این عکسو ببین اعتبار حجمم هست طی یک هفته
2تای بالا رو ببین ماله امروز و دیروزه
1گیگ حجم کم شده دیگه درسته؟ چون مصرف نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسو ببین اعتبار حجمم هست طی یک هفته
2تای بالا رو ببین ماله امروز و دیروزه
1گیگ حجم کم شده دیگه درسته؟ چون مصرف نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-های وب سگش به صبا می ارزه،2مگ شبانه نداره،شما باید 1 مگ بگیری 4تا 7 صبح هم رایگانه سرعتش هم حدودا 250 تا تو تایم رایگان.
-من قبلا مشترک های وب بودم ولی تو تهران یه کم مشکل داره نمیدونم الان مشکل حل شده یا نه قبل ثبت نام حتما از تهرانی ها خوب پرس و جو کن.
این چیزی که من میبینم 2125 ازت کم شده چطور میگی 1 گیگ![]()
من یک مگ دارم سرعت دانلود معمولا بین 400 تا 470. سرعت تک کانکشن پایینتره . یوتیوب یا بقیه سایتای ویدویی رو خوب باز میکنه ولی مثلا واسه پخش فوتبال آنلاین مخصوصا 11 به بعد اذیت میکنه !
اینجایی که من هستم (غرب تهران) قطعی هاش فوق القاده زیاده در این حد که روزی 3 - 4 بار قطعی برام رویایی شده ! نمیدونم حالا مشکل از خط من و نویزه یا از اون وره !
شبانه سرویس 1 مگ فقط داره اونم حجم های 3 و 8 گیگ ! دقیقترش رو میتونی تو لیست قیمتا ببینی . سرعت دانلودم همون 450 اینا باید باشه .
در مورد راضی بودن باید ببینی میخوای بیشتر چیکار کنی ! برای دانلود اگه میخوای بد نیست مخصوصا با این فشفشه و حجمای اضافی که گذاشته.
اگر حوصله سر و کله زدن با مودم و قطع و وصلی زیاد و ... رو نداری بهتر نیای سمتش.
کلا ترافیک 2 گیگ یا همون 3 گیگ در ماه برام بسه .
بیشتر واسه آپدیت گوشی و تبلت میخوام چون معمولا حجم آپدیتا بالای 300 مگ هست .
و خب 1 مگ با 2 مگ اختلاف چندانی نداره ظاهرا !!!
کلا ترافیک 2 گیگ یا همون 3 گیگ در ماه برام بسه .
بیشتر واسه آپدیت گوشی و تبلت میخوام چون معمولا حجم آپدیتا بالای 300 مگ هست .
و خب 1 مگ با 2 مگ اختلاف چندانی نداره ظاهرا تو قیمت!!!
شما همون 1 مگ با حجم 3 گیگ در ماه بگیر تایم رایگان هم داره.
متاسفانه برای منم این مشکل وجود داره 1گیگ 700مگابایت ازم کم کرده دیشب 4 گیگی داشتم صبح دیدم شده 2خورده ای![]()
اگر با خود گوشی یا تبلت میخواهید اپدیت کنید که اصلا طرف های وب نیایی چون بدترین سرعت تک کانکشن و داره مخصوصا اینکه شما تو تهران هستین که روزی چندبار قطعی و حجم دزدی و.... دارید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)