به نظرتون الان اینو تمدید کنم بهتره یا تعرفه های جدید ؟
به نظرتون الان اینو تمدید کنم بهتره یا تعرفه های جدید ؟
عزیز شما آسیاتک هستی مشکل وبگردی نداری؟
قدیم آسیاتک بودم چون بیسش رو سرور کشش بود وقتی میخواستی وبگردی کنی صفحه رو بالا نمیاورد باید چند بار رفرش میکردی تا مینداختت بیرون از سرور کش و صفحه بالا بیاد. هر بار اون خطاش هم عوض مید. تو سایت های مثل دیجی کالا هم وضع بدتر هم میشد. به همون خاطر من جمع کردم رفتم های وب و بعد هم اومدم شاتل
آسیاتک اون داستان رو هنوز داره؟
سرعت ۵۱۲ ۶۴ ه
من تقریبا همین شرایط رو دارم یعنی 128 اکو بدون شبانه. شما باید نیاز خودتون رو بسنجید. با شرایط فعلی برای خودم با توجه به اینکه 80 تومن در ماه برای داشتن حداکثر سرعت برای من خیلی مبلغ زیادیه و اصلا حوصله سرعت پایین رو هم ندارمترجیح می دم مثل روال قبل سرویسی که به سرویس حجمی قبلی نزدیک تر هست رو انتخاب کنم . برای همین بعد از تموم شدن دوره فعلی از دوره رایگان تا برج 7 استفاده می کنم و در این مدت حجم 2000 تومنی می خرم. بعد از تموم شدن اون هم سرویس نامحدود 10000 تومنی رو قصد دارم بخرم. برای دانلود حجیم رو هم با یه سیم کارت اعتباری و اینترنت ساعتی نامحدود.
البته توجه داشته باشین من مصرف زیادی در ماه ندارم( حدود 9 گیگ بین الملل که 4 گیگش در ماه رو داره میده ) و از اون مهمتر توانایی مالی پرداخت 80 تومن در ماه.
الان برای بنده هم مثل همین دوست عزیز اینو زده قسمت تمدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی یکسال اکو رایگان داده الان فقط باید هزینه شبانه رو بدم ؟ و ترافیک بخرم؟
Last edited by Hi5; 03-12-2017 at 23:46.
بله فقط شبانه و خرید حجم ، البته یکسال کامل که نه ولی تا برج 7 سال دیگه .
خوب من اگه بخوام همین اکو رو تمدید کنم الان 45 گیگ مونده از دوره ام میره دوره بعد دیگه ؟
بله ولی تا زمانی که از خرید حجمتون یک سال نگذشته باشه. ولی چون اینجا همه چی درهمه شما برای اطمینان از پشتیبانی این مورد رو دوباره سوال کن.
سلام
واسه من هم اومد چند صفحه قبل گذاشتم مال من مبلغ زیادتری زده از برج 11 تا 9 میشه 9 ماه قبلا 6 ماهه (منظور قیمت شبانه هست) که میگرفتم ماهی 7 تومن با ارزش افزوده میشده 50 تومن الان با 3 ماه بیشتر که قائدتا 3 ماهش طبق همون فرمول میشه 25 هزار تومن باید بشه 75 تومن ولی واسمن زده 105 تومن ؟!!! 30 تومن بیشتر برای چی ؟؟
دوستان شاتل خرید نکنید
یک فریب و دزدی بزرگ در راه است
من سرویس 1 مگ ماهیانه 40 گیگ رو خریدم وقتی متصل شدم سرعت در حدل لاکپشت بود مثل زمان دیال اپ
با پشتیبانی که تماس گرفتم در کمال تعجب دیدم میگند سرعت سرویس شما همینه و بیشتر نمیشه 128 کیلوبایت
واقعا مسخره است . بهشون میگم چرا در قسمت تعرفه ها این موضوع رو توضیح ندادید . میگه این سرعت و سرویس و قیمت بر اساس قوانین کشور هست
دوستان فعلا دست به خرید نزنید تا ببینید تکلیف سرعت و تعرفه ها چی میشه
خاک بر سرشون
![]()
Last edited by FlashGet; 04-12-2017 at 01:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)