تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 807 از 940 اولاول ... 307707757797803804805806807808809810811817857907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,061 به 8,070 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من بازی میکنم تصویر بد جوریه قبلا این طور نبوده

این گزینه رو چطوری روشن کنم:::: WAIT FOR VSYNC
    ؟؟؟؟؟؟؟؟
    جوابی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

جالبه گزارشگر pes2009 یکی از گزارشگران لیگ برتر انگلیسه .دیروز بازی آرسنال -منچسترو گزارشگری میکرد.(شاید اینجا فقط من نمیدونستم :43
    من همیه مدت پیش متوجه این شدم ولی یادم نیست که کدوم بازی بود .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزیز
    من تا بحال بارها و بارها تونستم با اینکار داور رو فریب بدم و خطا یا پنالتی بگیرم
    منم تونستم داورو فریب بدم دقت و ظرافت زیادی لازم داره اما میشه .بعضی از بازیکنا هم بعضی وقتا داورو فریب میدن .یک نمونه بارز اون بویان هستش .بد نیست یک کم برین تو نخش .

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم ما هم بین هر بازی توی مستر لیگ Regulate Condition میکنید؟
    من خودم به شخصه چون وقتی این کارو کنی خستگی بازیکن بیشتر میشه خیلی کم (هر 2-3 بازی در میون 3-4 تا بازیکن) استفاده میکنم
    شما ها چی اصلا این کار رو میکنید؟

البته اسم این کار رو فریب دادن نمیشه گذاشت چون داور همیش تشخیص میده و در همه ی حالات (چه موقعیت خطرناک باشه چه نباشه)
    یه کارت زرد میزنه تو صورتت
    دوست عزیز
    من تا بحال بارها و بارها تونستم با اینکار داور رو فریب بدم و خطا یا پنالتی بگیرم

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شاهکار داوری در pes
    داور با وجود اینکه پاتو تقریبا 2 متر جلوتر از اخرین بازیکن تیم بود ولی افساید نگرفت

البته این اشتباه برعکس همیشه به نفع من بود ولی این صحنه اونقدر تابلو بود که من از حول اینکه سریع شوت رو بزنم و برم ازش عکس بگیرم به طرز باور نکردنی ای توپ رو به بیرون زدم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ُسلام دوستان اتفاقا" درمورد گزارش گر نمیدونستم من ولی گزارش گر بی مزه ای هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوست عزیز
    یه چیزش آخر خنده اس: اگه بری مثلا تو محوطه جریمه خودتون تا 10 متریت هم کسی نباشه خودتو بزنی زمین بهت کارت میده!

یه چیز خیلی آزار دهنده که تو این شماره هست اینه که وقتی با مثلث به بازیکنی که کنارت هست پاس میدی خیلی خیلی آروم پاس میده طوری که بازیکن حریف می دوه و توپ رو میقاپه

ضمنا تو این بازی گل به خودی های خفنی هم کامپیوتر به خودش می زنه. همین امروز داشتم یه بازی می کردم بازیکن حریف رو یه سانت محکم توپ رو چسبوند زیر طاق دروازه خودی

یه مشکل دیگه هم که هست به نظر من خوبه که بازیکن با پای تخصصی شوت میزنه اما دیگه اینجوری نیست که اصلا با پای مخالف نتونه شوت بزنه. مثلا تو بعضی موقعیت ها یه بازیکن پا راست کافیه با یه بغل پای چپ توپ رو بزنه تو گل اما میاره رو پای راستش و خرابش می کنه

در کل خیلی مشکل داره امیدوارم تو شماره های آتی حل بشه
    یه نکته منفی اینه که یه اشکالاتی هر شماره تو بازی دیده می شه که مثلا تو شماره قبلیش نبوده. فکر می کنم این یه سیاست سازنده هاست که بازیکن منتظر شماره جدید بمونه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جالبه گزارشگر pes2009 یکی از گزارشگران لیگ برتر انگلیسه .دیروز بازی آرسنال -منچسترو گزارشگری میکرد.(شاید اینجا فقط من نمیدونستم :43
    من همیه مدت پیش متوجه این شدم ولی یادم نیست که کدوم بازی بود .
    نه رفقا اوني كه بازي منچستر و آرسنال رو گزارش مي كنه فقط با فيفا قرارداد داره و فقط صداش رو توي فيفا 09 (پلتفورم XBox360) مي تونيد بشنويد. صداي گزارشگر PES 2009 يه ذره شبيه هست فكر كنم اسمش كلايو هست مطمئن نيستم

یه چیزش آخر خنده اس: اگه بری مثلا تو محوطه جریمه خودتون تا 10 متریت هم کسی نباشه خودتو بزنی زمین بهت کارت میده!

یه چیز خیلی آزار دهنده که تو این شماره هست اینه که وقتی با مثلث به بازیکنی که کنارت هست پاس میدی خیلی خیلی آروم پاس میده طوری که بازیکن حریف می دوه و توپ رو میقاپه

ضمنا تو این بازی گل به خودی های خفنی هم کامپیوتر به خودش می زنه. همین امروز داشتم یه بازی می کردم بازیکن حریف رو یه سانت محکم توپ رو چسبوند زیر طاق دروازه خودی

یه مشکل دیگه هم که هست به نظر من خوبه که بازیکن با پای تخصصی شوت میزنه اما دیگه اینجوری نیست که اصلا با پای مخالف نتونه شوت بزنه. مثلا تو بعضی موقعیت ها یه بازیکن پا راست کافیه با یه بغل پای چپ توپ رو بزنه تو گل اما میاره رو پای راستش و خرابش می کنه

در کل خیلی مشکل داره امیدوارم تو شماره های آتی حل بشه
    یه نکته منفی اینه که یه اشکالاتی هر شماره تو بازی دیده می شه که مثلا تو شماره قبلیش نبوده. فکر می کنم این یه سیاست سازنده هاست که بازیکن منتظر شماره جدید بمونه
    نه عزيز مورد 1 رو اشتباه كردي اگه داخل محوطه خودت دايوينگ كني نه خطا مي گيره نه كارت ميده

شاهکار داوری در pes
    داور با وجود اینکه پاتو تقریبا 2 متر جلوتر از اخرین بازیکن تیم بود ولی افساید نگرفت

البته این اشتباه برعکس همیشه به نفع من بود ولی این صحنه اونقدر تابلو بود که من از حول اینکه سریع شوت رو بزنم و برم ازش عکس بگیرم به طرز باور نکردنی ای توپ رو به بیرون زدم
    بله من هم 2 مورد ريپلاي سيو كردم كه آفسايد 3 متري رو نگرفت داشتم با پسر خالم بازي مي كردم مقابل هم 1 ساعت سوژه خنده بود يه ريپلاي هم دارم بازيكن اصلا توي آفسايد نبود حداقل 1 متر دفاع حريف آفسايد رو پر كرده بود ولي آفسايد گرفت اشكالات در آفسايد داره كه افتضاحه
    Last edited by Spaniuly; 17-05-2009 at 20:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ُسلام دوستان اتفاقا" درمورد گزارش گر نمیدونستم من ولی گزارش گر بی مزه ای هست
    گزارشگر جالبیه که
    ارمین عزیز حتما شما بهتر میدونی ولی من خیلی دقت کردم
    ببخشید که ÷ست قبلیم 3 بار فرستادم تازه دیدم خط مشکل داشت

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز بازي PES 2009 توسط جان چمپيون (John Champion ) و نظرات كارشناسي مارك لاورنسون (Mark Lawrenson) گزارش شد. اون كسي كه بازي منچستر و آرسنال رو گزارش مي كرد. معروف ترين و برترين گزارش گر تلوزيوني و انگليسي زبان هست نام ايشون مارتين تيلر (Martyn Tyler) هست كه صداش رو فقط در فيفا نكست (XBox360 , PS3) مي تونيم بشنويم صداش فوق العاده هست به قدري كه عادل فردوسي پور هم لحظات زيادي از بازي رو ساكت ميشد تا صداش رو بشنوه. از سال 2006 هم در فيفا كارنت صداي Clive Tyldesley و Andy Gray رو ميشنويم كه زياد جالب نيستند. شايد به خاطر اين باشه كه از صداش خسته شديم. موفق باشيد رفقا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •