تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 807 از 1291 اولاول ... 307707757797803804805806807808809810811817857907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,061 به 8,070 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این فریمورها مخصوص خود ایرانسل هست و ارتباطی با مبین نت نداره.
    دوست عزیز خودم میدونم ولی با یخورده دستکاری میشه

داره خودمونی میشه gba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

شما اشتباه می کنید . اون فیش برای آنتن بیرونی جهت تقویت سیگنال وایمکس هست گواه اون هم چک باکس فعال کردن آنتن خارجی در قسمت وایمکس پنل مودم هست نه وای فای.
    اشتباه دیگران هم اینکه فکر میکنند با آنتنهای وای فای قدرت سیگنال وایمکس رو تقویت کنند که اشتباهه و باید از آنتن مخصوص خود وایمکس استفاده کرد.
    من که حدود 20% کیفیت سیگنال هام بیشتر شده با آنتن اکسترنال وای فای
    دوست عزیز خودم میدونم ولی با یخورده دستکاری میشه
    حتی دستکاری هم نمی خواد فقط mac اش در سیستمشون ثبت بشه که عامل فروش میتونه این کار رو کنه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تازگیا سوکس و اینا خیلی روی ایرانسل اذیت میکنه. کسی مشکلی داشته؟ کسی هست که الان در این زمینه مشکلی نداشته با شه؟؟؟ چه سوکس چه وی آی پی!

در مورد آنتنها هم فکر نکنم یه آنتن تقویت کننده خیلی فرقی داشته باشه که بخواد برند یاماها باشه یا برندهای دیگه.
    من خودم تست نکردم ولی تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.

داره خودمونی میشه ice-man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما اشتباه می کنید . اون فیش برای آنتن بیرونی جهت تقویت سیگنال وایمکس هست گواه اون هم چک باکس فعال کردن آنتن خارجی در قسمت وایمکس پنل مودم هست نه وای فای.
    اشتباه دیگران هم اینکه فکر میکنند با آنتنهای وای فای قدرت سیگنال وایمکس رو تقویت کنند که اشتباهه و باید از آنتن مخصوص خود وایمکس استفاده کرد.
    من bm632w دارم. این آنتن رو از کجا بخرم.
    اگه تو ایران نیست دنبال چه چیزی تو سایتهایی مثل ebay بگردم( یعنی چی رو باید سرچ کنم و بنویسم)

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این آنتن های اکسترنال رو انواع و اقسامش رو با فرکانسهای مختلف برند TP-Link دیدم. البته خوب این برند برند خیلی خوب و مطرحی نیست ولی خوب بهرحال هرچی باشه از یاماها کارش درست تره. برند های دیگه هم میشه پایتخت دنبالش گشت و صد در صد پیدا کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این آنتن های اکسترنال رو انواع و اقسامش رو با فرکانسهای مختلف برند TP-Link دیدم. البته خوب این برند برند خیلی خوب و مطرحی نیست ولی خوب بهرحال هرچی باشه از یاماها کارش درست تره. برند های دیگه هم میشه پایتخت دنبالش گشت و صد در صد پیدا کرد.
    این آنتنها که شما میگید آنتن وای فای هستن یا آنتن وایمکس؟

داره خودمونی میشه sss638's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا کی تو اصفهان هست و مشکل سرعت داشته باشه ما که هر بار زنگ میزنیم بهمون فقط دروغ میگن اگر کسی هست همینجا منطقشو اعلام کنه و بگه سرعتش چجوریاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان سرعت من به شدت آمده پایین 3 روزی میشه . حتی شب ها هم که سرعتم نسبتا بهتر می شد الان دیگه اونم خبری نیست . نمیدونم برا منطقه ای که هستم میباشد یا ... . 256 نامحدود ( مشخصات سرویسم ) الان تفاوت خیلی زیاد شده نسبت به قبل نواسان سرعت در حد پار المپیک . امیدوارم درست شود ( بیند در خواب پنبه دانه گهی ........ !!!!!!!! )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من احساس میکنم که یه ایرادی توی سیستم نمایش کارکرد و ترافیک باقی مانده شون بوحود اومده.
    تا زمانی که کیلوبایتی 100 ریال بود من مشکلی نداشتم و تقریباً تا وسطای ماه نصف حجمم رو استفاده می کردم (یعنی 2 گیگ از 4 گیگ).
    اما الان که شده کیلوبایتی 89 ریال من تا الان که 10 روز از ماه گذشته برای من نشون میده که 2.2 گیگ استفاده کردم.
    در حالی که من استفاده م نسبت به ماه های قبل بیشتر نشده.
    فکر کنم توی سیستمشون از اول ماه حساب رو بر مبنای کیلوبایتی 89 ریال نشون میدن ولی در طول ماه مصرف رو بر مبنای همون کیلوبایتی 100 ریال محاسبه می کنند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که حدود 20% کیفیت سیگنال هام بیشتر شده با آنتن اکسترنال وای فای
    شما کدوم آنتن وای فای رو خریدید و باهاش سیگنال دریافتی از دکل بهتر شده. لطفا مدل دقیقش رو بگید خیلی لازم دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •