جوابی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
جوابی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من همیه مدت پیش متوجه این شدم ولی یادم نیست که کدوم بازی بود .
منم تونستم داورو فریب بدم دقت و ظرافت زیادی لازم داره اما میشه .بعضی از بازیکنا هم بعضی وقتا داورو فریب میدن .یک نمونه بارز اون بویان هستش .بد نیست یک کم برین تو نخش.
دوست عزیز
من تا بحال بارها و بارها تونستم با اینکار داور رو فریب بدم و خطا یا پنالتی بگیرم![]()
شاهکار داوری در pes
داور با وجود اینکه پاتو تقریبا 2 متر جلوتر از اخرین بازیکن تیم بود ولی افساید نگرفت
البته این اشتباه برعکس همیشه به نفع من بود ولی این صحنه اونقدر تابلو بود که من از حول اینکه سریع شوت رو بزنم و برم ازش عکس بگیرم به طرز باور نکردنی ای توپ رو به بیرون زدم
ُسلام دوستان اتفاقا" درمورد گزارش گر نمیدونستم من ولی گزارش گر بی مزه ای هست
یه چیزش آخر خنده اس: اگه بری مثلا تو محوطه جریمه خودتون تا 10 متریت هم کسی نباشه خودتو بزنی زمین بهت کارت میده!
یه چیز خیلی آزار دهنده که تو این شماره هست اینه که وقتی با مثلث به بازیکنی که کنارت هست پاس میدی خیلی خیلی آروم پاس میده طوری که بازیکن حریف می دوه و توپ رو میقاپه
ضمنا تو این بازی گل به خودی های خفنی هم کامپیوتر به خودش می زنه. همین امروز داشتم یه بازی می کردم بازیکن حریف رو یه سانت محکم توپ رو چسبوند زیر طاق دروازه خودی
یه مشکل دیگه هم که هست به نظر من خوبه که بازیکن با پای تخصصی شوت میزنه اما دیگه اینجوری نیست که اصلا با پای مخالف نتونه شوت بزنه. مثلا تو بعضی موقعیت ها یه بازیکن پا راست کافیه با یه بغل پای چپ توپ رو بزنه تو گل اما میاره رو پای راستش و خرابش می کنه
در کل خیلی مشکل داره امیدوارم تو شماره های آتی حل بشه
یه نکته منفی اینه که یه اشکالاتی هر شماره تو بازی دیده می شه که مثلا تو شماره قبلیش نبوده. فکر می کنم این یه سیاست سازنده هاست که بازیکن منتظر شماره جدید بمونه
نه رفقا اوني كه بازي منچستر و آرسنال رو گزارش مي كنه فقط با فيفا قرارداد داره و فقط صداش رو توي فيفا 09 (پلتفورم XBox360) مي تونيد بشنويد. صداي گزارشگر PES 2009 يه ذره شبيه هست فكر كنم اسمش كلايو هست مطمئن نيستم
نه عزيز مورد 1 رو اشتباه كردي اگه داخل محوطه خودت دايوينگ كني نه خطا مي گيره نه كارت ميده
بله من هم 2 مورد ريپلاي سيو كردم كه آفسايد 3 متري رو نگرفت داشتم با پسر خالم بازي مي كردم مقابل هم 1 ساعت سوژه خنده بود يه ريپلاي هم دارم بازيكن اصلا توي آفسايد نبود حداقل 1 متر دفاع حريف آفسايد رو پر كرده بود ولي آفسايد گرفت اشكالات در آفسايد داره كه افتضاحه
Last edited by Spaniuly; 17-05-2009 at 20:03.
گزارشگر جالبیه که
ارمین عزیز حتما شما بهتر میدونی ولی من خیلی دقت کردم
ببخشید که ÷ست قبلیم 3 بار فرستادم تازه دیدم خط مشکل داشت
دوست عزيز بازي PES 2009 توسط جان چمپيون (John Champion ) و نظرات كارشناسي مارك لاورنسون (Mark Lawrenson) گزارش شد. اون كسي كه بازي منچستر و آرسنال رو گزارش مي كرد. معروف ترين و برترين گزارش گر تلوزيوني و انگليسي زبان هست نام ايشون مارتين تيلر (Martyn Tyler) هست كه صداش رو فقط در فيفا نكست (XBox360 , PS3) مي تونيم بشنويم صداش فوق العاده هست به قدري كه عادل فردوسي پور هم لحظات زيادي از بازي رو ساكت ميشد تا صداش رو بشنوه. از سال 2006 هم در فيفا كارنت صداي Clive Tyldesley و Andy Gray رو ميشنويم كه زياد جالب نيستند. شايد به خاطر اين باشه كه از صداش خسته شديم. موفق باشيد رفقا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)