به شما هم سوالات فیزیک متوسط رو دادن؟؟؟؟
قضیهاش چیه اینا؟؟؟
اصلا چرا فقط فیزیکه؟؟؟![]()
به شما هم سوالات فیزیک متوسط رو دادن؟؟؟؟
قضیهاش چیه اینا؟؟؟
اصلا چرا فقط فیزیکه؟؟؟![]()
به ما دادن. واسه اینکه این آزمون فیزیکش سخت بوده.
خوبه به نظرم. الان یه آزمون فیزیک سخت دادیم، بررسیش کنیم بعد بریم یه آزمون ساده تر بدیم، راحت تر حل می کنیم. چرا گریه می کنی حالا!!![]()
واسه ریاضی هارو نمیدونم ولی این آزمون واسه تجربیا نسبت به آزمون قبلی کویت حساب میشدآزمون قبلی واقعا همه درسارو سخت داده بودن. یکی از بچه ها سنجشم شرکت کرده بود میگفت سنجش در برابر آزمونی که قلم چی گرفته بود مثل آزمون دانشگاه آزاد بود
![]()
من وقتی بیام تهران یه کار خصوصی با حاج کاظم دارم!!
این چه وضعش بود!!؟
من کلا ریاضی و فیزیک جمعا فکر کنم 30 تا زدم!
اما شیمیش خیلی خوب بود!!
عمومی هم ادبیاتش یه جوری بود!!
جفتشون!!بچه هایی که قبلیم رفتن این خفن تر بود یا اون؟!![]()
سایت قلم چی چرا قاطی کرده؟ یه بار می گه شماره شنامه اشتباهه، بعدش کارنامه ی درصدی رو نشون داد و الآن هم باز می گه شماره شناسنامه غلطه!
بچه ها یه سوال واسم پیش اومده. حکایت چیه که آزمونای آزمایشی قلم چی همون روز نتایج رو میده ولی سازمان سنجش نتایج کنکور اصلی رو تقریبا 1ماه بعد میده؟!![]()
فکر کنم به خاطر اینه که پاسخنامه های کنکور چند دور صحیح می شن تا اشتباهی نشه و تمام اطلاعات فردی و نمرات کتبی و... چند دور چک می شه. ضمن این که توی کنکور 1000000 نفر شرکت می کنن و توی کانون 200000 نفر. تراز کردن نمرات خام کنکور هم فکر کنم پیچیده تر باشه. ولی در کل نباید اینقدر طول بکشه...
فکر کنم به خاطر اینه که پاسخنامه های کنکور چند دور صحیح می شن تا اشتباهی نشه و تمام اطلاعات فردی و نمرات کتبی و... چند دور چک می شه. ضمن این که توی کنکور 1000000 نفر شرکت می کنن و توی کانون 200000 نفر. تراز کردن نمرات خام کنکور هم فکر کنم پیچیده تر باشه. ولی در کل نباید اینقدر طول بکشه...
البته قلم چی یه ویژگی داره اونم اینه که برای تصحیح پاسخ نامه نیاز نیست همه پاسخ برگ ها بیان تهران بلکه توی همون شهرستان هم یه مرکزی هست فوقش با 2 3 ساعت تا رسیدن به اون مرکز پاسخ برگ ها تصحیح میشن ولی سنجش + کنکور رو تا جایی که اطلاع دارم تمامی پاسخ برگ ها میان تهران و توی مرکز تصحیح میشن این یکی از دلایل تاخیر هستش چندتا دلیل دیگه هم داره![]()
البته تعداد بالای شرکت کننده رو هم باید مد نظر داشته باشین مثلا ریاضی کانون فوقش میشن 50.000 نفر در حالیکه آزمون اصلی 315.000 نفر هستش که یک مقدار کمی بیشتره
![]()
واسه ریاضی هارو نمیدونم ولی این آزمون واسه تجربیا نسبت به آزمون قبلی کویت حساب میشدآزمون قبلی واقعا همه درسارو سخت داده بودن. یکی از بچه ها سنجشم شرکت کرده بود میگفت سنجش در برابر آزمونی که قلم چی گرفته بود مثل آزمون دانشگاه آزاد بود
![]()
البته ریاضی و زبان آزاد با سراسری یه زمین تا مریخ فرق میکنن![]()
Last edited by elendil; 18-06-2010 at 13:22.
کارنامه ها اومد. من روم نمی شه بذارم...
کلترازرتبه كشورىارزيابىرتبه در منطقه62612056B+876
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)