دم شما گرم . که همیشه به روزی .
دم شما گرم . که همیشه به روزی .
سلام من امروز میخوام چند تا از این بازی ها رو بگیرم . میشه اولویت بندی کنین من کدوماشو بگیرم.
WET
SOCOM 4
METAL GEAR SOLID 4
MOTORSTORM:APOCALIPSE
GOD OF WAR 3
ARMY OF TWO THE 40TH DAY
INFAMOUS 2
BULLETSTORM
LITTLE BIG PLANET2
L.A NOIRE
FINAL FANTASY XIII
YAKUZA 4
Last edited by hosein ati; 26-06-2011 at 10:49.
خو مگه فقط دنسه؟؟؟ E3 امسالو ببین اطلاعاتت کامل شه
کیلزون هم با موو به نظر من بسیار چیز چرتیه... هر چند با دستش شاهکارهو اینکه توی این سبک توی E3 امسال کم معرفی نشد...
کینکت مخصوصا توی E3 امسال غوغا کرد... لیست بازیای معرفی شدش رو ببینی اصلا چنین حرفی نمیزنی... با بازیای موو اصلا قابل قیاس نیست...
کینکت ساخته نشده که با موو رقابت کنه ! کینکت کلاْ یه تکنولوژی شد برای اینکه گیمر ها رو یکم تکون بده ! : دی
همه میگن آقا بازیای کامپیوتری بده !چرا ؟ چون تحرک نداره و باعث تن پروری میشه !اما کینکت اومد که این نظریه رو از بین ببره !
کینکت هم کم بازی خوب نداره! همه بازی ها که نباید شوتر باشن !( kz3 )
همین بازی هایی که الان هست خیلی بیشتر حال میدن تا بشینی با دسته Kz3 یا Geow 2 بازی کنی !!!
فقط رقص نیست ! رقص میشه گفت بهترین نمونه بازیای سرگرم کننده کینکت هستاما کینکت اسپورت و بازیای ورزشی دیگه واقعاْ خیلی عالی طراحی شدن ! ... در ضمن موو محدودیتی که داره اینه که فقط دست شما رو میشناسه به خاطر اون دو تا دستگیره : دی .... یه چیزی مثل Wii طراحی کردن دیگه ! با این تفاوت که بازی هایی با گرافیک بالا داره !
کینکتم ضعف هایی داره و بزرگترینش اینه که نمیشه راه رفت باهاش... یعنی مثلاْ یه بازی شوتر بخوان بسازن چجوری باید کارکتر رو راه برد ؟! (در جا ؟
)
در کل کینکت خیلی سر تر از موو هست !! از لحاظ طراحی و تکنولوژی و اینا .... اما از نظر بازی هایی که اومده خب نمیشه از بازی های موو گذشت !! .... => انتخواب این دو تا بسته به کنسولیه که طرف داره + سلیقه !(من به شخصه به خاطر کینکت اکس باکس خریدم)
( نظر شخصی ! ... خواهشاْ اینم نشه کل کل مثل مباحث دیگه !! من فقط نظر شخصیمو گفتم ! و هر دوتا کنسول و موو و کینکت رو قبول دارم )![]()
دقیقا با حسام موافقم... شاید یکی از دلایلی که خیلی مث خود من و حسامX360 گرفتیم کینکت باشه... من کینکت واسم خیلی ارزش داشت توی X360...
البته حسام ببین اگه تو دو و میدانی (ترک اند فیلد) رو بازی کنی متوجه میشی که راه هم میشه رفت... توی مسابقه های دوش چه جوری باید دوید؟؟؟ همون طوری توی شوتر ها راه میریبه قول خودت درجا...
دقیقا نمیشه گفت که کدوم بهتره... ولی باید قبول کرد که تکنولوژی کینکت خیلی خیلی قوی تره...
سلام.
1.اگه یکی لطف کنه یه توضیح کامل درباره move و پک starter move و navigation و از این جور
چیزا بده من ممنون میشم؟
2. یه سوال دیگم داشتم. چه بازی هایی روش اجرا میشه. کپی خور کردن دستگاه رو move تاثیر نداره یهنی
راحت شناخته میشه و اینکه چه جوری شناخنه میشه ؟
3.اگه بخوام دو نفره بازی کنم مثلا تنیس داستان چیه. اونوقت باید 2 تا move بخرم یا نه ؟
4.اینکه میگن یه move سامل 21 یا 24 اسلحه هست داستانش چیه ؟
Last edited by hamed-akbarie; 25-06-2011 at 16:53.
اگه سوال این بنده خدا رو جواب بدید بد نیست .
سلام.تا اونجایی که میدونم کمک میکنم.
1:move دو تا پک داره.پک starter و sport.
پک استارتر شامل یک ps eye و move controller میشه و navigation نداره .(پک sport هم navigation نداره .چون همه ی بازی ها نیاز به navigation ندارند و بعضی از بازی ها نیاز دارند.)
پک sport شامل یه ps eye و move controller و یک بازی اورجینال sport champion میشه.
2:کپی خور بودن دستگاه ربطی به move نداره و اگه بازی سالم باشه مشکلی نداره.
3:برای تنیس باید دسته ی move اضافه داشته باشین نه اینکه دوباره پک move بخرین.
4:اینو نشنیدم.
تا جایی که میدونستم کمک کردم.
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
میشه کمک کنید.
اینم اولویت بندی.بقیش هم فکر کنم چرت باشن
METAL GEAR SOLID 4
GOD OF WAR 3
L.A NOIRE
LITTLE BIG PLANET2
INFAMOUS 2
BULLETSTORM
به نظر من یاکوزا 4 و MororStorm:Apocalypse هم ارزش بازی کردن رو دارن.................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)