آقا یه چیزیم واسه زیر بغل معرفی کنین
من ورزش میکنم الان رکسنا اسپرت میزنم ولی زیاد خوب نیست . زود هم تموم میشه
به نظرتون رل (مام) بهتر نیست ماندگاریش ؟
آقا یه چیزیم واسه زیر بغل معرفی کنین
من ورزش میکنم الان رکسنا اسپرت میزنم ولی زیاد خوب نیست . زود هم تموم میشه
به نظرتون رل (مام) بهتر نیست ماندگاریش ؟
من از اسپری rightgaurd استفاده می کنم ، قیمتشم 22-23 . پیشنهاد می کنم یه بار استفاده کنی ، فرقشو با نیوا و رکسونا می فهمی . اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دو دلیل رول زیر بغل پیشنهاد نمی شه:
1. نقش این رول ها بستن حفره های غدد عرق و جلوگیری از خروج مواد زائد و سموم از بدن که با تعریق از بدن خارج می شه است؛
2. درصد خلوص عطر در این رول ها زیر 5% است که نمی تواند ماندگاری و پخش خوبی را از آن انتظار داشته باشید.
این مشکل منم هس
پس پیشنهادتون چیه؟
نظرتون در مورد اسپری های مخصوص بدن(پودری ها) چطوره؟چون بنظرم خیلی از مام بهتر هستند از لحاظ کارایی
حالا ضررش تاچه حدی هست درجریان نیستم
یک نکته ای هم در رابطه با مام اینه که (البته شنیدم و خودم منبع معتبری در تاییدش ندیدم!) استفاده مداومش ممکنه باعث ایجاد سرطان هم بشه!![]()
استفاده از ضد عرق ها ( antispirant) به مدت طولانی و مداوم قطعا به بدن آسیب می رسونه بهتره از دئودورانت ( deodorant ) استفاده کنید و از ضد عرق فقط در برخی موارد استفاده کنید و در آخر شب حتما دوش بگیرید.
دوستان اسم اون اسپری هایی که بویه عطرهای معروف دنیا رو داشتن چی بود؟ 3 ساعت موندگاری دارند؟
کلا چندتاشرکت مشابه برندای معروف اسپری زدن بهترینشون اول سری لاو هست دوم سری اسمارت (به تجربه من)
اون پستی که اول نقل قول گرفتم مربوط به گذشتس شاید کمکتون کنه![]()
۱۴۰ هزار تومان
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم عطر سلطان رو اصلش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
چون معمولا هرجا میرم اصلا اون بویی که من بیرون بعضی ها میزنند رو پیدا نمیکنم.
و اینکه قیمتش چنده؟ و اینکه کلا توصیه میکنید یا نه؟
من قبلا Zirh Ikon میزدم خوشم میومد.
ممنون
لالیک جوهر سیاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)