تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 807 از 4751 اولاول ... 30770775779780380480580680780880981081181785790713071807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,061 به 8,070 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

... بالاخره مودمم اپدیت کردم عالی عالی شد این 5 روزه که مودمم را اپدیت کردم اصلا قطعی نداشتم تا دیشب که با خاموش و روشن کردن مودم درست شد (البته مودم من asus am602 است)حالا شما اگه دیدی بازم قطعی داری شاید با اپدیت مودم حل شد
    میشه بگید چجوری آپدیت کردید؟یه توضیحی بدید که فایل آپدیت رو از کجا بدست آوردید؟

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خداییش هرچی فیلم دانلود میکنم تو باز کردن فایل رار یه ایراد میده آخرش 700 مگ دانلودی هم به هدر میره....شما چطور دانلود میکنید؟؟؟
    خوب حتما رمزشو میخواد. شاید هم ناقص دانلود کردی یا اصلا اون طرف ناقص آپلود کرده! توضیحات بیشتر در پروفایل

3. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

من ديشب براي اولين بار گذاشتم تا صبح دانلود كنه
    ولي چنتا سوال:

1. من بعضي اوقات قطعي دارم، يعني status روشنه ولي act تعطيل ميشه، يه بار روشن خاموش ميكنم درست ميشه. براي شما پيش نمياد صبح پاشيد ببينيد وسط كار قطعي داده دانلود همونجوري مونده و pc الكي روشن مونده؟

2.صداي فن من خيلي زياده ( AMD Athlon 64 X2 ) شمام با اين مشكل مواجهيد؟(ديشب تو حال خوابيدم )
    اگر نه برم تو بخش سخت افزار يه كاري ش بكنم
    1.برای منم این مشکل پیش اومده...
    2.منم این مشکل رو دارم.... باید ساخت...

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

خداییش هرچی فیلم دانلود میکنم تو باز کردن فایل رار یه ایراد میده آخرش 700 مگ دانلودی هم به هدر میره....شما چطور دانلود میکنید؟؟؟
    اگر مشکل از پسورد نباشه... این کار رو میتونید انجام بدید که به احتمال 99 درصد جواب میگیرید روی پارت 1 کلیک راست کنید گزینه Extract Files رو بزنید بعدش گوشه پایین سمت چپ یه گزینه داره فکر کنم نوشته Keep Broken Files اون رو بزنید حالا بزارید برای اکسترکت شدن و هر اروری داد توجه نکنید....

6. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    بعضی ازدوستان شاتلی میدونند منم مشکل اول شما را حدود یک ماهی در گیرش بودم اعصابما داغون کرده بود راههای زیادی رفتم
    1.با پشتیبانی تماس گرفتم
    2.چندین بار مودم کانفیگ کردم
    3.فایروال مودم خاموش و روشن میکردم
    4.هر روز ویندوز اسکن کردم
    5.ویندوز عوض کردم
    هیچکدوم اینا تاثیر انچنانی نداشت بالاخره مودمم اپدیت کردم عالی عالی شد این 5 روزه که مودمم را اپدیت کردم اصلا قطعی نداشتم تا دیشب که با خاموش و روشن کردن مودم درست شد (البته مودم من asus am602 است)حالا شما اگه دیدی بازم قطعی داری شاید با اپدیت مودم حل شد
    بله من هم این مشکلو دارم ممنون میشم بگید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام
    برای حل مشکلتون تاپیک داریم

■■■ حـل مشکلات در مــورد فیلمهــای دانـلــودی»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله من هم این مشکلو دارم ممنون میشم بگید
    ببینید دوستان عزیز براب اپدیت مودم asus am 602 مراحلی که در زیر براتون میگم را دقیقا انجام بدید
    1.لینک زیر که فایل اپدیت است را دانلود کنید و از حالت rar خارج کرده (فرمت فایل اپدیت dat است)

کد:
    2.مودم را ریست کنید(دکمه پشت مودم را 10 ثانیه نگه دارید)
    3.پس از ریست کردن مودم برای اطمینان مودم را خاموش و روشن کنید وارد کنسول مودم شده منوی Management را انتخاب کرده گزینه Update Software را انتخاب کنید و فایل اپدیت را در قسمت Software File Name انتخاب کنید و update software را انتخاب کنید حدود 2 دقیقه طول میکشد تا اپدیت شد
    4.در این مرحله مودم اپدیت شده الان دوباره مودما ریست کنید و پس از خاموش و روشن کردن مودم _مودم را کانفیگ کنید (pppoe یا brige)
    5.الان مودم شما اپدیت شد

11. 3 کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آخه آدم نميدونه كدوم فيلم قشنگه كدوم آبگوشتي!!!
    چند تا فیلم جالب بهت معرفی میکنم به نظر خودم جالب امیدوارم برای شما هم جالب باشد

انیمیشن
    Coraline 2009

کمدی
    Wedding_Crashers 2005
    The Hot Chick 2002

13. این کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تا حالا هر چی دانلود کردم مشکلی پیش نیومده فقط بازی age of empires 3 را دانلود کردم که بدرد نخورد برا دانلود فیلمم من بیشتر از این دو تا سایت استفاده میکنم

کد:
    کد:

15. 2 کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من ديشب براي اولين بار گذاشتم تا صبح دانلود كنه
    ولي چنتا سوال:

1. من بعضي اوقات قطعي دارم، يعني status روشنه ولي act تعطيل ميشه، يه بار روشن خاموش ميكنم درست ميشه. براي شما پيش نمياد صبح پاشيد ببينيد وسط كار قطعي داده دانلود همونجوري مونده و pc الكي روشن مونده؟

2.صداي فن من خيلي زياده ( AMD Athlon 64 X2 ) شمام با اين مشكل مواجهيد؟(ديشب تو حال خوابيدم )
    اگر نه برم تو بخش سخت افزار يه كاري ش بكنم

1. دقیقا من هم از اردیبهشت ماه مشکل شما رو دارم و یکدفعه قطع میشه وسطای شب و صبح پامیشی و میبینی که status روشنه ولی act تعطیل! اگر چاره اش رو پیدا کردی به ما هم بگو
    2. منم سیستمم AMD هست اول شما برو تو بایوس و در قسمتی که مربوط به CPU Configuration هست Cool&quite رو فعال کن وبعد اگر مادربوردت ایسوز باشه قسمتی داره که میتونی فن رو روی سایلنت قرار بدی تا دور فنها بیاد پایین ... در ضمن پاورت اگر 535 گرین هست این پاور فنش مشکل داره وروی دور بالا کار میکنه و اگر پاورت 535 هست باید ببری شرکت تا رایگان برات تعمیرش کنند...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •