تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 808 از 1667 اولاول ... 3087087587988048058068078088098108118128188589081308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,071 به 8,080 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

سلام به همه بچه ها و پیرا و خانوما و آقایون و تازه واردا و مدیرا !
    من یه سوال دارم که جواب بدید ممنون می شم!
    من بازیه Fallout3 رو انجام می دم!
    سیو ها اینجا ذخیره می شن:
    C:\Users\Shahriar\Documents\My Games\Fallout3\Saves
    مشکل اینه که ویندوزم ویستاست و با مشکل کمبود فضای درایو سی مواجهم!
    با خودم فکر کردم اگه فولدر سیو رو کات کنم یه درایو دیگه و یه شورتکات ازش بدم به محل اصلیش می تونم راحت سیو و لود کنم؟
    می شه این:
    C:\Users\ATA SYS\Documents\My Games\Fallout3\Saves
    اما با این تفاوت که این بار فولدر سیو یه شورتکاته!
    می خوام قبل از اینکه حاصل دو ماه و نیم بازی کردن سیوامو به فنا بدم ازتون بپرسم این کار شدنیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

دوست عزیز مگه سیو ها چقدر جا میگیرن که میخایید این کار رو بکنید؟! به نظر من این کار شدنی نیست. چون وقتی بازی میخاد سیو بشه دنبال فولدر مورد نظر میگرده و فکر نکنم با شورتکات کارش راه بیفته. در ضمن چرا یه خورده از فایل های درایو c رو حذف نمیکنید. مثلا اگه قابلیت هایپرنت رو استفاده نمیکنید میتونید این قابلیت رو حذف کنید تا حدود 3 گیگ فضا براتون باز بشه! و یا اگه از سیستم ریستور استفاده نمیکنید میتونید این قابلیت رو هم حذف کنید که میتونه 2 گیگ فضا براتون باز کنه و در آخر میتونید با یه برنامه اپتیمایزر فایل های اضافیتون رو حذف کنید تا 1 گیگ دیگه (معمولا) فضا براتون باز بشه. در کل میتونید با کارهایی که گفتم 5 -6 گیگ (حداقلش 3 گیگ) فضا واسه خودتون دست و پا کنید. تازه به قابلیت page file اشاره نکردم!

3. این کاربر از naser maldini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosienmax100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام خدمته همه گیمر ا

بچه ها من himan 3 سه ... رو تو اجراش مشکل دارم

همین که بازی رو اجرا میکنم همون load اول کراش میکنه و میاد بیرون ......

دلیلش چیه به نظر شما ممکنه مشکل از سیستم ذاغارت من باشه ؟

ram 1 gig

cpu 3 intel

geforce fx 5500 این یکی دیگه خیلی افتضاحه !

خواهشآ اگه راهی هست که بشه با این سیستم قدیمی باهاش کار کرد رو بهم بگید

ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با تشکر از جناب mehdy-z

در مورد مشکلم در بازي hellgate:london سيستم من بدين شرح است:

CPU Pentium (D) dual core 2GHZ+2GHZ

ram 1GB DDR2

Geforce 8400 GS

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض سلام

من هم پچFallout3_v1.0.0.15_English_USچ هم پچ 1.1 دارم و(Operation Anchorage)لانچرو هم

نصب کردم اما مشکل من پچه ظاهرا همه چیز درسته ولی فال اوت من پچ نمیشه یعنی 1.1 نمیشه وقتی رو پچ

1.1 کلیک میکنم میگه 10 دقیقه وقت میخواد تا آپدیت کنه (پچ 1.0.0.15 هم مگه فالها مچ نیستن ولی نصبش اجرا میشه اما بازم ورژنه بازیم 1.0.0.12 هست)وقتی نصبش به آخر میرسه خودش بازیو اجرا میکنه من تو

این قسمت موندم هر کاری کردم ولی بازم پچ نشد الان پچ بازی من 1.0.0.12هستش حتی بدون پچ من جای برادر

هود هارو پیدا کردم چون لانچر نصب بود ولی کل اون ساختمون و منطقه باگ داره انگار اصلا ساخته نشده حدود دو ساعت تو مپ چرخ زدم 60 ساعت تمام رو این بازی وقت گذاشتم

جایی تو مپ نمونده و کوستی نیست که تمام نکرده باشم الانم حسابی تو کف آلسکا موندم لطفا راهنمایی کنین من باید چیکار کنم ممنون میشم

اگه در این مشکلمو حل کنین و تا جایی که بتونم در مورد کوستا بهتون کمک میکن

لطفاااااااااااااااااااااا ا

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام خدمته همه گیمر ا

بچه ها من himan 3 سه ... رو تو اجراش مشکل دارم

همین که بازی رو اجرا میکنم همون load اول کراش میکنه و میاد بیرون ......

دلیلش چیه به نظر شما ممکنه مشکل از سیستم ذاغارت من باشه ؟

ram 1 gig

cpu 3 intel

geforce fx 5500 این یکی دیگه خیلی افتضاحه !

خواهشآ اگه راهی هست که بشه با این سیستم قدیمی باهاش کار کرد رو بهم بگید

ممنون میشم

شما سیستمت خیلی ضعیف هست اما نه برای بازی مثل hitman 3 !
    خداییش موندم بهت چی بگم این بازی چیزی نداره که دیگه بخواد گرافیک آپدیت کنی ولی خوب اگه adsl داری امتحانش ضرر نداره اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان. یه مشکل داشتم. ممنون میشم کمک کنید.
    من بازی pure (همون بازی موتور 4 چرخه) رو نصب کردم. وقتی که میخام بازی کنم تصویر هی پشت سر هم میگیره. منظورم اینه که بازی روان نیست و عین این میمونه که یه بازی سنگین رو روی یه سیستم ضعیف نصب کرده باشی. سیستم من خیلی قوی هست و میدونم که از این بابت مشکل ندارم ولی نمیدونم چرا این طور میشه. در ضمن موقعی که بازی لود میشه صدا هم قطع و وصل میشه. اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم
    خواهشا از حرف من ناراحت نشید ولی هیچ وقت نگید سیستم من بالا هست و به همین گفته اکتفا کنید حتما مشخصات سیستمتون رو به طور کامل بگید آخه بودند کسانی که مثلا گرافیک onboard داشتند و به خیال خودشون چون 256 mb هست باید تمام بازیها رو از حتی crysis رو هم (چون می نیمم گفته 256) باید بتونند بازی کنند و چند روز هو وقت خودشون و بچه ها رو گرفته بودند به هر حال...

اگه سیستمت قوی هستش تنها دلیلش می تونه آپدیت نبودن گرافیکت و شاید سی پی یوت باشه اونها رو آپدیت و directx داخل dvd رو هم نصب کن به احتمال زیاد باید مشکلت حل بشه.
    (البته دقت کن اگر پچی هم همراه بازی هست نصبش کنی)

8. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض بازی تام ریدر(tomb raider)

سلام من بازی تام ریدر را نسب کردم و تا مرحله 2 رفتم
    بعد بازی را کذاشتم کنار چند مدتی بازی نکردم
    بعد دیروز رفتم بازی کنم بازی اجرا شد
    وسط بازی مردم
    تا مردم که دویاره باز ی کنم بازی ارور داد و اومد از بازی بیرون
    دوباره رفتم باز ی کنم همینجوری شد
    ارور بازی این بود send to dont send
    رو dont send کلید میکنی از بازی میاد بیرون رو send to کلید میکنی گیر میکنه
    هیب این بازی چیه
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی نمیتونه در این مورد بهم کمک کنه
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

خواهشا از حرف من ناراحت نشید ولی هیچ وقت نگید سیستم من بالا هست و به همین گفته اکتفا کنید حتما مشخصات سیستمتون رو به طور کامل بگید آخه بودند کسانی که مثلا گرافیک onboard داشتند و به خیال خودشون چون 256 mb هست باید تمام بازیها رو از حتی crysis رو هم (چون می نیمم گفته 256) باید بتونند بازی کنند و چند روز هو وقت خودشون و بچه ها رو گرفته بودند به هر حال...

