با سلام خدمت دوستان !
با اجازه بازی را نقد میکنم !
نقد بازی ! (البته خیلی کلی)
بازی قشنگی را شاهد بودیم ! هر دو تیم به یه اندازه مستحق برد بودند ولی جدا باید به چند نکته توجه کرد که برتری استقلال را نشون میده!
1- یک پنالتی مسلم برای تیم استقلال
2- برتری مسلم دفاعی تیم استقلال
3- به این نکته دقیق دقت کنید : موقعیتهای استقلال خیلی بهتر بود (نه اینکه بیشتر بود) ما توسط همین برهانی که 1 گل زد 3 تا تک به تک را از دست دادیم! و واقعا با موقعیتهای گل پرسپولیس اصلا قابل مقایسه نیست!
4-...
درسته که تیم پیروزی زیاد حمله کرد (که اکثر حمله سانتر بود و نه کار ترکیب و ....) ولی دفاع استقلال کمتر دچار تزلزل شد! و گل رو هم رو اشتباه محض طالب لو خوردیم (هر چند نباید از بازی تأثیر گذار و خوبش بگذریم)
حالا چرا گل تقصیر وحید بود ؟ چون وقتی سانتر شد با شک و تردید خارج شد (که یا باید خارج میشد یا میموند تو دروازه ، که به نظر من تمام بیرون میومد میتونست توپ را تصاحب کنه) بعد برگشت سر جاش وقتی برگشت روبروی سر کرم ایستاد در صورتی که مشخص بود کریم نمیتونه مستقیم ضربه بزنه و بعد که کریم با هد پاس داد دیگه عمرا نمیتونست به توپ برسه و همین شد که گل خوردیم)
به نظرم تعویضهای قلعه نوعی خیلی دقیق نبود یعنی اکبر پور را نباید بیرون میکشید چون خیلی خوب هم دذفاع میکرد و هم حمله و اصلا حا نمیموند!
و واقعا تساوی را به تیم پرسپولیس تبریک میگم بسیار شانس آوردند!
از دوستان هوادار هر دو تیم ملتمسانه خواهش دارم که تحت هیچ شرایطی تعصبی عمل نکنند و به تیم و هوادرانش توهین نکنند و مهمتر اینکه واقع بین باشند !
مثلا کارشناس داوری میگه فلان صحنه خطاست یا نه دیگه قبول کنید ! دیگه زشته واقعا فرهنگ سازی کنید خودتون !
قربانتان: مصطفی عشقی