اتفاقا بازیش خیلی هم خوب بودخب شانس بده تو این از همون هایی بوده که نوب بوده 10 تا win اول رفته دیاموند دیگه![]()
اتفاقا بازیش خیلی هم خوب بودخب شانس بده تو این از همون هایی بوده که نوب بوده 10 تا win اول رفته دیاموند دیگه![]()
Last edited by new evil; 27-08-2013 at 15:10.
خب مهندس اگر بازیش خوب بود که ترول نمی کرد.
من تا حالا جمعا 1600 تا 1700 دست بازی کردم ولی تا به حال حتی اگه کل تیم بهم توهین هم بکنن باز هم می رم تو تیم و ترول نمی کنم. کسی که این کار رو میکنه بازیکن خوبی نیست یه آدم بی شعوره عزیزم که لیاقت اون دیاموند رو نداره باید بره wood V . اگر بازیش خوب بود دعا کن بازم باهاش بیوفتی پس
راستی چرا مثل مدرسان شریف هی میگی بازیش خوب بود؟ به خدا یه بارم بگی می فهمم![]()
مچ هیستوریشو دیدم خیلی خوب بودخب مهندس اگر بازیش خوب بود که ترول نمی کرد.![]()
توی اون بازی هم خیلی خوب بازی کرد
خیلی دقیق هوک می کرد
sry lagراستی چرا مثل مدرسان شریف هی میگی بازیش خوب بود؟ به خدا یه بارم بگی می فهمم![]()
lag رو خوب اومدی، ببین من هنوز متوجه نشدم ترول کرد یا خوب بود 2 حالت بیشتر نداره بازیکنی که ترول کنه بازیکن نیست تحت هر شرایطی. مهم نیست قشنگ بازی کنه یا نه اکه به تیم لج کنه باید بره wood V.
ببین 5 ب 5 که می شد دیدی که 2 تا تیم هی وا میستن پوک می کنن یا منتظر یکی که فایتو شروع کنه
این بلیتز ما هم نمی دونم از بین اون همه کریپ و چمپ این چیزا گالیو رو می کشید وسط ما گالیو هم زارت اولتی 4 تامون می مردیم خودش در میرفت
2 3 بار این کارو کرد دیگه گالیو هه بلد شده بود یارا و کریپا وسط لین بودن این میرفت جدا وامیستاد بلیتز هوکش کنه
هوکش که میکرد ما هممون فلش و گست و این چیزا در می رفتیم
لا مصب 2 3 بار این گالیو رو کشید هیچ کی فکرشو نمی کرد
آره تو west هستم skillcappedtork ادد کن آره معلومه رنگار بازی با این فیورا رفتنت![]()
Last edited by GL & HF; 27-08-2013 at 16:37.
سلام
دوستان یه سوال , این 10 تا بازی اول رنکد رو چنتاش رو ببری خوبه ؟ هر 10 تارو باید برد تا گلد بشی ؟
کلا یکم ترتیبش رو توضیح بدید ممنون میشم
فكر نميكردم كسى باشه آى دى منو ندوتهEUNE: Soushiant
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)