نه بابا اصلا گیر نمیده حداقل به من گیر نداد فقط یه فرم داد پر کردم و بهش دادم و تقریبا بعد از یک هفته طرح رو از تو پنلم حذف کردن(نه پرسید خط به نام کیه و نه گفت من کی هستم!)
نه بابا اصلا گیر نمیده حداقل به من گیر نداد فقط یه فرم داد پر کردم و بهش دادم و تقریبا بعد از یک هفته طرح رو از تو پنلم حذف کردن(نه پرسید خط به نام کیه و نه گفت من کی هستم!)
سلام
خیلی ممنون از پاسخ
من همین الان رفتم برای دوستم طرح 2 مگ تابستان که شبانه رایگان داره و با مودم رایگان رو تویه سیستم رزور سامانه ثبت نام کنم ولی اصلا 2 مگ با مودم رایگان داخلش نبود و فقط میشد طرح 2 مگ + 2 گیگ ترافیک رو سفارش داد، حالا من چطوری میتونم براش با مودم رایگان ثبت نام کنم ؟
خیلی ممنون ومتشکر
برای ثبت نام با مودم رایگان حتما باید حضوری مراجعه کنید به مراکز مخابراتی مرتبط
دوستان یه سوال
کمپین تابستانه سرعت 256 هم مودم رایگان داره ؟
شبانه چطور؟
نه مودم داره و نه شبانه رایگان
ارزون ترین طرح پس همون یک مگه دیگه؟
به نظر من دو مگ به صرفه تره
من خودم دو مگ با سه گیگ و دو گیگ رایگان گرفتم
دوستان مخابرات کارشناس درست و حسابی نداره بیاد نویز رو بررسی کنه؟
من قبلا پارس آفلاین داشتم که خطم روی 4 مگ ست شده بود ولی snr حدود 12-13 بود
الان مخابرات دارم که خیلی نویز زیاد شده . اصلا گوشی زنگ میخوره اتصال اینترنت قطع میشه . اینم وضعیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یکی اومد از مخابرات که به اصطلاح خط رو تحویل بده فقط داخل خونه رو چک کرد که مشکلی نبود گفتم بریم سر خط گفت وقت ندارم! سواد آنچنانی هم نداشت.
یه کارشناس با سواد و درست حسابی نیست بیاد این مشکلات رو حل کنه؟
فاصلم تا مرکز مخابراتی نهایتا 1 کیلومتر باشه
اینی که الان گذاشتی وضعیت داخل خونست ؟
اگر آره که سیم کشی خونتون مشکل داره.به اون پریزی که تلفن خونتون وصله باید یک اسپلیتر وصل کنی و یک سرشو بدی برای تلفن و یک سرشو بدی برای مودم در غیر اینصورت وقتی تلفن خونه زنگ میخوره اینترنت قطع میشه
اقا منم همین وضع رو دارم ولی من تست کردم داخلی نیست باید چیکار کرد که درست کنن؟
مثلا برم مخابرات منطقه بهشون چی بگم؟
یه بار زنگ زدم گفتم اینترنت مشکل داره طرف گفت الان بوق دارید منم گفتم اره اونم گفت وظیفه ما در همین حد هست اگه بقتون مشکل داره مامور بفرستیم حل کنن!!!
خلاصه نمیدونم باید بهشون چی بگم وبیان چیکار کنن که مشکل حل بشه
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)