عزیزم بازی فینال مهمه
اگه آرژانتین شایسته بود پس چرا تو فینال گند زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم اینه که تو فینال بازی رو ببری
عزیزم بازی فینال مهمه
اگه آرژانتین شایسته بود پس چرا تو فینال گند زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم اینه که تو فینال بازی رو ببری
من همیشه 6 صبح میخوابم وبازیا رو دیدم
موافقم
حالت خوبه؟؟؟؟ یکم فکر کن بعد حرف بزن
اگه اینجوریه پس از برزیل هم باید متنفر باشم چون رونالدینیو توشه ... نه؟؟؟
برهانی رسماً استقلال شد
پرسپولیس شکست تلخی خورد
آرش برهانی دقایقی پیش با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد ۲ ساله خود با استقلال را به ثبت رساند. پرسپولیسی ها طی روزهای اخیر تلاش فراوانی برای جذب برهانی داشتند اما در آخر این استقلال بود که بی هیاهو این بازیکن خوب، با سابقه و جوان را جذب کرد. استقلال در فصل نقل و انتقالات با سیاست عالی و خوبی جلو رفته است و عملکرد بسیار خوبی داشته است.
برهانی، بیاتی نیا، منیعی، نامداری، روانخواه، پولادی، منتظری، نادعلی و ... از جمله بازیکنان جدید استقلال هستند. ضمن اینکه همزمان با حضور برهانی در هیئت فوتبال، مهدی امیرآبادی نیز رسماً قرارداد خود را به ثبت رساند و احمد خذیروای، یکی از بازیکنان جوان و با آینده فصل گذشته تیم پاس نیز به استقلال پیوست
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
100%فتح الله زاده تو اینجور کارا سابقش خیلی توپه .. فعلا که خوب بوده البته من خودم به شخصه از برهانی خوشم نمیاد اخلاق نداره کلا فکر نمیکنم بازیکنی باشه که بتونه تمام نیازهایه استقلال رو برطرف کنه ما میتونستیم بازیکنایه بهتری جذب کنیم خب امیدوارم فصل بعد یه مهاجم بهتر از برهانی به تیم اضافه بشه .. ما هافبک سمت چب نداریم و مهاجم .. بازی سازی رو کی انجام میده؟!!!!
پس چرا پست میدی اینجا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بعد از بازی ایران با چین حرف کارشناس ها رو شنیدین؟؟
می گفتن که چین از اسم ایران ترسیده بود و با اینکه دو گل جلو بود اما محتاط بازی می کرد...به نظر من آرژانتین از اسم برزیل ترسیده بود از همون اول هم دفاعی بازی کرد...این برزیلی ها هم که معلوم نیست چرا اینقدر دیر از خواب پا شده بودن!
برزیل اصلا حقش نبود...بازیش با اروگوئه رو دیدین؟؟ وقتی که مساوی کردن و پناتی شد هم داشتن حذف می شدن...اگه دونی (دروازه بان عزیز رم) نبود عمرا به فینال می رسیدن.
از نظر من طفلکی آرژانتین شانس نداشت و برزیل هم خوب تونست حرکت کسایی مثلهریکلمه رو مهار کنه و اشتباه آرژانتینیها هم این بود که خودشون رو از قبل قهرمان می دونستن...
( در ضمن مهم اینه که خوب و قشنگ بازی کنی ...بردن شرط نیست . من که تو این مسابقات از دیدن بازیهای آرژانتین کیف کردم! برای فینال هم تا ساعت یک ربع به چهار صبح بیدار بودم!)
من که این فصل به هیچ کدوم از آرزوهای فوتبالیم نرسیدم.....![]()
![]()
![]()
نه بارسا...نه پرسپولیس و نه آرژانتین.
![]()
واقعا که!! متاسفم!
این حرفهای مسی بعد بازی فیناله :
(آسونه ...خودتون ترجمه کنید!)
We did not expect this defeat; we are angry, but there is nothing else we can do about it now
If I had to find an explanation, I think their first goal really hit us hard. We could never control the game the way we wanted after that
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)