یه سوال برام پیش اومده
چرا وقتی دارم از tv برنامه ماهواره رو میبینم کیفیت صدا خیلی بهتر از زمانیه که یه فلش به سینما وصل میکنم و آهنگ گوش میدم!!!
فکر میکردم اگه از خوده دستگاه مستقیم آهنگ یزارم کیفیتش به مراتب بیشتره!!!
هم تو حجم صدای خروجی هم کیفیت
یه سوال برام پیش اومده
چرا وقتی دارم از tv برنامه ماهواره رو میبینم کیفیت صدا خیلی بهتر از زمانیه که یه فلش به سینما وصل میکنم و آهنگ گوش میدم!!!
فکر میکردم اگه از خوده دستگاه مستقیم آهنگ یزارم کیفیتش به مراتب بیشتره!!!
هم تو حجم صدای خروجی هم کیفیت
امپلی فایر و دیویدی پلیرش گارانتی پایونیران داره تا یک سال از تاریخ خرید ولی جالبه باندا و ساب برگه گارانتی روی جعبشون نچسبیده خودم به این نکته توجه نکرده بودم حال توی هفته اینده میرم سراغ بروشده ازش سوال میکنم یه نکته دیگه ک الان توجهما جلب کرد این بود که فقط روی جعبه دیوی دی برچسب شبنم وجود داش این پک rs777 شامل یه ساب و یه جعبه بلندگوها و یه دوی دی پلیر که امکان عوص کدن با بلوری پلیر یا حتی حذف از روی پک را هم داره اگه برندارین 150 تومن کم میشه از قیمت و در نهایت یه امپ 520 هستش که من میخواستم یه مدل بالاتر بردارم که گفت موجود نداریم راستyی اونی که پشت ویترین گذاشته را گفت که چون سابش توی چیدمان مغازه گوشش رنگش زدگی داره 100 کمتر میده یعنی 1880 ولی من روزه شک دار نگردت
دوستان چندتا سوال در خصوص پایونییر 727 و 424:
تفاوت دو مدل 424 و 727 فقط در وای فای داخلی و ساب هست، درسته؟ این 100 تومن اختلاف قیمت می ارزه بخوای بیشتر پول بدی؟ در واقع می خوام بدونم دای 424 و 727 با هم خیلی فرق داره؟ چون قدرتشون که یکی هست.
اندازه ساب در دو نوع 424 و 727 فرق می کنه. 727 ساب باریک تری داره. این کوچیک بودن تغییری در صدا ایجاد نمیکنه؟ صدای ساب 424 به خاطر بزرگتر بودن نباید بهتر باشه؟ خوش صدا تر باشه؟
دستگاه بلوتوثی که به این دو وصل میشه رو از کجا میشه خرید؟ راستین یا نمایندگی های دیگه پایونییر دارن؟ قیمتش در چه حدودی هست؟
بلوری پلیرش محدودیت پخش داره؟ مثلا فایلهای سه بعدی دانلود شده رو میشه روی DVD رایت کرد و پخششون کرد؟
وقتی آهنگ پخش می کنیم صدا از 5 باند پخش میشه یا فقط از دوتا؟ اخه دوستان نوشته بودن که وقتی فایل استریو باشه فقط از دو بلندگو پخش میشه! اگه فایل تصویری دو کاناله باشه چی؟ تبدیل به دالبی نمیکنه؟ یا از 5 باند پخش نمیشه؟ یدونه ویژگی create virtual 3D داره. برای فایلهای بجز سه بعدی هم فعال میشه؟
در خصوص زیرنویس: فایلهای ساب فارسی رو که نشون میده؟ چون این نوع فایلها فقط عکس هستن! دستگاه پشتیبانی می کنه؟
من شنیدم کابل های HDMI قابلیت پخش صدای دالبی رو دارن؟ حتی کیفیتشون از اپتیکال هم بهتره. درسته؟ چون من یه مدیا پلیر وسترن دارم که خروجی صداش یه گزینه به نام Digital Pass through via HDMI only داره. یه توضیح هم میدین؟
دوستان از قابلیت بلوتوث دستگاه استفاده کردین؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی من الان داشتم چند صفحه قبل رو می خوندم، دوستان صحبت از تخفیف در کالاهای پایونییر کردن؟ درسته؟ الان راستین تخفیف میده؟ تا کی ادامه داره؟ چند درصد تخفیف میدن؟
Last edited by iran79; 26-04-2013 at 21:33.
خیلی ممنون با این آپدیت شد 59.59.06 هنوز تغییر خاصی به جز به نظرم سریعتر شدن ندیدم
تنظيمات اكولايزر ورودي ماهواره در وضعيت بهتري قرار دارد.
در حال پخش موزيك اكولايزر تنظيم كن.
سلام
آيا براي مدل 414 هم وجود داره يا كسي آپگريد كرده؟
ورژن دستگاه رو چجوري ميشه فهميد؟
سلام (امين جان و دوستان همراه)
لطفا يه توضيحي براي نياز به آپگريد كردن و نكردن و لزوم اون براي سيستم به من بده و همينطور روش اينكار ؟
Last edited by gambil; 27-04-2013 at 08:50.
براي من برعكس شماست. از روي فلش يه فاز ديگه ميده و قدرت و كيفيت سيستم خودش و نشون ميده
قابل توجه برادران اهل دل
شبكه AAA MUSIC پنج شنبه شب از ساعت 11 تا 1 بامداد، برنامه اي ميذاره به نام party zone موزيك مخصوص پايكوبي، براي تبديل هوا بد نيست از دستش نديد.
بلندگوها طبق توضیحات گارانتی جزو گارانتی نیست ولی اگر مشکلی پیش بیاد براشون مشکلی نیست چون راستین همه چیز را جزو گارانتی حساب می کنه.
چقدر سوال
تفاوت همونطور که قبلا هم گفته شده در ساب و وایرلس و پایه آیفون برای 727 هست.
صدای ساب را نمی دونم mehr463 شاید در این زمینه بتونه کمکتون کنه.
می تونید از خود راستین درباره بلوتوث بپرسید. برای من که کاربردی نداره وقتی وایرلس هست.
طبق دفترچه خیر محدودیت نداره همه فایل هایی را که از روی usb پخش می کنه از روی بلوری و دی وی دی هم می تونه پخش کنه. (ولی فیلم سه بعدی که روی دی وی دی 5 جا بشه فک نکنم کیفیت قابل قبولی داشته باشه)
به صورت استریو پخش می شه ولی شما می تونید با انتخاب گزینه های 5 اسپیکر یا دالبی از منوی ساراند از صدای ساراند لذت ببرید. افکت صدای سه بعدی هم تاجایی که یادمه روی هرچیزی می شه استفاده کرد.
من با زیرنویس فارسی مشکل دارم. دوستانی که 424 یا 727 دارند می تونند راهنمایی کنند.
بله hdmi صدا را تا چندین کانال می تونه انتقال بده مثلا من ایکس باکس را با hdmi به سینما وصل کردم و صدای 5.1 از سینما می گیرم.
تخفیف یک فروشگاه در اصفهان بوده.
توی سایت پیدا نکردم آپدیتی
می تونید changelog آپدیتی که میاد را بخونید اگر تغییر خوبی یا مشکلی را حل کرده بود آپدیت کنید. روش کار هم دانلود از سایت پایونیر خارج کردن فایل از حالت فشرده و فایل های داخل فولدر را به شاخه اصلی فلش (یا سی دی) انتقال داده و به دستگاه وصل و از منوی تنظیمات گزینه آپدیت نصب می کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)