تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 807 از 966 اولاول ... 307707757797803804805806807808809810811817857907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,061 به 8,070 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مگه بعد از فراغت از تحصیل دانشگاهی یکسال وقت نداربم تکلیف خودمونا روشن کنیم یا بریم دنبال ادامه درس یا سربازی
    حالا من واحدهایم را (بنا به دلایلی) جوری پاس کردم که مجبورم علاوه بر زمانیکه میشه درس خوند(سنوات) دو ترم دیگه هم اضافه بگیرم که بایستی با موافقت نظام وظیفه باشه، حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که اگه نظام وظیفه موافقت کنه و من دو ترم به سنواتم اضافه بشه آیا زمانیکه درسم تموم شد باز هم اون یکسال فراغت از تحصیل را دارم یا بخاطر اضافه کردن به سنوات از بین میره و باید همون موقع برم سربازی؟
    اگه نظام وظيفه موافقت كنه(كه معمولا موافقت مي كنه)، تا يه تاريخي مهلت ميده كه درس رو تموم كني و بعد از اون بايد بري خدمت.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

تنها در صورتي كه توي اين 25 واحد درس تنظيم خانواده وجود داشته باشه، يه بخشنامه هست كه تنظيم رو يه واحدي ميكنه و تعداد واحدها به 24 واحد تقليل پيدا مي كنه. در غير اينصورت اگه واحدهاي باقيمانده (بدون وصايا و روخواني) بيش از 24 واحد باشه، هيچ راهي وجود نداره كه بشه اونها رو يه ترم اخذ كرد.
    من تنظیم را پاس کردم و یک واحد هم بوده
    از این طرح ضیافت خبر ندارید که به چه صورت هست ؟
    اون یه واحد را نمیشه معرفی به استاد گرفت ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من تنظیم را پاس کردم و یک واحد هم بوده
    از این طرح ضیافت خبر ندارید که به چه صورت هست ؟
    اون یه واحد را نمیشه معرفی به استاد گرفت ؟
    شما اگه 25 واحد براتون باقي بمونه، مي تونيد تا 20 واحد رو به صورت عادي بگيريد، و 5 واحد هم معرفي به استاد. ولي 24 واحد بعلاوه 1 واحد معرفي به استاد نميشه(مگر اينكه ترم قبلش معدل بالاي 17 باشه). البته اگه قرار بر معرفي به استاد باشه ديگه 1 واحد با 5 واحد فرقي نميكنه، چون در هر حال بايد نصف شهريه ثابت پرداخت بشه. در مورد معرفي به استاد هم بدونيد كه حداكثر 3 درس نظري به ارزش حداكثر 6 واحد رو مي تونيد معرفي به استاد بگيريد.(دروس نظري-عملي رو فقط در صورتي ميشه معرفي به استاد گرفت كه قبلا يه بار درس رو گرفته باشي و افتاده باشي و از قسمت عملي نمره داشته باشي )
    در مورد طرح ضيافت هم يه دوره است كه از طرف نهاد نمايندگي برگزار ميشه و معادل 4 واحد گروه معارف برات حساب ميشه(علاوه بر ترم تابستون)