اگه سیستمت قوی هستش تنها دلیلش می تونه آپدیت نبودن گرافیکت و شاید سی پی یوت باشه اونها رو آپدیت و directx داخل dvd رو هم نصب کن به احتمال زیاد باید مشکلت حل بشه.
    (البته دقت کن اگر پچی هم همراه بازی هست نصبش کنی)
    چرا ناراحت بشم. اتفاقا فرمایش شما بسیار متین و به جا بود و مسلما من در این مورد اشتباه کردم. برای حل مشکل و پاسخگویی شماها به اطلاعاتی که ما میدیم نیاز خواهید داشت. راستش من cpu سه هسته ای 2.3 گیگاهرتز 8650 دارم. رمش هم 4 گیگ هست و کارت گرافیکش جی فورس 1 گیگ 9500 هست. تا به حال با هیچ کدوم از بازی ها مشکل نداشتم و این اولین بازی هست که این مشکل واسم پیش اومده. به خاطر این گفتم سیستمم قوی هست. به هر حال ممنون میشم که راهنماییم کنید. (برای راحتی کار یه بار دیگه مشکلم رو میگم:
    من بازی pure (همون بازی موتور 4 چرخه) رو نصب کردم. وقتی که میخام بازی کنم تصویر هی پشت سر هم میگیره. منظورم اینه که بازی روان نیست و عین این میمونه که یه بازی سنگین رو روی یه سیستم ضعیف نصب کرده باشی. سیستم من خیلی قوی هست و میدونم که از این بابت مشکل ندارم ولی نمیدونم چرا این طور میشه. در ضمن موقعی که بازی لود میشه صدا هم قطع و وصل میشه. اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم. )

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

چرا ناراحت بشم. اتفاقا فرمایش شما بسیار متین و به جا بود و مسلما من در این مورد اشتباه کردم. برای حل مشکل و پاسخگویی شماها به اطلاعاتی که ما میدیم نیاز خواهید داشت. راستش من cpu سه هسته ای 2.3 گیگاهرتز 8650 دارم. رمش هم 4 گیگ هست و کارت گرافیکش جی فورس 1 گیگ 9500 هست. تا به حال با هیچ کدوم از بازی ها مشکل نداشتم و این اولین بازی هست که این مشکل واسم پیش اومده. به خاطر این گفتم سیستمم قوی هست. به هر حال ممنون میشم که راهنماییم کنید. (برای راحتی کار یه بار دیگه مشکلم رو میگم:
    من بازی pure (همون بازی موتور 4 چرخه) رو نصب کردم. وقتی که میخام بازی کنم تصویر هی پشت سر هم میگیره. منظورم اینه که بازی روان نیست و عین این میمونه که یه بازی سنگین رو روی یه سیستم ضعیف نصب کرده باشی. سیستم من خیلی قوی هست و میدونم که از این بابت مشکل ندارم ولی نمیدونم چرا این طور میشه. در ضمن موقعی که بازی لود میشه صدا هم قطع و وصل میشه. اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم. )
    خوب سی پی یو و رمت که خیلی خوبه و به نسبت گرافیکت واقعا قویه ولی گرافیکت یه چیزی بین متوسط وخوب هستش(یعنی قدرتی ما بین 8600gt و 8600gts )حالا من نمی دونم شما بازی رو توی چه رزو لوشنی بازی میکنی ولی خوراک گرافیک شما 768*1024 هستش و اگه بخوای بالاتر بازی کنی ممکنه کم بیاره
    ولی اگه توی این رزولوشن هم دری کم میاری همون کاری بکن که بهت گفتم...

کسی نمیتونه در این مورد بهم کمک کنه
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما که من چون این بازی رو انجام ندادم که اصلا گیج شدم چی گفتی(ماشاالله چقدر هم خوب توضیح دادی)ولی خوب تا اونجا که من فهمیدم پچ شما نصب نمیشه والا تا اونجا که من می دونم بعضی از پچ ها کلا روی برنامه کرک شده اجرا نمی شند ممکنه دلیل اینکه بازی شما پچ نمی شه همین باشه...

در مورد مشکلم در بازي hellgate:london سيستم من بدين شرح است:

CPU Pentium (D) dual core 2GHZ+2GHZ

ram 1GB DDR2

Geforce 8400 GS
    شما سیستمت برای این بازی خیلی خوبه فقط اینجوری که من می دونم قبلا هم بعضی از بچه ها چنین مشکلی داشتند ولی مثل اینکه از گاف بازیه ولی مثل اینکه با آپگرید گرافیک حل میشه اگه adsl داری امتحانش ضرر نداره اینم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •