بدبختی من م همینه تو روستائیم نمیشه اینترنت از شرکت های خصوصی بگیریم
بازم میگم حیفه گناه داره میخوای طلاقش بدی من طلاقش میدم نزن نکشش
بدبختی من م همینه تو روستائیم نمیشه اینترنت از شرکت های خصوصی بگیریم
بازم میگم حیفه گناه داره میخوای طلاقش بدی من طلاقش میدم نزن نکشش
دقیقا! مثل من که زمانی میخواستم یکماهه بگیرم بهم گفتن حتما باید شش ماهه یا یکساله بگیری. یا میخوای بگیر یا میخوای نگیر. با کلی تماس و اینوور انور گفتن فقظ به این یکماهه بدین!!!!
اقا من دیگه قاط زدم اخه 8 هم شد سرعت
یه اهنگ سه مگی سه ساعت طول میکشه دانلود بشه
رفته رو مخم به خداااا
حالا اپلودش به کنار
ای خدااااا
چه مسخره بازیه اخه
برو بچه های محترم تاپیک اینترنت استان مازندران:
اصلا میدونید چرا من فکر میکنم که حقی ازم ضایع شده؟ آقای درزی شما چطور میدونید؟
بعید میدونم!
محتوای مخفی: undefined
Last edited by mey123; 07-08-2013 at 23:44.
دوست من یک سرویس 512 نامحدود بگیر بشه 50 خودتو راحت کن،128 که نشد سرعت![]()
شما رو به خدا ول کنین دیگه اصلا تو تایپک مازندران نیاین تا 1شنبه تازه نشستم سر کامپیوتر اومدم اینجا اینا رو خوندم باز حالم بد شد ول کنین
اگه می یاین یه بحثه دیگه بکنین اصلا حرف ها وسرعت های قبل از انتخابات رو بزنین تا حالمون از ینی که هست بهتر بشه
سرعت که خوب بشو نیست ول کنین
دوست من شما هم دیگه زیاد دور بر ندارید از اینکه مخابرات از نظر هزینه به صرفه ترین سرویس رو میده حرفی نیست اما در مورد کیفیت که دیگه چی عرض کنم ما قبل این مشکلات هم کیفیتی ندیدیم فقط کمیت بود و بس اگه منظورتون افراد ماهر همون دو سه تا مهندس تو مرکز دیتا که 2 کلمه حالیشون میشه حرفی نیست ولی مخابرات به جز اون دو سه تا 1000 تا کارمند دیگه داره که هیچی بارشون نیست شرکت های دیگه هم اگه مخابرات براشون مشکلی پیش نیاره مشکلات خودشون در عرض 2-3 ساعت حل میشه اینا رو نگفتم که بیاین بگین که ناراضی هستین برین شرکت دیگه چون بنده ناراضی نیستم از سرویس های قبل خرابی اما جناب عالی هم تعریف بیخود و مبالغه نکن
Last edited by maskot; 08-08-2013 at 00:35.
قیمت رو نمیگی ؟
50 هم شد سرعت
50کیلوبایت * 24 ساعت کن میشه = 1200 مگ *30 روز کن میشه =36000
یعنی اگه سیستم 1 ماه یسره روشن باشه میتونی 1 بازی دانلود کنی با ی سریال واقعا می صرفه؟؟؟؟؟؟
دوستان یه خبر همین امشب فهمیدم رفتم تو پنلم دیدم اون ترافیک شمار کار نمیکنه روز های قبلی رو تست کردم دیدم بازم صفر میزنه
حالا آقای darzi89 میگه شرکت برتر کشور
پنلتون خودش قاطی داره انتظار داری کاربراتون قاطی نکنن![]()
فکر کنم ی چیزیت میشه ها
کلا تو ابسایتی جان خودم
مثلا خیلی احتماد به نفسی
کلا خوشت میاد که بگی وجود داری
سرعت الان من از کیلو بایت هم کمتر شده حالا بگو خوب برو 100 مگ بگیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)