عزیز فعلن می خوام از لنز کیت استفاده کنم .
اگه میشه مدل و یا مشخصه خاصی برای کیف و سه پایه و مموری و فیلتر و هود مناسب 550D تا 150 تومن سراغ دارید معرفی کنید ممنون می شم .
عزیز فعلن می خوام از لنز کیت استفاده کنم .
اگه میشه مدل و یا مشخصه خاصی برای کیف و سه پایه و مموری و فیلتر و هود مناسب 550D تا 150 تومن سراغ دارید معرفی کنید ممنون می شم .
ممنون از راهنماییتون ولی خوب لنز رو باید چیکار کنم ؟
برای خرید دوربین کدوم فروشگاه رو پیشنهاد میکنید ؟
از بازار بخرم یا سایت ؟
کدوم بیمه یا گارانتی ؟ اصلا لازمه ؟
با تشکر .
pm میزنم براتون
بیمه و گارانتی هم اگر بودجه دارید لازمه
سلام
اگه قصد دارید فعلا از لنز کیت استفاده کنید مثلا برای ماکرو میتونید از فیلتر استفاده کنید که تا میزان قابل توجهی این مشکل رو حل میکنه وقیمت یه متوسطش 50 تا 60 تومنه . ایشالا بعدا لنزهای بهتر هم میگیرید.
با توجه به تجربه دوستان بیمه خیلی مهمه.
اگه اسم یا مدل اون فیلتر رو بگید ممنون میشم . و اینکه کار این فیلتر چیه ؟
اين آدرسها رو اگه براي بنده هم pm بديد ممنون ميشم![]()
من می خوام یه دوربین برای مصارف خانگی و تفریحی بگیرم.هیچ نظری هم راجع به هیچ برندی ندارم.(یکم از کانن تعریف بیشتر شنیدم). یه دوربین فیلم برداری سونی هم دارم.می خوام کیفیتش و مقاومتش بالا باشه.البته زیبایی هم خیلی مهمه برام.بین 100 تا 200 هزار میخوام هزینه کنم.اگر در مشهد جایی واسه فروش سراغ دارید بفرمایید.متشکرم.
سلام
ممنون جناب لطف دارید. آدمی وقتی یه چیز جدید میخره تا یه مدت خیلی احساس جالبی داره..
یه سی دی توش بود که شامل یه سری نرم افزاره نمیدونم نصب کنم یا نه...
در مورد آپلود عکس هر عکسی که گرفتم شده حدود 2.5 مگابایت منم فعلا دایلاپ دارم و میدونید که آپلود 2.5 مگابایت عکس با دایلاپ تقریبا مثل افسانه توشیشان میماند.
فقیریم دیگه چه کنیم...
سلام خدمت اساتید اهل فن
با بودجه 550 تومن برای مصارف خانگی و شخصی چه مدلی رو معرفی می کنید... ترجیحن فیلم برداری اچ دی هم داشته باشه.
مرسی
[QUOTE=vvc;5836737]اگر اندازه دوربین براتون مهم نیست
پاناسونیکFZ100 یا کانن SX30
![]()
Last edited by vvc; 06-02-2011 at 16:37.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)