKF برند سوئدی و SNR فرانسوی هست فکر کنم. ناچی هم با قیمت مناسب و جنس خوب تو بازار گیر میاد. اگر هم تهران هستید مرکزش خیابان ناظم الاطبا هست

8. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان

از خیلیها شنیدم که ماشینشون این مشکل رو داشته:
    با موتور سرد وقتی روشن میکنند موتور برای مدت کوتاهی لرزش شدید داره بعدش یهو خود به خود درست میشه
    آیا تجربه ای در مورد علتش دارین ؟
    بنده یک بار به یکی از دوستان که ماشینشون همین مشکل رو داشت گفتم:
    کاپوت رو باز کنند و یک انبردست عایق دار بگیرند دستشون و با موتور سرد استارت بزنند تا اون لرزش شروع بشه
    بعدش سریع پیاده بشند و با انبردست عایق دار وایرها رو تک تک بکشند
    اون سیلندری که کشیدنِ وایرش تاثیری در لرزش نداره , همون سیلندر مشکل داره و به احتمال زیاد از وایرشمعش هست که نیم سوز شده درست برق رد نمیکنه اما بعد از چند ثانیه وایر کمی گرم میشه بر اثر عبور برق و درست میشه و لرزش برطرف میشه

همین کار رو انجام دادند و یکی از وایرها تاثیری نداشت چون اون وایر برق نمیده به شمعش و عملاً موتور چند ثانیه سه سیلندر میشه , درحالیکه برداشتن سه تا وایرهای دیگه باعث میشه لرزش شدیدتر بشه چون دوسیلندر میشه
    با تعویض اون وایرشمعِ نیم سوز مشکل کاملاً حل شد
    البته مقاومتش رو هم با اهم متر گرفتند که چند هزار اهم بیشتر از بقیه ی وایرها بوده که مشخصه نیم سوز بوده
    حالا آیا شما هم این مشکل رو داشتین و چطور حل شده ؟ خصوصاً ماشینهای مدل بالا که وایرشمعهاش مثل مدلهای قدیمی نیست

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام من بلبرینگ اصل تبریز خریدم دونه ای 25 تومن و4 تا شمع اکیوم فرانسوی هم خریدم 30 تومن و 1 عدد صافی بنزین فلزی هم خریدم 6 تومن ببینید چطوریه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من بلبرینگ اصل تبریز خریدم دونه ای 25 تومن و4 تا شمع اکیوم فرانسوی هم خریدم 30 تومن و 1 عدد صافی بنزین فلزی هم خریدم 6 تومن ببینید چطوریه؟
    سلام

قوطیهاشون که قشنگه

کیفیت هم بعداً معلوم میشه
    بهتره ماشین یک دفترچه داشته باشه برای یادداشت کردن قطعات و تعمیرها و مارک قطعات و تاریخ تعمیر و کیلوچتر ماشین
    در موبایل هم میشه فایل تعمیر درست کرد
    این اطلاعات خیلی به درد میخوره برای مدریت مخارج زندگی و پی بردن به کیفیت قطعات و هزینه های سالیانه ی ماشین

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من بلبرینگ اصل تبریز خریدم دونه ای 25 تومن و4 تا شمع اکیوم فرانسوی هم خریدم 30 تومن و 1 عدد صافی بنزین فلزی هم خریدم 6 تومن ببینید چطوریه؟

انشالا که خوب در بیان. متاسفانه خیلی از بلبرینگ های ایرانی و حتی تبریز هم چند ساله تولید ایران نیستن و ارزون ترین بلبرینگ از چین خریداری میشه و اینجا با لیزر مارک میزنن.

فیلتر بنزین هم برند قلابی هست، مارک اصلی purflux هست که تو ایران کپی کردن و perflex زدن
    متاسفانه این کشور مهد تقلبه

14. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

انشالا که خوب در بیان. متاسفانه خیلی از بلبرینگ های ایرانی و حتی تبریز هم چند ساله تولید ایران نیستن و ارزون ترین بلبرینگ از چین خریداری میشه و اینجا با لیزر مارک میزنن.

فیلتر بنزین هم برند قلابی هست، مارک اصلی purflux هست که تو ایران کپی کردن و perflex زدن
    متاسفانه این کشور مهد تقلبه
    سلام خوبی حالا میندازم ببینم چه میشه فیلتر بنزین هم 3 ماه شایدم زودتر عوض میکنم

داداش در مورد شمع نظرت چیه؟

16. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خوبی حالا میندازم ببینم چه میشه فیلتر بنزین هم 3 ماه شایدم زودتر عوض میکنم

داداش در مورد شمع نظرت چیه؟
    سلام
    آره مشکل خاصی نداره یه خورده زودتر عوض کن میخواستم وضعیت بازار رو بگم

والا شمع هم وضعش خرابه، اکثرا قلابیه. اکیوم برند خوبیه و شناخت اصلی و قلابی هم خیلی سخت و گاهی غیرممکنه. انشالا که خوب جواب میده

18. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •