چرا ناراحت بشم. اتفاقا فرمایش شما بسیار متین و به جا بود و مسلما من در این مورد اشتباه کردم. برای حل مشکل و پاسخگویی شماها به اطلاعاتی که ما میدیم نیاز خواهید داشت. راستش من cpu سه هسته ای 2.3 گیگاهرتز 8650 دارم. رمش هم 4 گیگ هست و کارت گرافیکش جی فورس 1 گیگ 9500 هست. تا به حال با هیچ کدوم از بازی ها مشکل نداشتم و این اولین بازی هست که این مشکل واسم پیش اومده. به خاطر این گفتم سیستمم قوی هست. به هر حال ممنون میشم که راهنماییم کنید. (برای راحتی کار یه بار دیگه مشکلم رو میگم:
سلام دوستان. یه مشکل داشتم. ممنون میشم کمک کنید.
من بازی pure (همون بازی موتور 4 چرخه) رو نصب کردم. وقتی که میخام بازی کنم تصویر هی پشت سر هم میگیره. منظورم اینه که بازی روان نیست و عین این میمونه که یه بازی سنگین رو روی یه سیستم ضعیف نصب کرده باشی. سیستم من خیلی قوی هست و میدونم که از این بابت مشکل ندارم ولی نمیدونم چرا این طور میشه. در ضمن موقعی که بازی لود میشه صدا هم قطع و وصل میشه. اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم. )
خوب سی پی یو و رمت که خیلی خوبه و به نسبت گرافیکت واقعا قویه ولی گرافیکت یه چیزی بین متوسط وخوب هستش(یعنی قدرتی ما بین 8600gt و 8600gts )حالا من نمی دونم شما بازی رو توی چه رزو لوشنی بازی میکنی ولی خوراک گرافیک شما 768*1024 هستش و اگه بخوای بالاتر بازی کنی ممکنه کم بیاره
ولی اگه توی این رزولوشن هم دری کم میاری همون کاری بکن که بهت گفتم...
کسی نمیتونه در این مورد بهم کمک کنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما که من چون این بازی رو انجام ندادم که اصلا گیج شدم چی گفتی(ماشاالله چقدر هم خوب توضیح دادی
)ولی خوب تا اونجا که من فهمیدم پچ شما نصب نمیشه والا تا اونجا که من می دونم بعضی از پچ ها کلا روی برنامه کرک شده اجرا نمی شند ممکنه دلیل اینکه بازی شما پچ نمی شه همین باشه...
در مورد مشکلم در بازي
hellgate:london سيستم من بدين شرح است:
CPU Pentium (D) dual core 2GHZ+2GHZ
ram 1GB DDR2
Geforce 8400 GS
شما سیستمت برای این بازی خیلی خوبه فقط اینجوری که من می دونم قبلا هم بعضی از بچه ها چنین مشکلی داشتند ولی مثل اینکه از گاف بازیه ولی مثل اینکه با آپگرید گرافیک حل میشه اگه adsl داری امتحانش ضرر نداره اینم لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید