تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 807 از 1547 اولاول ... 3077077577978038048058068078088098108118178579071307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,061 به 8,070 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

1- برای مشترکین اکو سرویسی رو که داشتن تا برج هفت سال اینده بصورت رایگان تمدید کردن(بدون ترافیک). بنابر این از این بابت هزینه ای نمی دین
    2- اگر در انتهای دوره فعلیتون نخواهید از این اشتراک رایگان تا برج هفت سال اینده استفاده کنید باید یکی از تعرفه های جدید رو انتخاب کنید که قاعدتا تا این لحظه براش شبانه در نظر گرفته نشده . اگر به سرویس فعلیتون بنا به پیشنهاد تمدید رایگان ادامه بدین فقط هزینه شبانه رو باید پرداخت کنید + خرید ترافیک برای ادامه سرویس( یعنی شما تا برج هفت سال دیگه همچنان مشترک اینترنت حجمی حساب می شید)
    3-اگر از خرید حجمتون کمتر از یکسال گذشته به این دوره منتقل می شه وگرنه باید حجم جدید بخرین
    4- اینترنت قطع نمی شه بلکه بدون توجه به نوع سرویستون به حداقل سرعت که 128 هست کاهش پیدا می کنه مگر اینکه حجم بخرید
    به نظرتون الان اینو تمدید کنم بهتره یا تعرفه های جدید ؟‌

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

دارن اپدیت میکنن،
    منم تو اسیاتک میخواستم طرح بگیرم زده بود قیمت ۰! پرداخت که میزدم میگفت اشتباه است
    عزیز شما آسیاتک هستی مشکل وبگردی نداری؟
    قدیم آسیاتک بودم چون بیسش رو سرور کشش بود وقتی میخواستی وبگردی کنی صفحه رو بالا نمیاورد باید چند بار رفرش میکردی تا مینداختت بیرون از سرور کش و صفحه بالا بیاد. هر بار اون خطاش هم عوض مید. تو سایت های مثل دیجی کالا هم وضع بدتر هم میشد. به همون خاطر من جمع کردم رفتم های وب و بعد هم اومدم شاتل
    آسیاتک اون داستان رو هنوز داره؟

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی 512 گرفته ببینه سرعت دانلود چنده
    سرعت ۵۱۲ ۶۴ ه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

به نظرتون الان اینو تمدید کنم بهتره یا تعرفه های جدید ؟‌
    من تقریبا همین شرایط رو دارم یعنی 128 اکو بدون شبانه. شما باید نیاز خودتون رو بسنجید. با شرایط فعلی برای خودم با توجه به اینکه 80 تومن در ماه برای داشتن حداکثر سرعت برای من خیلی مبلغ زیادیه و اصلا حوصله سرعت پایین رو هم ندارم ترجیح می دم مثل روال قبل سرویسی که به سرویس حجمی قبلی نزدیک تر هست رو انتخاب کنم . برای همین بعد از تموم شدن دوره فعلی از دوره رایگان تا برج 7 استفاده می کنم و در این مدت حجم 2000 تومنی می خرم. بعد از تموم شدن اون هم سرویس نامحدود 10000 تومنی رو قصد دارم بخرم. برای دانلود حجیم رو هم با یه سیم کارت اعتباری و اینترنت ساعتی نامحدود.
    البته توجه داشته باشین من مصرف زیادی در ماه ندارم( حدود 9 گیگ بین الملل که 4 گیگش در ماه رو داره میده ) و از اون مهمتر توانایی مالی پرداخت 80 تومن در ماه.

5. 2 کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1- برای مشترکین اکو سرویسی رو که داشتن تا برج هفت سال اینده بصورت رایگان تمدید کردن(بدون ترافیک). بنابر این از این بابت هزینه ای نمی دین
    2- اگر در انتهای دوره فعلیتون نخواهید از این اشتراک رایگان تا برج هفت سال اینده استفاده کنید باید یکی از تعرفه های جدید رو انتخاب کنید که قاعدتا تا این لحظه براش شبانه در نظر گرفته نشده . اگر به سرویس فعلیتون بنا به پیشنهاد تمدید رایگان ادامه بدین فقط هزینه شبانه رو باید پرداخت کنید + خرید ترافیک برای ادامه سرویس( یعنی شما تا برج هفت سال دیگه همچنان مشترک اینترنت حجمی حساب می شید)
    3-اگر از خرید حجمتون کمتر از یکسال گذشته به این دوره منتقل می شه وگرنه باید حجم جدید بخرین
    4- اینترنت قطع نمی شه بلکه بدون توجه به نوع سرویستون به حداقل سرعت که 128 هست کاهش پیدا می کنه مگر اینکه حجم بخرید

