تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 806 از 3347 اولاول ... 30670675679680280380480580680780880981081685690613061806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,051 به 8,060 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

مطمئن باشید اپراتورهای دیگه هم گرون میکنن..شک نکنید. همین همراه اول الان تو مرحله آزمایشیه..بعدش گرون میکنه.
    گرون کنن. تحریم میکنیم. اینترنت همراه که نون شب نیست. استفاده نمیکنیم ببینیم وقتی مشتریا کم بشن واسشون صرفه داره یا نه.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

2. 2 کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

گرون کنن. تحریم میکنیم. اینترنت همراه که نون شب نیست. استفاده نمیکنیم ببینیم وقتی مشتریا کم بشن واسشون صرفه داره یا نه.

منم این چند روزی که تعرفه ها را گرون کردن بسته جدید نگرفتم و اینترنت گوشیم قطعه در صورتی که قبلا همیشه اینترنت گوشیم وصل بود الانم تا وقتی این تعرفه ها با این قیمت باشه استفاده نمیکنم

4. 4 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

منم این چند روزی که تعرفه ها را گرون کردن بسته جدید نگرفتم و اینترنت گوشیم قطعه در صورتی که قبلا همیشه اینترنت گوشیم وصل بود الانم تا وقتی این تعرفه ها با این قیمت باشه استفاده نمیکنم
    دقیقا بهترین کار همینه. من سیم کارت همراه اولمو بعد از کلی وقت گذاشتم تو گوشی. درسته اینم ارزون نیست ولی فعلا گرون نشده. اگر گرون بشه اینم میشه مثل ایرانسلم. کلا قید اینترنتشو میزنم. اگه همگی متحد باشیم و تحریم کنیم یکمم به ما توجه میکنن و عقب نشینی میکنن

6. 8 کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ehsan+2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

لعنت بر پدرومادر ایرانسل،سرعتش شده همون کوفتیه ثابق ۳۰کیلوبایت تو روز!از بسته تا کیلوبایت آخرش استفاده میکنم میرم سراغ همون همراه اول!اونم جلبکه اما حداقل دلم نمیسوزه ۱۰تومن پول الکی دارم میدم واس اون افتضاح.بازم تاکید میکنم لعنت بر پدرومادرت ایرانسل!۲۰هزارتومن ۲گیگ!!!!!کره شمالیه مگه دیوسا
    Last edited by Ehsan+2010; 28-12-2014 at 20:00.

8. 14 کاربر از Ehsan+2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

لعنت بر پدرومادر ایرانسل،سرعتش شده همون کوفتیه ثابق ۳۰کیلوبایت تو روز!از بسته تا کیلوبایت آخرش استفاده میکنم میرم سراغ همون همراه اول!اونم جلبکه اما حداقل دلم نمیسوزه ۱۰تومن پول الکی دارم میدم واس اون افتضاح.بازم تاکید میکنم لعنت بر پدرومادرت ایرانسل!۲۰هزارتومن ۲گیگ!!!!!کره شمالیه مگه دیوسا

.................

10. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان.

امروز دیدم دو نفر رفتن بالای دکل ایرانسل محلمون دارن یک وسیله ای رو بالای دکل نصب می کنن.(وسیله ای مثل عکس بالا) کلی خوشحال شدم و گفتم حتما برای ارتقا به 3G اومدن.

دوستان کسی اطلاع نداره قضیه چی بوده و برای چی اون وسیله به دکل اضافه شده و ایا قراره 3G بشه؟
    تا جاییکه من دیدم تجهیزات 3G شبیه جعبه های 4گوش هست

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، منم به استفاده از ADSL خیلی موافق ترم ولی شاید همه مثل شما در طول روز یکجا ثابت نباشد که همیشه از ADSL استفاده کنند. من خودم مجبورم در طول روز توی شهر جابجا بشم و اجبارا باید از اینترنت همراه استفاده کنم.

قبلا رایتل را استفاده می کردم و چند ماه ایرانسل

ولی الان با این شرایط قطعا ایرانسل در انتخاب من هیچ جایگاهی ندارد و من با این قیمت ها به سمت ایرانسل نخواهم رفت و دنبال جانشین می گردم که فعلا همون رایتله (همراه اول در مشهد هنوز نسل سوم ندارد!)
    توی خیلی از جاهای تهرانم نداره. غصه نخور. همراه اول شده همراه آخر.

13. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

1- میانگین کشوری ایرانسل 5 مگابیت با پینگ زیر 200 ؟؟؟؟ الان توی خیلی از شهر های بزرگ و خیلی از مناطق به Edge هم متصل نمیشه .

نمیدونم روی چه حسابی این حرف رو زدید .

2- از قیمتای مبین نت اطلاعی ندارم ولی گرون فروشیه یه سرویس دهنده دیگه یکی دیگرو توجیه نمیکنه . بعدشم شما مبین نت رو با ایرانسل مقایسه نکنید مشترکین اینترنت همراه خیلی وسیع تر از وایمکس هست . در حالی که گزینه های انتخاب اپراتورم محدوده .

3- من اقتصاد دان نیستم ولی باز هم نباید قیمت اپراتور های کشور های دیگه رو مقایسه کنید چون هزینه های یک اپراتور ( شامل حقوق کارمنداش ، مالیات و ... ) و همچنین سطح درآمد افراد زمین تا آسمون کشور به کشور فرق میکنه .

با این حال میتونید یه سر اپراتور های پاکستانی هم بزنید !

و سوال آخر اعتراض به گرونی آیا ضرری رو شامل شما میکنه ؟
    Last edited by hermione; 28-12-2014 at 22:32.

15. 7 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

4 جی امروز تهران
    سرور داخلی البته

17. این کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

توی ایران زندگی میکنیا ، یه کشوری مثل کره شمالیه ، همین 300 تا رو هم که با تمسخر میگید 90 درصد کاربرا ندارن
    من نسبت به ایرانسل گفتم همچین چیز شاخی نیست... بله شما دوست داری با کره شمالی حساب کن ولی من با میانگین جهانی حساب کردم... شمایی که 300 را خیلی زیاد میدونی نباید انتظاری داشته باشی که سرعت نت کشور بیشتر از این بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •