دکتر هانیبال کاسپر چرا آپدیت نمیشه؟
لطفا کامل راهنمایی کنید
![]()
دکتر هانیبال کاسپر چرا آپدیت نمیشه؟
لطفا کامل راهنمایی کنید
![]()
اگه مشکل شما نداشتن آپدیت سورس هست این پست رو بخوندید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نه:
تاریخ سیستم رو میلادی و دقیق کنید. بر حسب کشور انتخابی شما در time zone ( مهم )
توی تنظیمات آپدیت برید و ------ سرور اگه براش خورده خاموش کنید.
درایو ویندوز باید کمی خلوت کنید. از برنامه ccleaner میتونید استفاده کنید. سعی کنید 15 درصد فضای خالی داشته باشید.
تا به اینجا باید مشکل شما حل بشه اما اگر نشد کاری که پایین مینوسم رو انجام بدین وگرنه اصلا این کارو نکنید.
وارد پوشه file:///C:/ProgramData/
وشاخه کسپرسکی بشید. یک فایل به نام u0607g هست با پسوند xml که یعنی میشه u0607g.xml این فایل رو پاک کنید. سیستم رو ریست کنید . و بار آپدیت رو تست کنید.
موفق باشید
دکتر هانیبال کجا باید آپدیت سورس رو وارد کنم؟ متوجه نشدم! تاریخ رو چندم بزنم؟ از کجا باید این کار رو بکنم؟ تیک ------ هم خاموش کردم باز هم نشد![]()
برای تاریخ روی ساعت تسک بار دوبار کلیک کنید بقیش معلومه
برای انتخاب آپدیت سورس شما تو محیط آنتی ویروس روی settings از بالا سمت راست کلیک کنید
تو صفحه ی باز شده روی سربرگ update کلیک کنید(شکل کره زمین)
بعد روی قسمت update sourse از سمت چپ پنجره کلیک کنید
حالا اونجا دکمه ی add رو بزنید و تو پنجره ی کوچیک باز شده اینترنت اکسپلورر رو انتخاب کنید و تو فیلد پایین آدرسی که دکتر گفت رو وارد کنید و ok
بعد تو همون صفحه یه کلید هست به نام proxy server که کلیک کنی ار اونجا باید تیک use proxy server رو برداری
همین!!1
برای نصب ورژن جدید پیشنهاد میکنم ورژن قبلی رو پاک کنید.
من روی 2تا سیستم مشکل داشتم که با پاک کردن ورژن قبلی و نصب ورژن جدید مشکل رفع شد.
اگر هم در update source مشکل دارین حتما برنامه رو دوباره نصب کنید.
چون من با اضافه کردن اون آدرسی که گفتم آنتی ویروی رو آپدیت کردم و تا تاریخ دیروز هم update شد
اما فقط 1.8 مگابایت حجم داشت.اما بعد از نصب مجدد و رفع این مشکل و update کردن اون تا تاریخ امروز
حجم update حدود 12.9 مگابایت شد.
دکتر هانیبال کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد تو مرحله پایین چکار کنم؟ هیچ راه حلی نداره این مشکل؟ چرا کاسپر با این همه معروفی اینجوری شده؟"
![]()
آقا من کاسپرو پاک کردم تا ورژن جدیدشو بنصبم ولی ورژن جدیده میگه هنوز کاسپرو پاک نکردین!
آیکنش تو control panel هم هست که وقتی از اونجا میخوام پاک کنم ارور شماره ی 1723 میده و میگه یه فایل به نام avpinst.dll رو پیدا نمیکنه!
لطفا کمک کنین کامپیوترم آنتی ویرس نداره!
دکتر هانیبال لطفا منو راهنمایی کنید
کاسپر به هیچ عنوان آپدیت نمیشه
اگر ممکنه به صورت تصویری به من آموزش بدید
دوستان سلام
بالاخره نسخه نهایی کسپراسکای 2011 اومد :
این هم لینک دانلود مستقیم از خود سایت اصلیش :
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.566 CF2 Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=========
Kaspersky Antivirus 2011 11.0.2.566 CF2 Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HADI ONLY; 17-10-2010 at 20:34.
تاریخ رو دقت کردید کاملا دقیق ؟ فایلی که گفتم رو پاک کردید ؟
اگر کردید بله راهی به ذهنم نمیرسه ، نکته دیگه اینه که اگه آیکون کسپرسکی خاکستری شده حتما برنامه رو پاک کنید بعد از ریست دوباره نصب کنید.
به هر حال نصب مجدد کسپرسکی یک راهه معقول میتونه باشه چون آپدیت هم که نیستید نگران از دست دادن آپدیت ها باشید.
نتیجه رو بگید.
موفق باشید
از لینک زیر فایل فایل kavremover.zip.رو دانلود کنید. و طبق توضیحات برنامه رو ریمو کامل کنید. اگر نشد سعی کنید از سیف مد این کارو تکرار کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)