یعنی اگر صرفا بسته شبانه خزیداری کنم 4G نمیره؟ جلالخالق!!!
یعنی اگر صرفا بسته شبانه خزیداری کنم 4G نمیره؟ جلالخالق!!!
Last edited by italodance; 05-08-2017 at 09:51.
معمولا آره مگر خوش شانس باشی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سایت همراه اول چرا باز نمیشه ؟؟
اونایی که دسترسی دارن میشه یه عکس از همه ی بسته های ماهانه بگیرند بزارن اینجا
جدول ۱- بسته های آلفا+ (سرعت بدون مرز)
مدت اعتبار دائمی / اعتباری حجم بسته مبلغ قابل پرداخت روش فعالسازی روزانه هدیه شبانه یک روزه دائمی/ اعتباری ۳۰MB ۳۰MB ۹۰۰ تومان *۱۰۰*۲۱۵# دائمی/ اعتباری ۱۰۰MB ۱۰۰MB ۱,۵۰۰ تومان *۱۰۰*۲۱۱# دائمی/ اعتباری ۳۰۰MB ۳۰۰MB ۳,۵۰۰ تومان *۱۰۰*۲۱۲# دائمی/ اعتباری ۱GB ۱GB ۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۱۳# دائمی/ اعتباری ۳GB ۳GB ۱۰,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۱۴# هفت روزه دائمی/ اعتباری ۵۰MB ۵۰MB ۱,۸۰۰ تومان *۱۰۰*۲۲۵# دائمی/ اعتباری ۱۰۰MB ۱۰۰MB ۲,۵۰۰ تومان *۱۰۰*۲۲۱# دائمی/ اعتباری ۳۰۰MB ۳۰۰MB ۵,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۲۲# دائمی/ اعتباری ۱GB ۱GB ۱۰,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۲۳# دائمی/ اعتباری ۳GB ۳GB ۱۳,۵۰۰ تومان *۱۰۰*۲۲۴# سی روزه دائمی/ اعتباری ۱۰۰MB ۱۰۰MB ۴,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۱# دائمی/ اعتباری ۳۰۰MB ۳۰۰MB ۷,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۲# دائمی/ اعتباری ۱GB ۱GB ۱۰,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۳# دائمی/ اعتباری ۲GB ۲GB ۱۲,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۴# دائمی/ اعتباری ۴GB ۴GB ۱۷,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۵# * سی روزه (ویژه) اعتباری ۲GB - ۱۱,۵۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۶*۱۲۱# اعتباری ۴GB - ۱۴,۹۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۶*۱۲۲# دائمی/ اعتباری ۵GB - ۱۵,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۶۷# دائمی ۶GB ۱GB ۱۹,۹۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۶*۱۱۱# اعتباری ۷GB ۱GB ۲۱,۹۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۶*۱۲۳# دائمی/ اعتباری ۱۰GB - ۲۴,۹۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۶۸# دائمی ۱۵GB - ۳۵,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۶*۱۱۲# دائمی ۲۵GB - ۵۷,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۳۶*۱۱۳# بسته های آلفا+ بلند مدت (جدید) مدت اعتبار دائمی / اعتباری حجم بسته مبلغ قابل پرداخت روش فعالسازی روزانه هدیه شبانه روش فعالسازی در درگاه*۱۰۰# روش فعالسازی در درگاه*۱۰# سه ماهه دائمی/ اعتباری ۵GB ۰ ۲۲,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۴۱# *۱۰*۳۲۲۴۱# دائمی/ اعتباری ۸GB ۰ ۳۲,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۴۲# *۱۰*۳۲۲۴۲# دائمی/ اعتباری ۱۰GB ۰ ۳۵,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۴۳# *۱۰*۳۲۲۴۳# دائمی/ اعتباری ۱۶GB ۰ ۴۴,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۴۴# *۱۰*۳۲۲۴۴# دائمی/ اعتباری ۲۵GB ۰ ۶۴,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۴۵۱# *۱۰*۳۲۲۴۵۱# دائمی/ اعتباری ۳۵GB ۰ ۷۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۴۵۲# *۱۰*۳۲۲۴۵۲# دائمی/ اعتباری ۵۰GB ۰ ۹۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۴۵۳# *۱۰*۳۲۲۴۵۳# دائمی/ اعتباری ۷۰GB ۰ ۱۲۵,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۴۵۴# *۱۰*۳۲۲۴۵۴# شش ماهه دائمی/ اعتباری ۱۰GB ۰ ۳۸,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۵۱# *۱۰*۳۲۲۵۱# دائمی/ اعتباری ۲۰GB ۰ ۵۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۵۲# *۱۰*۳۲۲۵۲# دائمی/ اعتباری ۳۵GB ۰ ۹۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۵۳# *۱۰*۳۲۲۵۳# دائمی/ اعتباری ۵۰GB ۰ ۱۱۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۵۴۱# *۱۰*۳۲۲۵۴۱# دائمی/ اعتباری ۷۰GB ۰ ۱۴۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۵۴۲# *۱۰*۳۲۲۵۴۲# دائمی/ اعتباری ۹۰GB ۰ ۱۶۴,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۵۴۳# *۱۰*۳۲۲۵۴۳# یکساله دائمی/ اعتباری ۲۰GB ۰ ۶۵,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۶۱# *۱۰*۳۲۲۶۱# دائمی/ اعتباری ۳۰GB ۰ ۸۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۶۲# *۱۰*۳۲۲۶۲# دائمی/ اعتباری ۴۵GB ۰ ۱۱۲,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۶۳# *۱۰*۳۲۲۶۳# دائمی/ اعتباری ۷۰GB ۰ ۱۵۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۶۴# *۱۰*۳۲۲۶۴# دائمی/ اعتباری ۱۲۰GB ۰ ۱۹۹,۰۰۰ تومان *۱۰۰*۲۶۵# *۱۰*۳۲۲۶۵#
سلام دوستان - رفتم مخابرات - متاسفانه یه مشت ادم بی سواد اونجا جمع شدن - نمیدونم کی اینارو استخدام کرده - به من میگه برو گوشی 4جی بیار واست تست کنم - میگم گوشی ندارم مودم همراه استفاده میکنم - میگه با این بلد نیستم - گفتم بزار تو گوشی خودت - میگه چیزه شخصی دارم - تلگرام دارمگفتم چ ربطی داره!- چقد ادم میتونه نفهم باشه !!!!! ظاهرا بعضی سیم کارتا به صورت پیشفرض سرعتشون محدوده که از شانس من گیر من افتاده ! الانم رفتم یه سیم دیگه خریدم - فردا هم میرم 4جیش میکنم خبرشو میگم بهتون !
من که با سیم یو سیم سرعتم بیش از 15 مگابیت نمیره ! ولی با سیم 3جی سرعت تا 50 الی 60 مگابیت هم میره !!!! ولی جالبیش اینه بالای صفحم میزنه 3جی !!!!
سلام دوستان - سیم جدیدی که خریدم امشب فعال شد - هنوز اینو من عوض نکردم و به 4جی تعویض نکردم - شبکش 3جیه - یه تست شبکه گرفتم ک ببینین ! حالا موندم برم عوضش کنم یا ن چون میترسم عوض کنم باز بشه همون اشو همون کاسه و سرعتو محدود کنن !![]()
اقا این نیاز به بسته جدا دیگه لازم نیستا
من با یه بسته 4جی هستم و سرعتم که قبلا 1.6 بالاتر نمیرفت الان همیشه بالای 3.2 میره سمت پارک شهر تهران و به نظرم خوبه
هر چی لازم بوده دانلود کردم تا الان
میدونین تقریبا پشیمون شدم که برم یوسیم بگیرم سرعت این تا 3 مگ هم میره ! فورجی همراه اول هنوز سروسامون نگرفته !
چند روز پیش یه سیم کارت جدید خریدم ولی هر موقع گوشی رو خاموش روشن می کنم باید دوباره از اول پین کدش رو وارد کنم. مشکل کجاست؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)