بايد thursday نگاه به تلويزيون كني اون برنامه اي كه وسايل آشپز خانه مي فروشه بعد sunday همون روزي كه تو تقويم آبي مي نويسه بري رستوران با تلفن سفارش بدي نكته اون روز حداكثر تا ساعت 4 مي توني بري براي سفارش
بايد thursday نگاه به تلويزيون كني اون برنامه اي كه وسايل آشپز خانه مي فروشه بعد sunday همون روزي كه تو تقويم آبي مي نويسه بري رستوران با تلفن سفارش بدي نكته اون روز حداكثر تا ساعت 4 مي توني بري براي سفارش
كسي بيشتر از اون سيو 88% اينترنت نرفته يا اصلا كسي اون سيو 88% رو تموم كرده![]()
باید روز Saturday برنامه فروش وسایل رو نگاه کنی و همون روز تا غروبش بری رستوران از تلفن رستوران سفارشش بدی....
اگه روز Saturday فستیوال بود میتونی Wednesday برنامه رو ببینیو بری سفارش بدی و تو روز Tuesday میادو بهت تحویل میده(zack)![]()
سیو بیشتر از 88% وجود نداره.......![]()
آره راست ميگي آخه خيلي وقته بازي نكردم روز آوردنش tuseday هست
![]()
می خواستم یه راهنمایی بکنید
من تو زمستان سال اول یه دمو دیدم اونم اینکه وقتی با may حرف میزنم میگه وقتی می خوام بزرگ شم زن تو بشم بعد دو تا انتخاب میده
ok hurry and grow up
ummmmmmmmmm
خب من باید کدومو انتخاب کنم در ضمن هر کدومو انتخاب میکنم اون یکی ناراحت میشه
یک چیز جالب اونم اینکه وقتی ok and grow up رو انتخاب کردم و روز بعدش با stu صحبت کردم میگفت تو در مورد cow race چیزی میدونی و میگفت تو مزرعه های دیگه گاواشون فرق میکنه و میتونن گاو سواری کنن ممنون میشم جوابمو بدین
این جور موردای مشکوک توو بازی زیادن .
در مورد may فقط یه حرفیه که زده جدی نگیر. در ادامه میبینی که stu مخشو زده
کسی تا به حال خونه ی زاک رفته ؟
یا اینکه فلوت رو بدست آوردین . با گیم شارک میشه ولی منظورم طی روند طبیعی بازی هستش و اینکه چطوری..؟
خب من حالا کدومو انتخاب کنم
کلا توی بازی با افراده دهکده موافق باش . اولی رو بزن
ممنون اولی رو زدم فرداش maY بهم نامه فرستاد و ازم تشکر کرد و گفت تو دیروز منو HAPPY کردی ممنون
ی
Last edited by blackshows; 22-09-2013 at 18:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)