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

شما اگه 25 واحد براتون باقي بمونه، مي تونيد تا 20 واحد رو به صورت عادي بگيريد، و 5 واحد هم معرفي به استاد. ولي 24 واحد بعلاوه 1 واحد معرفي به استاد نميشه(مگر اينكه ترم قبلش معدل بالاي 17 باشه). البته اگه قرار بر معرفي به استاد باشه ديگه 1 واحد با 5 واحد فرقي نميكنه، چون در هر حال بايد نصف شهريه ثابت پرداخت بشه. در مورد معرفي به استاد هم بدونيد كه حداكثر 3 درس نظري به ارزش حداكثر 6 واحد رو مي تونيد معرفي به استاد بگيريد.(دروس نظري-عملي رو فقط در صورتي ميشه معرفي به استاد گرفت كه قبلا يه بار درس رو گرفته باشي و افتاده باشي و از قسمت عملي نمره داشته باشي )
    در مورد طرح ضيافت هم يه دوره است كه از طرف نهاد نمايندگي برگزار ميشه و معادل 4 واحد گروه معارف برات حساب ميشه(علاوه بر ترم تابستون)
    خوب ثبت نام این طرح ضیافت کی هست ؟ اطلاع دارید از کجا میشه پیگیر شد ؟
    از اینجا باید ثبت نام کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانشگاه آزاد همه جا میشه ؟
    Last edited by masoudboy; 08-06-2013 at 21:56.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب ثبت نام این طرح ضیافت کی هست ؟ اطلاع دارید از کجا میشه پیگیر شد ؟
    از اینجا باید ثبت نام کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانشگاه آزاد همه جا میشه ؟
    از دفتر نهاد نمايندگي يا دفتر فرهنگي دانشگاهتون پيگيري كنيد. اين لينك هم مربوط به ثبت نام يكي از دانشگاههاست، مطالعه كنيد يه اطلاعاتي دستگيرتون ميشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان , من این ترم به خاطر مشکلی که به وجود اومد نتونستم تو امتحان ها شرکت کنم , راهی هست این ترم یه جوری حذف ترم کنم ؟ یا یه راه حل دیگه .
    مرسی .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

طرح ضیافت چی هست ؟ همه دانشگاه ها میشه ؟
    حالا اگه معدل 17 نشم به چه صورت میشه ؟
    ترم آخر 25 واحد میمونه باید چیکار کنم ؟
    طرح ضیافت در طول مله رمضان هست و 4 واحد عمومی میتونید پاس کنید .ولی مشخص نیست امسال برگزار بشود یا خیر ...
    در ترم اخر با هر معدلی میتونید 24 واحد بردارید ..
    وموفق باشید ...

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    رشته ی من عمران نقشه برداری هستش
    برای درس نقشه 2 (که باید ترم 3 برداشت) درس الکترونیک -فاصله یاب هم نیاز هستش خود درس الکترونیک فاصله یاب هم 2تا پیش نیاز داره فیزیک 2 و آز فیزیک 2
    متاسفانه من نتونستم این ترم آز 2 بردارم. آیا راهی هستش بشه پیشنیاز همنیاز کرد ؟
    آزمایشگاه ترم تابستون ارائه میدن ؟
    اگه آزمایشگاه ترم تابستون بردارم با توجه به این که 1 واحدی هست آیا امکان این که 2تا درس 3 واحدی دیگه هم بردارم وجود داره ؟ (7واحد در ترم تابستون)
    متاسفانه الان ایام امتحانات هستش و کسی تو دانشگاه جوابگو نیستش

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان !
    من دانشجوي ترم 2 مهندسي كامپيوتر دانشگاه غيرانتفاعي شهرمون هستم.متاسفانه اصلا از اين دانشگاه خوشم نمياد و پشيمونم كه چرا انتخابم رو تو شهر خودمون زدم !‌ :(
    من ميخوام ايندفه آزاد ثبت نام كنم اگه ميشه به اين چندتا سوالم جواب بديد ممنون :
    1- ميشه دوباره كنكور داد ؟
    2- ميخوام شهرهايي مثل شيراز ، اصفهان و تبريز بزنم ، اينا چه رتبه اي تو كنكور آزاد ميخواد ؟
    3- اگه قبول شدم ميشه واحد هايي كه پاس كردم رو تطبيق داد ؟

حالم خيلي داغونه ، ممنون ميشم جواب بدين !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من این ترم 14 واحد برداشتم و یک درس 3 واحدی را اصلا در کلاس هاش حاضر نشدم و به احتمال زیاد استاد منو حذف کرده می خواستم بپرسم با حذف این درس من الان 11 واحد دارم و اگه معدل هم زیر 12 بشم بازم مشروطی میشم یا خیر ؟ چون جایی فکر کنم خوندم زیر 12 واحد ترم محسوب نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •