تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 808 از 1126 اولاول ... 308708758798804805806807808809810811812818858908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,071 به 8,080 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

عکس از تب هلت که خواسته بودید
    با سپاس
    تعداد relocated secor زیاد شده فکر کنم در حال افزایش هم است معمولا هم به روش نرم افزاری مثل فرمت سطح پایین قابل حل نیست باید ببرید برای تعمیر تا fail نشده

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل p30world

خواهش می کنم به دادم برسید .

هارد 4ترا اکسترنال سیگیت بکاپ پلاس داشتم که 300 مگش بیشتر خالی نبود . 2 تا هارد 3 ترا خریدم از همون مدل و تمامی محتوای 4ترا رو تقسیم کردم تو این 2 تا 3ترا . یکیش پره پر شد یکی هم 2ترا جا داره .روزی که کپی کردمو تمام شد بدون هیچ مشکلی بود . ولی همون روز بعد از خاموش کردن سیستم هارد 3تراها رو جدا کردم و گذاشتم کنار . الان بعد از 3 روز که وصل می کنم یکیش که تا خر خره پره شناسایی نمیشه تو my computer ولی داخل manage/Disk managment شناسایی میشه ولی فرمتش رو raw میزنه . اونیکی هم که تهش 2 ترا خالی مونده بدون هیچ مشکلی میاد بالا ولی 2 تا از folder ها رو به هیچ وجه نشون نمیده . حجم اشغالیش وقتی روی درایو properties میگیرم 611 گیگ هست ولی وقتی فایل ها و پوشه های داخلش رو باهم properties میگیرم میزنه 258 گیگ .

خلاصه اینکه تمام زندگیم تو این 2 تاس و 4ترا رو هم دادم رفته ، دستم به جایی بند نیست . دیتای داخل این 2 تا 3ترا سیگیت بکاپ پلاس تمام زندگیه منه مخصوصا اونی که تا خرخره پره .
    فقط ماندم به کمک شما عزیزان و کارشناسان عزیز که کمکم کنید اطلاعاتم نپره و از بین نره و برگرده .

داخل فرومها خواندم برنامه های
    MiniTool Partition Wizard و Testdisk میتونه خیلی کمک کنه . دوستانی که با این 2 تا برنامه کاره کردند و راه درست کار کردن با برنامه رو میدونند که باعث بدتر شدن وضعیت هارد نشه لطفا کار کردن با این 2 برنامه رو توضیح کامل بدند (آموزش) .

هر راهی ، روشی ، برنامه ای میدونید که بدترش نکنه تقاضا دارم معرفی کنید . نمیخوام ریکاوریش کنم چون خیلی حجم بالایی هست و جایی برای انتقال ندارم .

قبلا از همکاری دوستان و عزیزان کمال تشکر و قدردانی رو دارم
    برای مورد اول که raw شده شما اگه کل پارتیشن هارد اینطوری شده میتونید از نرم افزار find and mount استفاده کنید هارد رو اسکن میکنید یک برچسب میدید واردش میشید و اطلاعات رو روی یک هارد دیگه میریزید سپس هارد رو فرمت میکنید نشد با نرم افزار eases data recovery در مود complete recovery میتونید پارتیشن رو ریکاوری کنید برای اینکار حجم اضافه هم لازم است
    برای هارد دوم اول هارد اسکن ویروس بشه و show hidden بزنید ببینید اطلاعات دیده میشه یا نه اگه نشد بهترین راه ریکاوری اطلاعات هارد دوم است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای مورد اول که raw شده شما اگه کل پارتیشن هارد اینطوری شده میتونید از نرم افزار find and mount استفاده کنید هارد رو اسکن میکنید یک برچسب میدید واردش میشید و اطلاعات رو روی یک هارد دیگه میریزید سپس هارد رو فرمت میکنید نشد با نرم افزار eases data recovery در مود complete recovery میتونید پارتیشن رو ریکاوری کنید برای اینکار حجم اضافه هم لازم است
    برای هارد دوم اول هارد اسکن ویروس بشه و show hidden بزنید ببینید اطلاعات دیده میشه یا نه اگه نشد بهترین راه ریکاوری اطلاعات هارد دوم است
    آخه عزیز من نمیخوام ریکاوری کنم . چون نه حجم به این زیادی اضافه دارم و نه میشه کامل هرچیزی که بوده رو برگردوند شاید تعداد زیادیش از بین بره . داخل یکی ازین فرومها شخصی فرموده بودند که با برنامه Minitool توانسته بود دوباره هارد رو بوت کنه و بدون هیچ تغییری استفاده کنه .
    من میخوام بدونم روش اینکار به چه صورته و اینکه با برنامه Testdisk که محیطی شبیه dos داره و اولش 3 تا گزینه میده باید به چه صورت پیش برم که اشتباهی خرابکاری نشه ؟ یعنی آموزش کاملشو واسه اینکه دیتاهام خراب نشه برای بازگردانی بوت میخواستم .
    ببخشینا . شما به خیلیا اینجا کمک کردی . داداشم دعات میکنم اگه راهنماییم کنی و درست بشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آخه عزیز من نمیخوام ریکاوری کنم . چون نه حجم به این زیادی اضافه دارم و نه میشه کامل هرچیزی که بوده رو برگردوند شاید تعداد زیادیش از بین بره . داخل یکی ازین فرومها شخصی فرموده بودند که با برنامه Minitool توانسته بود دوباره هارد رو بوت کنه و بدون هیچ تغییری استفاده کنه .
    من میخوام بدونم روش اینکار به چه صورته و اینکه با برنامه Testdisk که محیطی شبیه dos داره و اولش 3 تا گزینه میده باید به چه صورت پیش برم که اشتباهی خرابکاری نشه ؟ یعنی آموزش کاملشو واسه اینکه دیتاهام خراب نشه برای بازگردانی بوت میخواستم .
    ببخشینا . شما به خیلیا اینجا کمک کردی . داداشم دعات میکنم اگه راهنماییم کنی و درست بشه .
    برای این مشکل بهترین راه ریکاوری است و فایل های قبلی از بین نمیره ولی یک ابزار بهتون معرفی کردم به نام find and mount ولی مثل اینکه شما بهش دقت نکردین اون ریکاوری نمیکنه تو گوگل بزنید و طریقه کارشو میزنه و میتونید به صورت موقت برچسب بدید و به اطلاعات بدون ریکاوری دسترسی داشته باشید
    minitool هم یک ابزار ریکاوری است و برای ریکاوری استفاده میشه
    والا نرم افزار testdisk بعضی ها استفاده کردن و مشکلشون رفع شد و بعضی ها باهاش به مشکلات جدی خوردند بنابراین دیگه من این ابزار رو معرفی نمیکنیم
    ریکاوری که شما انجام میدید ریکاوری پارتیشن است تو همین تاپیک تعدادی از دوستان مشکل مشابه شما را داشتند و با همون ابزارها مشکلشون حل شده ولی باید دقت لازم در کار با آنها را داشته باشید که به اطلاعاتتون آسیب نرسه و مشکلی پیش نیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تعداد relocated secor زیاد شده فکر کنم در حال افزایش هم است معمولا هم به روش نرم افزاری مثل فرمت سطح پایین قابل حل نیست باید ببرید برای تعمیر تا fail نشده
    دوستان عزیز ممکنه لطفا تعمیرکار مجرب و مطمئن معرفی کنید؟ اگه این کار مشکلی با قوانین سایت داره لطفا در پیغام خصوصی آدرس و تلفن رو برای من بگذارید.
    با سپاس بسیار

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من 3 تا هارد دارم الان نزدیکه چند ماهی هست یه مشگل دارم اونم اینه وقتی میخوام گاهی اوقات یکی از درایو ها حالا فرقی نداره روی کدوم هارد دیسک باشه باز کنم نزدیکه چند ثانیه کرش میشه بعد یه صدایی مثله چرخیدن میاد بعد یه تق کوچولو صدا میده و درایو باز میشه گاهی اوقات هم وقتی کامپیوتر روشنه و هیچ عملیاتی هم روش انجام ندم این صدای چرخش و بعد هم صدای تق میاد حالا من موندم آیا مشگل از هارددیسکه یا خیر
    اینم چند تا عکس از هر کدام از هارد دیسک ها بعد این اتفاق و این صدا هم فقط تو ویندوز 7 هم برام رخ میده وقتی از ایکس پی استفاده میکنم این مشگللات توش نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان من 3 تا هارد دارم الان نزدیکه چند ماهی هست یه مشگل دارم اونم اینه وقتی میخوام گاهی اوقات یکی از درایو ها حالا فرقی نداره روی کدوم هارد دیسک باشه باز کنم نزدیکه چند ثانیه کرش میشه بعد یه صدایی مثله چرخیدن میاد بعد یه تق کوچولو صدا میده و درایو باز میشه گاهی اوقات هم وقتی کامپیوتر روشنه و هیچ عملیاتی هم روش انجام ندم این صدای چرخش و بعد هم صدای تق میاد حالا من موندم آیا مشگل از هارددیسکه یا خیر
    اینم چند تا عکس از هر کدام از هارد دیسک ها بعد این اتفاق و این صدا هم فقط تو ویندوز 7 هم برام رخ میده وقتی از ایکس پی استفاده میکنم این مشگللات توش نیست

هارد آخری سالم است
    هارد اولی ارور به دلیل این بوده که یک بار هارد با حداکثر دور خود کار نکرده که این مشکل به دلیل نرسیدن ولتاژ کافی به هارد است که معمولا از اتصالات هارد و پاور سیستم است البته علت های دیگه ای هم داره مثل سوکت برق و برد هارد و خود موتور هارد اگه ارورش تعدادش زیاد نمیشه مشکلی نیست
    برای هارد دوم هارد شما relocated sector هاش در حال افزایش است و معمولا به روش نرم افزاری قابل حل نیست و با آپدیت فریم ویر و فرمت سطح پایین درست نمیشه باید ببرید برای تعمیر تا fail نشده

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوسته عزیز فقط اون سوال من که در مورد افزایش دور هارد و صدای تق اومدن که یه چند ثانیه ای هم فریز داره به خاطره همون هارد دومی هست یا خیر ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوسته عزیز فقط اون سوال من که در مورد افزایش دور هارد و صدای تق اومدن که یه چند ثانیه ای هم فریز داره به خاطره همون هارد دومی هست یا خیر ممنون
    میتونه از هر دو هارد باشه
    شما یکی از اون هارد هارو بکنید ببینید با کدوم هارد این مشکل رو دارین

از نظر قدرت پاور سیستم هم مطمئن بشید

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    این هارد مشکلش چیه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •