دوستان در حال حاضر کسی از طرح های نامحدود استفاده میکنه ؟ محدودیت داره ؟!
دوستان در حال حاضر کسی از طرح های نامحدود استفاده میکنه ؟ محدودیت داره ؟!
من چندین روزه که تخلیه کردم از فن آوا آره تمام نامحدوداش محدودیت مصرف منصفانه داره
فن آوا آشغال به تمام معنا قبلا هم قطعی زیاد داره اما به خاطر نامحدود بودنش می صرفید الان در روز شاید 7-8 باز قطع میشه و 13 گیگ محدودیت دانلود داره و هر سرعنی که داشته باشید سرعتون 1/8 میشه من 512 داشتم الان سرعتم رو 64 کیلوبیت کردند و در بهتریت حالت با 5 کیلوبایت بر ثانی دانلود می کنم
- - - Updated - - -
فن آوا آشغال به تمام معنا قبلا هم قطعی زیاد داره اما به خاطر نامحدود بودنش می صرفید الان در روز شاید 7-8 باز قطع میشه و 13 گیگ محدودیت دانلود داره و هر سرعنی که داشته باشید سرعتون 1/8 میشه من 512 داشتم الان سرعتم رو 64 کیلوبیت کردند و در بهتریت حالت با 5 کیلوبایت بر ثانی دانلود می کنم..
[IMG]er.php?file=ppzjni7tnc6il7sjzwsl.png][/URL[/IMG]دوستان سه روزه اینترنت قطعه شده پشتیبانی شهر خودش با تهران تماس گرفت از نویزه .خودم با پشتیبانی تهران تماس گرفتم گفت اصلا لینک نداری در صورتی ک لینکم ثابته و چراغ اینترنت خاموشه. چیکار کنم؟؟ از همون اولش هم snr 9-10 بود وصل بود . الان Line Attenuation 55-57 هستش .چند بار مودم کانفیگ کردم درست نشد.
Last edited by fafool70; 19-09-2015 at 22:11.
شما کدوم شهری؟منم سه روزه اینترنتم قطعه
من اندیمشک-خوزستان
دوستان کسی تا حالا روی سرور ایران با فن آوا دانلود شبانه داشته؟
آیا اختلاف سرعتی بین سرور ایران با خارج وجود داره؟
من قبلا ۱ مگ داشتم سرعت شبانه داخلی و خارجی ۱۸۰ تا بود
فن آوا اهواز 3 روزه داغون شده . سرور خارجی باز نمیکنه اصلا
دوستان شبانه رو ورداشتن جدیدا ؟ من 3 روز دیگه باید تمدید کنم اگر ورداشتن لطف کنید بگید که تمدید نکنم در ضمن اهواز هستم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)