تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 807 از 1138 اولاول ... 307707757797803804805806807808809810811817857907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,061 به 8,070 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکل سفت بودن سوئیچ استارت به چند عامل بستگی داره که مهمترین آن میتونه خرابی و یا تنظیم نبودن رگلاژ مغزی سوئیچ باشه ( مغزی الکتریکی)
    این بخش را با دقت مطالعه کنید و اگر سوالی داشتید توضیح میدم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همه دوستان
    ممنون از راهنمایی های شما ، ببخشید به خاطر مشغله کاری نتونستم زودتر عکسها را ارسال کنم این دینام را 300 تومن خریدم که جای پیچهای نصبش روبه روی هم هستش، داخل سوکتش 4 تا پیم داره بر خلاف دینام شما نام گذاری نشده پشت دینام نوشته ساخت آمریکا و روی کارتنش نوشتهRemanufactured in Mexico ، حالا نمیدونم کدام سوکت مربوط به آفتمات میشه؟

اما مدل دیگه با همین آمپر بود با این تفاوت که جای پیچهای نصبش زاویه دار بودن که اون را 280 میگفت اما این دینام سوکتش حروف S.... حک شده بود در ضمن پشت دینام دلکو رمی نوشته بود اما ساخت آمریکا ننوشته بود
    .

4. 6 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این بخش مربوط به ارتقاء دینام هست که فکر کنم به همه سوالات شما جواب داده شده باشه.

6. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

........................
    Last edited by MJ1970; 06-09-2016 at 10:51.

8. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مزایا و معایب ماشینهای نیم شاسی و تمام شاسی آمریکایی چیه ؟ با تشکر فراوان

10. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما جناب camaro lt

مطالب ارتقاء دینام را مطالعه کردم اگر درست متوجه شده باشم این کابل که دو رشته است یکی به پایه S و یکی به پایه L دینام وصل میشه تا اینجا حله

انتهای این کابل به آفتمات باید وصل باشه درسته ؟

بطور فابریک جاش کجاست

از آفتمات فابریک تصویری دارید ؟

با تشکر

12. 6 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر منظور شما آفتمات دینام استاندارد نوا باشه، این تصویر مربوط به آفتمات این مدل دینام هست.

دوتا فیش مربوط به برق مثبت و منفی هم زمانی که روی دینام سوار شد با شماره های 1 و 2 مشخص میشه( 1 منفی و 2 مثبت)

و اگر منظور شما آفتمات دینام جدید باشه، این نمونه روی دینامهای آمپر بالا سوار شده

حروف S F L P هم روی محل سوکت کاملا مشخصه و همانطور که متوجه شدید برق مثبت به پایه S و برق منفی به پایه L وصل میشه. بقیه پایه ها در اتومبیلهای ما مورد استفاده قرار نمی گیره.

توی توضیحات ارتقاء دینام اگر دیده باشید برای اتصال هم باید سوکت مناسب داشته باشید . فکر کنم سوکت دینام بعضی مدلهای دوو دهه 90 هم با این نمونه همخوانی داشته باشه ( مثل دوو اسپرو) و امکان استفاده از آنها هم هست، در غیر این صورت باید بطور موقت از فیش استفاده کنید تا سوکت مناسب پیدا بشه ولی دقت کنید فیش باید محکم باشه و در حین سوار کردن باعث شکستن سوکت و شاخه های اتصال آفتمات نشه چون خیلی گرونه.

جناب KCNC
    فکر میکنم مدلهای سواری که دارای نیم شاسی هستند ، صرفا برای کم کردن هزینه تولید و البته کم شدن وزن اضافی به این صورت ساخته شده و در نمونه های وانت و آفرود شاسی کامل استفاده میشه.
    نیم شاسی ها ظاهرا مشکل خاصی ندارن مگر اینکه ضربه بسیار شدیدی بخوره که باعث صدمه شدید بشه که اینهم توی مدلهای شاسی کامل میتونه رخ بده.
    اگر فرصت شد روی این موضوع هم تحقیق میکنم و مطلب مینویسم.

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

جناب camaro lt واقعا ممنونم لطف کردید

عکس شماره 1 آفتمات استاندارد نوا - کاربردش
    کنترل مقدار شارژ باطری هست ؟ و همین طور آفتمات دینام جدید

با تشکر

16. 3 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خلاصه روش كار كرد دينام به اين صورت هست كه اين پايه در واقع ورودي آفتمات براي ايجاد القاء الكتريكي در بالشتك دينام به حساب مياد تا ميدان مغناطيسي موقتي درست شده در بالشتك پديد آمده و با چرخش آرميچر ، خطوط ميدان بالشتك قطع شده و جريان الكتريسيته در سيم پيچ آرميچر بوجود آمده و در كالكتورها بوسيله ذغالهاي دينام به سمت ديود فرستاده شده ،و از دیود به مصرف کننده ها.

دیود نقش ثابت نگه داشتن جریان را به عهده داره تا با کم و زیاد شدن تعداد چرخش دینام و یا کم و زیاد شدن مصرف برق، شدت جریان تغییر زیادی نداشته باشه.

وضعیت نصب دینام جدید به کجا رسیده و برای مشکلات تنظیم پولی و اندازه شدن در محل نصب چه کارهایی انجام دادید؟

18. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

به سادگی میشه نوع روغن پاشیده شده رو تشخیص داد و اگر مطمین هستید روغن موتوره و روغن هیدرولیک گیربکس نیست این روغن از کاسه نمد هلالی شکل ته میل لنگ نشت میکنه و این نوع روغن ریزی خیلی شایعه !
    علتش هم طراحی بد کاسه نمد هست و اینکه این قطعه فاقد فنر اب بندی هست و دوتکه هست و به همین دلیل معمولا دچار نشت روغن میشه و ماشین من هم به مقدار جزیی این روغن ریزی رو داره.

اما نمیدونم چطور مکانیکتون مشکل رو به توربین گیربکس نسبت داده؟؟
    اگر روغن ریزی از کاسه نمد اویل پمپ گیربکس باشه (که شافت توربین میره داخل اون و اب بندی میشه) بحث جداگانه ای هست و بعد از بررسی شافت توربین در صورت نیاز توربین بازسازی و یاتعویض میشه ولی معمولا عیب از کاسه نمد مربوطه خواهد بود.
    پس تشخیص صحیح نوع و محل روغن ریزی خیلی مهمه و در صورت عجله برای تعمیر بعد از کلی هزینه نتیجه مطلوب حاصل نمیشه.
    توربین نوا هم در صورت پیدا کردن نمونه بازسازی شده من قبلا 280 تومان گرفتم ولی ظاهرا الان کمتر و گرونتره!
    نمونه استوک در حد نو هم 150 تومانی باید باشه.
    سلام واقعا از جوابتون ممنونم.من قبلا روغن ریزی ته میل لنگ رو داشتم،جوری كه روغن میریخت روی فلایویل و با چرخش موتور به صورت یه خط از قطرات ریز روغن پاشیده میشد روی زمین. این مشكل با تعویض همون حلالی ها حل شده بود. ولی چند روز پیش یه مقدار خیلی كمی پاشید.از ترس به سرعت رفتم تعمیرگاه ولی وقتی رفتم روی گود زیر ماشین و فلایویل خشک خشک بود.هنوز رازشو نفهمیدم! قبلا روغن ریزی گیربكس نداشتم ولی از آنجایی كه با باز شدن توربین برای تعویض روغن مشخص شده بود ته گیربكس و محل اتصال گیربكس به توربین بوش خورده(كلا درب ته گیربكس عوض شد)مكانیك گفت اگه روغن ریزی داشتی از توربینه این نگرانی رو داشتم.
    اینم لینک نوای من درانتظار تبدیل شدن به كاپریس:

20. 4 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •