من تازه 4جی کردم و دارم بسته هدیشو استفاده میکنم - اگه برای دانلوی میخاین - اگه انتن دهیتون کامله و پوشش میده 1 هفته نامحدود 1 تا 11 صب بگیرین - فک میکنم به صرفه تر باشه
من تازه 4جی کردم و دارم بسته هدیشو استفاده میکنم - اگه برای دانلوی میخاین - اگه انتن دهیتون کامله و پوشش میده 1 هفته نامحدود 1 تا 11 صب بگیرین - فک میکنم به صرفه تر باشه
یادمه قبلن بسته های شبانه فقط روی 3جی بودن !
کسی شبانه نمیخره ! جواب سوال منو بده ؟!
یعنی احتمالش هس برم سیم جدید بگیرم و ازاد باشه ؟ولی از اینم راضیم خوبه
با سیم کارت یکی از اشناها تست کن ببین مال اونم روی یک مگ محدود یا نه و بعد برو بخر
سلام - دوباره زنگ زدم به همراه اولطرف میگه شاید مشکل از انتن باشه ! گفتم آنتن 4جیم فوله فوله
- میگه خوب شانس داری ما که اینجاییم انتنمون فول نیست
حدودا 10 دیقه صحبت کردیم
- - - Updated - - -
سلام - دوباره زنگ زدم به همراه اولطرف میگه شاید مشکل از انتن باشه ! گفتم آنتن 4جیم فوله فوله
- میگه خوب شانس داری ما که اینجاییم انتنمون فول نیست
حدودا 10 دیقه صحبت کردیم
![]()
سلام.این طرح 1000 هست یه جا نوشته تعویض سیمکارت به صورت رایگان به یوسیم با اس ام اس .میشه سیمکارت رو توی مودم زد؟من یه مودم ایرانسل دارم که البته میشه قفلش رو شکوند.میخواستم بدونم تعویض کنم اینجوری؟ اون سیمکارت قبلی چه میشه؟
آقا آخر سر سرعت کدوم بیشتره همراه آخر یا ایرانسل؟ برای روتر 4G
ایرانسل با اضافه نمودن ------ (DNSProxy) تو روتر سرعت ثابت 5 مگا بایت دارم شبانه تک کانکشن خارجی (دانلود منیجر دار نیستم و هیچ وقت رقبتش رو نداشنم)
حالا همراه آخر شبانه نامحدود چی سرعتی رو میده؟
ذقیقا برای ساعت شبانه و روزانه اصلا دانلود نمیکنم
Last edited by italodance; 05-08-2017 at 07:55.
بستگی به مکان شما داره تا شخصا تست نکردی اطمینان نکنید
ولی فعلا طرح های همراه اول برای شبانه بهتره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اوکی ولی نگفتید مکس تک کانکشن خارجی شبانه تا چه سرعتیه؟
همراه اول اصلا حساب و کتاب نداره
بودن که تا ١٠٠ مگ هم دارن و به شخصه تا ٢٠ مگ بیشتر نتوانستم بگیرم تازه اگر فورجی باشه شبانه معمولا فورجی نمیره بدون بسته روزانه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)