تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 807 از 1219 اولاول ... 307707757797803804805806807808809810811817857907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,061 به 8,070 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام .من فقط یه چیزی بگم.شما که میگی move بازی خوب نداره پس killzone 3 و heavyrain چی هستن؟
    دوست عزیز شما این بازیها رو با PS Move امتحان کردید؟؟؟
    واقعا بازیتون خراب میشه با Move.............
    فقط از KZ3 با Move لذت بردم،اونم بعد تازه بعد از اینکه Sharp shooter خریدم.............

2. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گل منگلي

اين بازي كيل زون پدر ما رو درآورد ولي خداييش خيلي باحاله !!!
    از يه مرحله اش نميتونم رد شم چطوري ميشه از كد تقلب توي ps3 استفاده كرد .
    دوستان اين فراموش نشه
    چطوري ميشه از كد تقلب در killzone2 استفاده كرد .
    من تو 2 موندم . و نتونستم تمام كنم !!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان چطورید؟
    خوب بلاخره ما یه جا یه مقایسه ای از ماکروسافت و نینتندو و سونی پیدا کردیم.دیگه مجله جهانی T3 یکی از معتبر ترین مجله های تکنولوژی و فناوری رو که قبول دارید؟

در صفحه 29 چاپ اخیر این مجله 5 تا کنسول PS3 و Xbox360 و WII و PSP3000 و DSI مورد ارزیابی قرار گرفتن این عکسها رو هم خودم گرفتم از مجله نگاه کنید به ترتیب میذارم:

مزایا:عالی ترین بازیهای انحصاری منظورش این بود دیگه.بلوی رای.موو و ...
    معایبش فقط یه سری مشکلات جزئی توی آنلاین بازی کردنه که برطرف میشه به زودی خیلی مهم نیست

مزایا:باریک و بی صدا.مگه ما برای زیبایی یه کنسول اونو میخریم؟صدا هم برا من یکی زیاد مهم نیست میخوام بازیمو کنم صدا دینامیت که نمیاد ازش.
    معایبش: خیلی جالبه اکثر دوستان میگفتم کینکت خیلی بهتر از بسته موو هست.جالبه بدونید مسلما کینکت از موو کارایی کمتری دارد

خوب خیلیا هم میگفتن که با اومدن نینتندو سونی باید جمع کنه و بره و این حرفا.جالبه توی مقایسه حتی این کنسول ها به گرد پای پی اس پی هم حتی نمیرسه چه برسه به پلی 3.خوب حالا ثابت میشه به بعضیا که سونی سروره و ماکروسافت باید تلاش کنه تا تازه هم سطح سونی بشه نینتندو هم که به نظر من بیاد بره یجلو یه بوق بزنه.
    البته فن های ایکس باکس همچین این مقایسه رو الان تفسیر میکنن که حتی میگن نینتندو از سونی هم بهتره ههههههه.من که با اونا کاری ندارم اما در کل گذاشتم اونایی که علاوه بر فن بودن منطق هم دارن یه نگاه بندازن نظرشون عوض شه
    T3؟؟؟ جهانی؟؟؟ هااااا؟؟؟ نمنه؟؟؟ T3 خر کی باشه باااااو دیگه الان همه قبول دارن که کینکت هزاران برابر اون موو که عملا ایدش از Wii-Mote هست میارزه... یعنی حداقل مراجع معتبر مث IGN و Gamespot که کاملا توی مطالبشون مشخصه که کینکتو بالاتر می بینن...
    شما می تونی با موو بازی مث Dance Central رو بازی کنی؟؟؟ یعنی با هیجانی که کینکت میده؟؟؟ میتونی بازی مث کینکت اسپورتزو با همون هیجان بازی کنی؟؟؟
    تکنولوژی کینکت خیلی خیلی بالاتره... هر چند بازی کردن Top Spin 4 خیلی باحال تر از Virtua Tennis 4 هست چون موو یه راکت فیزیکی داری توش... که البته تو کینکت میتونی هر چیزی اعم از دسته بیل و حتی خود راکت تنیس (من امتحان کردم نزدیک بود راکت بره تو پنجره 300 تومن پول به فنا بره ) رو بگیری دستت...
    کلا چرت گفته که موو از کینکت کارایی بالاتری داره... شما بازیای کینکتو با موو مقایسه کن... E3 امسالو یه بار بشین ببین... یه کم فکر کن ببین تکنولوژی اینکه چند تا سنسور حرکتی بزارن توی یه دسته بیل راحت تره یا اینکه تکنولوژی رو ابداع کنن که با IR و دوربین و اینا بتونه یه موشن کپچر ساده بسازه... هر وخ فک کردی که کدوم تکنولوژی کامل تری داره اینجا اعلام کن نتیجشو
    شما که گفتین صدا دینامیت نمیاد ازش ، آخه X360 فت یه جورایی صدای دینامیت میده صداش اندازه پی سیه ، ولی یه غیژژژژژژ ناجوری داره!!! اولین باری که کنسولمو روشن کردم جا خوردم ولی بعد عادت کردم در مقایسه با فت ، صدای اسلیم اصلا به حساب نمیاد به قول یکی از بچه ها فت صدای هواپیما میده

5. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام دوستان چطورید؟
    خوب بلاخره ما یه جا یه مقایسه ای از ماکروسافت و نینتندو و سونی پیدا کردیم.دیگه مجله جهانی T3 یکی از معتبر ترین مجله های تکنولوژی و فناوری رو که قبول دارید؟

خوب خیلیا هم میگفتن که با اومدن نینتندو سونی باید جمع کنه و بره و این حرفا.جالبه توی مقایسه حتی این کنسول ها به گرد پای پی اس پی هم حتی نمیرسه چه برسه به پلی 3.خوب حالا ثابت میشه به بعضیا که سونی سروره و ماکروسافت باید تلاش کنه تا تازه هم سطح سونی بشه نینتندو هم که به نظر من بیاد بره جلو یه بوق بزنه.
    البته فن های ایکس باکس همچین این مقایسه رو الان تفسیر میکنن که حتی میگن نینتندو از سونی هم بهتره ههههههه.من که با اونا کاری ندارم اما در کل گذاشتم اونایی که علاوه بر فن بودن منطق هم دارن یه نگاه بندازن نظرشون عوض شه
    T3 اصلا تخصصی نیست،بیشتر شبیه یه راهنمای کلی خریده،مثل یه بروشوره که منگنه خورده باشه.
    در حد یه نگاه کلی انداختن خوبه ولی متاسفانه اطلاعات غلط هم کم توش نیست.

7. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

T3 اصلا تخصصی نیست،بیشتر شبیه یه راهنمای کلی خریده،مثل یه بروشوره که منگنه خورده باشه.
    در حد یه نگاه کلی انداختن خوبه ولی متاسفانه اطلاعات غلط هم کم توش نیست.
    کاملا درسته یادمه یه لپتاپ Dell رو توش نوشته بود وزن=1تن

9. این کاربر از Danitondar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    multiMAN ver 02.01.00 UPDATE

11. 3 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خوب دیگه حالا...........
    یه نفر یه چی میگه ها همه راه میفتن پشتش............
    T3 سوتی داره و تخصصی نیستش درست،ولی اینقد میگید دیگه آشغال نیست.............

13. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

T3؟؟؟ جهانی؟؟؟ هااااا؟؟؟ نمنه؟؟؟ T3 خر کی باشه باااااو دیگه الان همه قبول دارن که کینکت هزاران برابر اون موو که عملا ایدش از Wii-Mote هست میارزه... یعنی حداقل مراجع معتبر مث IGN و Gamespot که کاملا توی مطالبشون مشخصه که کینکتو بالاتر می بینن...
    شما می تونی با موو بازی مث Dance Central رو بازی کنی؟؟؟ یعنی با هیجانی که کینکت میده؟؟؟ میتونی بازی مث کینکت اسپورتزو با همون هیجان بازی کنی؟؟؟
    تکنولوژی کینکت خیلی خیلی بالاتره... هر چند بازی کردن Top Spin 4 خیلی باحال تر از Virtua Tennis 4 هست چون موو یه راکت فیزیکی داری توش... که البته تو کینکت میتونی هر چیزی اعم از دسته بیل و حتی خود راکت تنیس (من امتحان کردم نزدیک بود راکت بره تو پنجره 300 تومن پول به فنا بره ) رو بگیری دستت...
    کلا چرت گفته که موو از کینکت کارایی بالاتری داره... شما بازیای کینکتو با موو مقایسه کن... E3 امسالو یه بار بشین ببین... یه کم فکر کن ببین تکنولوژی اینکه چند تا سنسور حرکتی بزارن توی یه دسته بیل راحت تره یا اینکه تکنولوژی رو ابداع کنن که با IR و دوربین و اینا بتونه یه موشن کپچر ساده بسازه... هر وخ فک کردی که کدوم تکنولوژی کامل تری داره اینجا اعلام کن نتیجشو
    اخه ادم این همه خرج کنه برا Dance ...!!!!

ولی موو حداقل هم ارزون تره همین که میشینی باهاش kz3 میزنی حال میکنی دیگه شاخ تر از kz3 چی میخای؟
    درکنارش میتونی تنیس و پینگ پنگ و رزمی و هزار جور بازی دیگم بازی کنی.
    تازه برای شما که علاقه زیادی به رقص داری یکی دوتا Dance اومده که فک کنم راضیت کنه.

هر وقت تونستن برا کینکت یه بازی تو سبک kz3 بسازن اون موقع دلم میاد پول بالاش بدم ولی برا رقص و آواز عمرا.(نظر شخصی)

15. 2 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یکبار سوال کردم ولی کسی جواب نداد. میخواستم بدونم کیفیت بازی های کپی خور پایین تر از بازی های اصلی هست یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دیگه حالا...........
    یه نفر یه چی میگه ها همه راه میفتن پشتش............
    T3 سوتی داره و تخصصی نیستش درست،ولی اینقد میگید دیگه آشغال نیست.............
    سلام عزیز دل برادر . کجا بودی این چند وقته پیدات نبود .

این تجهیزات کامل move چیه ؟ یعنی به غیر از move ...... تفنگو اینارو میگم. میشه برام توضیح بدی ؟

من شاید خواستم بگیرم.... پس اگه فایده نداره که بی خیال...............

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

میبینم که بچه ها ترکوندن....... دیگه مثل قدیما نیست که همه وارد بحث بشن .......

یه نگاه به بچه های xbox بندازید . آمارشون خیلی بالاست تعداد پستاشون به 3000 داره میرسه شایدم بیشتر ما هنوز به 1000 هم نرسیدیم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •