دوستان این حرفشون درسته حجم اونایی که شماره سرویسشون رو پیلمک کردن برگشته؟؟؟
دوستان این حرفشون درسته حجم اونایی که شماره سرویسشون رو پیلمک کردن برگشته؟؟؟
سرعت 60. (ساعت 1:04) . طرح طلایی که باید 256 باشه بعلت کم فروشی مخابرات الان 60 هست.
دوستان طلایی هر ماهش چنده؟
90 شده 60 90 شده 60 اصلاحات از نوع مخابرات بجایی که از دروغ تقصیر هجوم کاربرا نندازن (چون تو همین تاپیک با دلایل محکم ثابت شده که ربطی نداره) و محدودیتو بر دارن و بشه 256 9 رو بر عکس کردن که بشه 6![]()
اینم از اینترنت مخابرات ملک کجایی که ببینی شاید یه یکم خجالت بکشی البته میدونم خجالت کشیدن تو مرامت نیست
![]()
کمپنم طلایی خوشحالمبجای 256 الان زیر 50 هستم. مخابرات منو اغفال کرد. فریب داد. هورااااااااااااااااا. (دیگه قاطی کردم)
روانی شدم از دست دروغ، فریب، کم فروشی
![]()
ارسال شد.
سیستم اکانتینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا خیلی بهتر از سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر بود
سیستم همه جا روبه جلو حرکت میکنه متاسفانه مخابرات خراسان رضوی رو به عقب در حال پیشرفته
شایدم این گلد نت مال یکی از آشناها و خویشاوندای یا آقا زاده های یکی از مسئولین مخابرات هست که در ازای اینکه هیچی نداره و سرتاپا مشکل داره همچنان طرفداریش و میکنید
دقیقا تا ساعت 1 با 130 تا دانلود میکردم ولی الان شده 20 تا
به فاصله 1 دقیقه چه انفاقی افتاده نمیدونم
تا اطلاع ثانوی هیچکس اینترنتش رو شارژ یا تمدید نکنهبنده همین الان کلی ضرر کردم. مشکل از این قرار بود:
حجم اینترنتم تموم شده بود و می خواستم یک گیگ شارژ کنم. ولی هر دفعه ارور تراکنش ناموفق رو میداد. دفعه پنجم درست شد و پیغام موفقیت رو داد.
بعدش رفتم تو سایت چک کردم دیدم 6 ماه با 24 گیگ + اون 4 گیگ رو با هم شارژ کرده! گفتم 136 تومن بعلاوه 4 تا 4 تومن از حسابم کم شد!
الان از بانک پیام اومده که 4 تا 4 تومن و یک 235 تومن از حساب کم شده! یعنی هزینه طرح سه ماهه ماهی 40 گیگ!
با پشتیبانی تماس گرفتم مشکلو گفتم جواب داد که خودمون میدونیم ایراد داره! یک هفته است اینجوریه!
یعنی انتهای بیخیالین اینا. مشکل به این گندگی خوب ببندین اون سایتو! یا حداقل یه اطلاعیه بزنین رو اون ....
فردا حضوری باید برم مخابرات!
+++
نتیچه پیگیری تلفنی امروز:
قبول کردن که مشکل از سایت هست.
قرار شد فردا خبر بگیرم که هزینه رو چجوری برگشت میدن.
باز ببینیم فردا چی میشه!
Last edited by IceLord; 30-11-2013 at 10:28.
درست نشده جناب. طلاییی الان سرعت (لینکهای داخلی) 50 هست. لطفا رسیدگی فرمایید.
Last edited by AliTavakoli7; 30-11-2013 at 02:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)