دوست عزیز خودم میدونم ولی با یخورده دستکاری میشه![]()
دوست عزیز خودم میدونم ولی با یخورده دستکاری میشه![]()
من که حدود 20% کیفیت سیگنال هام بیشتر شده با آنتن اکسترنال وای فای
حتی دستکاری هم نمی خواد فقط mac اش در سیستمشون ثبت بشه که عامل فروش میتونه این کار رو کنه
تازگیا سوکس و اینا خیلی روی ایرانسل اذیت میکنه. کسی مشکلی داشته؟ کسی هست که الان در این زمینه مشکلی نداشته با شه؟؟؟ چه سوکس چه وی آی پی!
در مورد آنتنها هم فکر نکنم یه آنتن تقویت کننده خیلی فرقی داشته باشه که بخواد برند یاماها باشه یا برندهای دیگه.
من خودم تست نکردم ولی تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.
من bm632w دارم. این آنتن رو از کجا بخرم.
اگه تو ایران نیست دنبال چه چیزی تو سایتهایی مثل ebay بگردم( یعنی چی رو باید سرچ کنم و بنویسم)
این آنتن های اکسترنال رو انواع و اقسامش رو با فرکانسهای مختلف برند TP-Link دیدم. البته خوب این برند برند خیلی خوب و مطرحی نیست ولی خوب بهرحال هرچی باشه از یاماها کارش درست تره. برند های دیگه هم میشه پایتخت دنبالش گشت و صد در صد پیدا کرد.
این آنتنها که شما میگید آنتن وای فای هستن یا آنتن وایمکس؟
آقا کی تو اصفهان هست و مشکل سرعت داشته باشه ما که هر بار زنگ میزنیم بهمون فقط دروغ میگن اگر کسی هست همینجا منطقشو اعلام کنه و بگه سرعتش چجوریاست
دوستان سرعت من به شدت آمده پایین 3 روزی میشه . حتی شب ها هم که سرعتم نسبتا بهتر می شد الان دیگه اونم خبری نیست . نمیدونم برا منطقه ای که هستم میباشد یا ... . 256 نامحدود ( مشخصات سرویسم ) الان تفاوت خیلی زیاد شده نسبت به قبل نواسان سرعت در حد پار المپیک. امیدوارم درست شود ( بیند در خواب پنبه دانه گهی ........ !!!!!!!! )
من احساس میکنم که یه ایرادی توی سیستم نمایش کارکرد و ترافیک باقی مانده شون بوحود اومده.
تا زمانی که کیلوبایتی 100 ریال بود من مشکلی نداشتم و تقریباً تا وسطای ماه نصف حجمم رو استفاده می کردم (یعنی 2 گیگ از 4 گیگ).
اما الان که شده کیلوبایتی 89 ریال من تا الان که 10 روز از ماه گذشته برای من نشون میده که 2.2 گیگ استفاده کردم.
در حالی که من استفاده م نسبت به ماه های قبل بیشتر نشده.
فکر کنم توی سیستمشون از اول ماه حساب رو بر مبنای کیلوبایتی 89 ریال نشون میدن ولی در طول ماه مصرف رو بر مبنای همون کیلوبایتی 100 ریال محاسبه می کنند![]()
شما کدوم آنتن وای فای رو خریدید و باهاش سیگنال دریافتی از دکل بهتر شده. لطفا مدل دقیقش رو بگید خیلی لازم دارم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)