الان برای بنده هم مثل همین دوست عزیز اینو زده قسمت تمدید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی یکسال اکو رایگان داده الان فقط باید هزینه شبانه رو بدم ؟ و ترافیک بخرم؟
    Last edited by Hi5; 03-12-2017 at 23:46.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

الان برای بنده هم مثل همین دوست عزیز اینو زده قسمت تمدید :

یعنی یکسال اکو رایگان داده الان فقط باید هزینه شبانه رو بدم ؟ و ترافیک بخرم؟
    بله فقط شبانه و خرید حجم ، البته یکسال کامل که نه ولی تا برج 7 سال دیگه .

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله فقط شبانه و خرید حجم ، البته یکسال کامل که نه ولی تا برج 7 سال دیگه .
    خوب من اگه بخوام همین اکو رو تمدید کنم الان 45 گیگ مونده از دوره ام میره دوره بعد دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خوب من اگه بخوام همین اکو رو تمدید کنم الان 45 گیگ مونده از دوره ام میره دوره بعد دیگه ؟
    بله ولی تا زمانی که از خرید حجمتون یک سال نگذشته باشه. ولی چون اینجا همه چی درهمه شما برای اطمینان از پشتیبانی این مورد رو دوباره سوال کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

سلام دوستان
    الان تو پنل من این فکتور رو ارسال کردند

من از 87 همین سرویس رو داشتم Eco 128 که الان سرعت دانلودش رو 900 هست
    دوره هام ماهانه بود ماهی 17 تومان و 7 تومان هم هزینه شبانه

الان چند تا سوال برام ایجاد شده چون 18 ام سرویسم پایان میرسه

1 - این که هزینه رو زده 0 یعنی فقط طرح تمدید میشه بدون هیچ ترافیکی؟

2 - اون قسمت شبانه که برای یک سال تمدید زدن و قیمت رو 116 اعلام کردن معنیش چیه ؟ یعنی تو این یک سال اینده مثل همین مدت دانلود شبانه سرجاش هست ؟ یا اون هم قراره کنسل بشه؟

3 - علاوه بر این 116 تومان باید به صورت جداگانه ترافیک هم خریداری بشه ؟ یا دوره جدید در صورت پرداخت این فاکتور با ترافیک 0 شروع میشه ؟

4 - این ترافیک رو هم متوجه نشدم یعنی مثلا طرحی 20 گیگ ترافیک داره اگه به 0 برسه اینترنت قطع میشه ؟ یا برقرار هست ولی سرعت کم میشه ؟

ببخشید زیاد شد

مرسی
    سلام
    واسه من هم اومد چند صفحه قبل گذاشتم مال من مبلغ زیادتری زده از برج 11 تا 9 میشه 9 ماه قبلا 6 ماهه (منظور قیمت شبانه هست) که میگرفتم ماهی 7 تومن با ارزش افزوده میشده 50 تومن الان با 3 ماه بیشتر که قائدتا 3 ماهش طبق همون فرمول میشه 25 هزار تومن باید بشه 75 تومن ولی واسمن زده 105 تومن ؟!!! 30 تومن بیشتر برای چی ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان شاتل خرید نکنید

یک فریب و دزدی بزرگ در راه است

من سرویس 1 مگ ماهیانه 40 گیگ رو خریدم وقتی متصل شدم سرعت در حدل لاکپشت بود مثل زمان دیال اپ
    با پشتیبانی که تماس گرفتم در کمال تعجب دیدم میگند سرعت سرویس شما همینه و بیشتر نمیشه 128 کیلوبایت

واقعا مسخره است . بهشون میگم چرا در قسمت تعرفه ها این موضوع رو توضیح ندادید . میگه این سرعت و سرویس و قیمت بر اساس قوانین کشور هست

دوستان فعلا دست به خرید نزنید تا ببینید تکلیف سرعت و تعرفه ها چی میشه

خاک بر سرشون

Last edited by FlashGet; 04-12-2017 at 01:44.

12. 2 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •