دوست عزیز شما این بازیها رو با PS Move امتحان کردید؟؟؟
واقعا بازیتون خراب میشه با Move.............
فقط از KZ3 با Move لذت بردم،اونم بعد تازه بعد از اینکه Sharp shooter خریدم.............
دوست عزیز شما این بازیها رو با PS Move امتحان کردید؟؟؟
واقعا بازیتون خراب میشه با Move.............
فقط از KZ3 با Move لذت بردم،اونم بعد تازه بعد از اینکه Sharp shooter خریدم.............
دوستان اين فراموش نشه
چطوري ميشه از كد تقلب در killzone2 استفاده كرد .
من تو 2 موندم . و نتونستم تمام كنم !!!
T3؟؟؟ جهانی؟؟؟ هااااا؟؟؟ نمنه؟؟؟ T3 خر کی باشه باااااودیگه الان همه قبول دارن که کینکت هزاران برابر اون موو که عملا ایدش از Wii-Mote هست میارزه... یعنی حداقل مراجع معتبر مث IGN و Gamespot که کاملا توی مطالبشون مشخصه که کینکتو بالاتر می بینن...
شما می تونی با موو بازی مث Dance Central رو بازی کنی؟؟؟ یعنی با هیجانی که کینکت میده؟؟؟ میتونی بازی مث کینکت اسپورتزو با همون هیجان بازی کنی؟؟؟
تکنولوژی کینکت خیلی خیلی بالاتره... هر چند بازی کردن Top Spin 4 خیلی باحال تر از Virtua Tennis 4 هست چون موو یه راکت فیزیکی داری توش... که البته تو کینکت میتونی هر چیزی اعم از دسته بیل و حتی خود راکت تنیس (من امتحان کردمنزدیک بود راکت بره تو پنجره 300 تومن پول به فنا بره
) رو بگیری دستت...
کلا چرت گفته که موو از کینکت کارایی بالاتری داره... شما بازیای کینکتو با موو مقایسه کن... E3 امسالو یه بار بشین ببین... یه کم فکر کن ببین تکنولوژی اینکه چند تا سنسور حرکتی بزارن توی یه دسته بیل راحت تره یا اینکه تکنولوژی رو ابداع کنن که با IR و دوربین و اینا بتونه یه موشن کپچر ساده بسازه... هر وخ فک کردی که کدوم تکنولوژی کامل تری داره اینجا اعلام کن نتیجشو
شما که گفتین صدا دینامیت نمیاد ازش ، آخه X360 فت یه جورایی صدای دینامیت میدهصداش اندازه پی سیه ، ولی یه غیژژژژژژ ناجوری داره!!! اولین باری که کنسولمو روشن کردم جا خوردم
ولی بعد عادت کردم
در مقایسه با فت ، صدای اسلیم اصلا به حساب نمیاد
به قول یکی از بچه ها فت صدای هواپیما میده
![]()
T3 اصلا تخصصی نیست،بیشتر شبیه یه راهنمای کلی خریده،مثل یه بروشوره که منگنه خورده باشه.
در حد یه نگاه کلی انداختن خوبه ولی متاسفانه اطلاعات غلط هم کم توش نیست.
کاملا درسته یادمه یه لپتاپ Dell رو توش نوشته بود وزن=1تن![]()
multiMAN ver 02.01.00 UPDATEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دیگه حالا...........
یه نفر یه چی میگه ها همه راه میفتن پشتش............
T3 سوتی داره و تخصصی نیستش درست،ولی اینقد میگید دیگه آشغال نیست.............
اخه ادم این همه خرج کنه برا Dance ...!!!!
ولی موو حداقل هم ارزون تره همین که میشینی باهاش kz3 میزنی حال میکنی دیگه شاخ تر از kz3 چی میخای؟
درکنارش میتونی تنیس و پینگ پنگ و رزمی و هزار جور بازی دیگم بازی کنی.
تازه برای شما که علاقه زیادی به رقص داری یکی دوتا Dance اومده که فک کنم راضیت کنه.
هر وقت تونستن برا کینکت یه بازی تو سبک kz3 بسازن اون موقع دلم میاد پول بالاش بدم ولی برا رقص و آواز عمرا.(نظر شخصی)
سلام دوستان من یکبار سوال کردم ولی کسی جواب نداد. میخواستم بدونم کیفیت بازی های کپی خور پایین تر از بازی های اصلی هست یا نه؟
سلام عزیز دل برادر . کجا بودی این چند وقته پیدات نبود .
این تجهیزات کامل move چیه ؟ یعنی به غیر از move ...... تفنگو اینارو میگم. میشه برام توضیح بدی ؟
من شاید خواستم بگیرم.... پس اگه فایده نداره که بی خیال...............
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
میبینم که بچه ها ترکوندن....... دیگه مثل قدیما نیست که همه وارد بحث بشن .......
یه نگاه به بچه های xbox بندازید . آمارشون خیلی بالاست تعداد پستاشون به 3000 داره میرسه شایدم بیشتر ما هنوز به 1000 هم نرسیدیم ...
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)