یه سوال:تو این هم میشه سوارهواپیما شد
منظور شما تو این جی تی ای است ؟؟؟ ....
اگه منظورتون رو درست فهمیدم ... فکر نکنم ... یعنی با هواپیما جایی نداره که بری ...
بطور کلی اگه در بازی ای از جی تی ای چنین قابلیتی وجود داشته باشه صد در صد تو مراحل هم استفاده می شه ... ولی تو مراحل که نبود ...![]()
من ذكر كردم كه ويندوز من XP sp3 مي باشد ... خواهش مي كنم كمكم كنيد. تمام برنامه ها از جمله FrameWork 3.5 و Nvidia Driver update و Windows Live و بقيه نرم افزار ها رو هم ريختم ولي مشكلم هنوز حل نشدهو اينترنتم هم دايل آپه !
Please Help Meeeeeeeeeee![]()
ممنون از دوستان که پاسخ دادند اما می خوام بدونم اگه بازی تو 60 درصد تموم میشه ، پس بقیه چهل درصد که میگن کارهای فرعی هست رو چه جوری باید انجام بدیم ؟ روی نقشه که چیزی نیست .
فکر کنم این مشکلت رو حل کنه ...![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط رضا جنگنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز شما چیه؟
من ذكر كردم كه ويندوز من XP sp3 مي باشد ... خواهش مي كنم كمكم كنيد. تمام برنامه ها از جمله FrameWork 3.5 و Nvidia Driver update و Windows Live و بقيه نرم افزار ها رو هم ريختم ولي مشكلم هنوز حل نشدهو اينترنتم هم دايل آپه !
برای من هم همین ارور رو می داد چون ویندوزم xpبود ولی وقتیsp3کردم درست شد.گرافیک و رم و سی پی یو تون به بازی می خوره؟اگه می خوره من نمی دونم مشکل چیه.من ذكر كردم كه ويندوز من XP sp3 مي باشد ... خواهش مي كنم كمكم كنيد. تمام برنامه ها از جمله FrameWork 3.5 و Nvidia Driver update و Windows Live و بقيه نرم افزار ها رو هم ريختم ولي مشكلم هنوز حل نشدهو اينترنتم هم دايل آپه !
بله ، سيستم من براي اين بازي كم نمياره و خيلي هم به روزه كه امكان ايجاد اختلال 1 در 0 هست. مال من هم sp3 هست. كمكم كنيد. تو رو به خدا![]()
شما بازی رو بد نصب میکنید.
این بازی شما Help ی چیزی نداره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)