من نقشه کانتیننت ها که توی help بازی هم هست رو یکبار میذارم اینجا.
اینجوری بهتر محل روستاتون رو تشخیص میدید.
اکثر ما در k52 , k71 , k72 , ... درکل اون قسمتا بازی میکنیم.
![]()
من نقشه کانتیننت ها که توی help بازی هم هست رو یکبار میذارم اینجا.
اینجوری بهتر محل روستاتون رو تشخیص میدید.
اکثر ما در k52 , k71 , k72 , ... درکل اون قسمتا بازی میکنیم.
![]()
کدوم سایت؟
تو اینا بیشتر فعالم :دانستنی(نیک صالحی)-ایران دی وی بی-سیس سنتر-ویزاردینگ ورلد و...
راستی از دوستانی که ترایب دارن
میشه من رو هم به عنوان عضو قبول کنن ؟
از دوستان کی هست که بتونه برای من سفال و چوب بفرسته ؟نیاز جدی دارم
ممنون میشم
حالا به هر حال من رو هم جز گروه خودتون بدونید.
1سوال هم داشتم نوبل من دوم 1 روستا رو چطوری باید بسازم ؟
من منابع ذخیره کردم دارم منتها جلو نوبل من تو اکادمی نوشته No more noblemen can be produced
سلام برو بچ .
اسم روستای من Free Mind City یا همون شهر مخ تعطیلا هست .
آدرسم هم توی (207|586) Dead-boy هست توی K52 . اگه کسی کمکی خاصت چه مالی چه نیرویی سعی می کنم کمکش کنم . فقط یه خواهش دارم که توی بازی بهم میل بزنین .
نیک صالحی .
باید آکادمی رو هم برای هر نوبلمن آپگرید کنید.
من 40k ريسورس از هر كدام احتياج دارم. تا 2 روز(يعني هر روز 40k) دارم نوبلمن ميسازم نميخواهم ريسورس كم بيارم.انبارم هم خالي تقريبا.نميتوانم صبر كنم تا پر بشه.24 ساعت عقب ميافتم.
يك يا 2 تا از دوستان اين 2 روز را ساپورت كنند مرا
ashenas village (220|704) K72
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ
من اگر با يك نوبلمن به يك دهكده كه هيچي سرباز نداره حمله كنم چي ميشه؟؟؟ هر نوبلمن كه توي يك حمله استفاده بشود غير قابل استفاده است؟؟؟
اگر دهكده را نوبل كنم ،نوبلمن هم از بين ميرود يا باز قابل استفاده براي دهكده هاي ديگه هست؟؟
Last edited by pedram_ashena; 19-11-2007 at 17:19.
کی فید اتکت بهش می رسه ؟ طرف میگه من تا از از دست نرفتم منابع ام مطمئن نشم بهت ریسورس نمی دم . بعد از حمله ی دوستت اگه خسارت ندیدم حاضرم بهت ریسیورس بدم ؟
دستت درد نکنه از اینکه ترسوندیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] was founded by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . If you have questions please contact [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
We are the Icelandic Vikings we stand to gather and fight till gory, or we fight till death!
-----------------------
----I-------------I----
----II---IIIII---II----
-----II-IIIIIII-II-----
------IIIIIIIIIII------
-----------------------
We are currently recruiting. If you are interested in joining feel free to contact any one of our tribe members.
میشه اینو یکی برام معنی کنه ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)