از این وایمکس نمیشه در حال حرکت استفاده کرد. هنوز مجوزش رو نمیدن. اگر هم حرکت کنی قطع و وصل میشه. مثل موبایل نیست. بهترین مودم هم وایفای است نه جیبی.
از این وایمکس نمیشه در حال حرکت استفاده کرد. هنوز مجوزش رو نمیدن. اگر هم حرکت کنی قطع و وصل میشه. مثل موبایل نیست. بهترین مودم هم وایفای است نه جیبی.
توی سایتش زده. فقط دو تا هشت صبح. آن هایی که برایشان رایگان هست طرح های یک ساله یا دوساله ی قدیمی دارند که در آن زمان رایگان بود.
سلام دوستان....
من از عوامل فنی وکارشناس مبین نت هستم...
خوشحال میشم کمکتون کنم....
در جواب به سوال آخر باید بگم که ساعات رایگان مبین نت فقط دو صبح تا هشت صبح هست....
آره دیگه، 2 تا 8 هر روز رایگانه!![]()
داداش اینو داری جدی میگی؟ کجای سایت مبین نت نوشته؟
ولی من فکر نمی کنم...!
من وایمکس ایرانسل داشتم... ایرانسل اصلا ساعات دانلود رایگان نداره...! فکر میکنم مبین نت هم نداشته باشه ها...!
کلا فکر میکنم شرکتهای ارائه دهنده ی سرویس وایمکس ساعات دانلود رایگان رو نداشته باشن...
دوست عزیز شما از کجا مطمئنی؟
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
چرا عزیز.....
ساعت دو صبح تا هشت صبح تمام روز ها رایگان هست با همون سرعت سرویس خریداری شده
ببین عزیز اون قسمتی که با mob شروع میشه میشه uri شما مثلا به این شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قسمت بعدش که یک عدید 6 رقمی هست میشود پسوردتون....
من باورم نمیشه... دادش دستت درد نکنه که راهنمایی کردی...! خیلی خیلی ممنونم... خدا حفظت کنه ایشالله!
من طرح هدیه ی وایمکس مبین نت از طرف سامسونگ رو دارم...! سرعت ۱ مگ تا دوسال... ۱۲ گیگ هم هدیه داده بهم...
یعنی اگه 2 شب تا 8 صبح دانلود کنم از ترافیک ۱۲ گیگ هدیم کم نمیشه؟
خیر چیزی کم نمیکنه......
من اون قسمت رو که با Mob شروع میشه رو باید کاملا با mobinnet.net@ وارد کنم؟ یا فقط عدد قبل از @ رو ... اگه میشه توضیح بدین دقیقا چه عبارتی رو وارد کنم؟
من الان کل عبارت رو وارد کردم یعنی کل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسوورد هم همون ۶ رقم رو زدم... اما متاسفانه هرچقدر روی گزینه ی login. کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته... کلا روی هیچی نمیشه کلیک کرد... من حتی روی forgot password هم کلیک که میکنم باز هیچ اتفاقی نمیفته...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)