اگر PDF فارسی هست متاسفانه نمیشه کاری کرد.
اگر PDF فارسی هست متاسفانه نمیشه کاری کرد.
اگر چند پست قبلی رو جستجو میکردین میدیدین که سوال مشابهی را جواب دادم.با این حال اینم جواب شما
شما باید این مراحلی رو که میگم را انجام بدین:
ابتدا بهControl Panelو سپس بهRegion and Languageبرین. در تبFormatگزینه Format راPersian انتخاب کنین و OK کنین.
برای بقیه مراحل به این پست رجوع کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای همه متن های داخل فایل ورد ، فاصله بین کلمات حذف شده است یعنی هر کلمه ای به کلمه قبل از خود چسبیده ، نمیدونم چی شد این مشکل بوجود اومد
کسی میدونه باید چکار کنم تا درست بشه؟
سلام دوستان بنده دارم در word2007 پایان نامه می نویسم یکی بگه برای اینکه اعداد داخل Refrence ام انگلیسی یا لاتین باشه و اعدادی که در پاورقی و داخل متن نوشته می شوند فارسی باشند چیکار بایستی کرد؟؟؟
دوم اینکه بنده می خواهم office 2013 نصب کنم با error زیر مواجم میشم دلیلش در چیه و چگونه بایستی رفع شود؟
![]()
Last edited by sara100; 16-12-2012 at 19:40.
سلام به دوستان و اساتید
به یک مشکل برخوردم:
توی شرکت یک فایل ورد را که در win xp و office2007 درست شده که فهرست منابع دارد و بعضی از تیترهای اون از نوع heading 1 هستن
وقتی می آرم توی یه سیستم دیگر که win7 و office 2010 هست اون تیترهایی که از نوع heading 1 هستن تمام کلماتش به هم می چسبند.
لطفا راهنمایی کنید.
با سلام
یک متن فارسی رو تو ورد میخوام چاپ کنم ولی خرچنگ قورباغه چاپ میشه..
فونت رو هم عوض کردم ولی درست نشد
لطفا راهنمایی کنید
احتمالا شما متنتون رو در افیس 2010 نوشتین و الان با 2007 باز کردین.معمولن به این دلیل هست.ساده ترین راه اینه که با 2010 بازش کنین و به فرمت 2003 سیو کنین.
مشکل عجیبیه.توصیه میکنم اول به PDF تبدیل کنین شاید حل بشه
فکر کنم این مشکل به خاطر عدم Compatibility است که البته گفته شده این مشکل مربوط به افیس 2007 هست و اگر SP2 افیس 2007 نصب بشه این مشکل حل میشه
منبع:
با این حال در افیس 2010 وارد Options شوید و مانند عکس زیر در قسمت Lay out this document as if created in گزینه Microsoft Office Word 2007 رو انتخاب کنین شاید حل بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
لطفا پاک شود!!!!!!!!!!!
Last edited by kalantarahura; 17-12-2012 at 12:30. دليل: مشکلات لاگین سیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)