شارژ رزروم نداشتم ۱ گیگم هم کاملا تموم شده بود
شارژ رزروم نداشتم ۱ گیگم هم کاملا تموم شده بود
احتمالا بخاطر خوش حسابی اینا بوده امشب که دانلود گذاشتید صبح معلوم میشه!!
واقعا تهرانی اینجا نیست ؟!!
من فقط میخوام ببینم جواب نمایندگی تهران چیه !؟ کسی نیست پیگیر بوده باشه از حجم همه داره کم میشه کسی اعتراض نمی کنه یا فقط برای من اینجوریه ؟!
پس چرا چند نفر دیگه هم اومدن تایید کردن ؟
من دوباره زنگ زدم و مجبور شدم دیشب دانلود نکنم دیگه ! میگه دست تهرانه !! ای مرگه دست تهرانه خوب تا کی درست میشه ؟!!
شمارم رو گرفت گفت بررسی می کنند ولی داره مثل ... دروغ میگه
هیچ کس اونجا نیست شماره ای از تهران به من بده ؟؟ من لازم دارم دانلود شبانه ام رو
حالا شانس ما که چند فایل مهم داریم همین موقع اینطوری شده
!!!!!
منم با اطلاعاتی که دادید رفتم نگاه کردم و دیدم چند شب پیش برا منم حجم شبانه کم شده. بنابراین دیشب خاموش کردم تا فعلا ببینم چی میشه.
تهران نیستم منم البته.
برا منم پریشب گذاشتم دانلود 2300 mb کم کرده بود و دیشب هم گذاشتم 400 mb به اشتباه کم کرده بود نمیدونم جریان چیه زنگ زدم گفتن مشکل از تهرانه به تهران (02183852) هم زنگ میزنم هی میگن با فلان داخلی تماس بگیرین بعد میگن اونم خطش مشغوله کلا" میخوان ادمو دس به سر کنن و پاسخ گو نیستن.از آخر هم گفتن تا آخر هفته برمیگده حجمتون .آره جون عمتون !![]()
Last edited by zodiac67; 23-01-2013 at 12:42.
شارژ 1 گیگ ویژه جشنواره زمستانه صبانت
ممنون![]()
سلام دوستان
من مشهد هستم و در اینجا هم مشکل کم شدن حجم هنگام استفاده از اینترنت شبانه صبانت رو داریم. در دو شب مقدار 800 مگابایت از حجم من کم شده است. اول فکر کردم صبانت ساعت اینترنت شبانه رو تغییر داده اما بعد دیدم که مشکل سراسری است. دوستانم هم به این مشکل برخوردهاند و بالای چند گیگابایت از حجم ترافیک حسابشون کسر شده است. حالا گفتهاند که حجم کسر شده رو دوباره برمیگردانند. ولی به نظر من بعیده.
به نظرم صبانت باید حداقل یه اطلاعیه و خبری درباره این مشکل بدهد. پشتیبانی هم که خوب یاد گرفته در این مواقع چی پاسخ بده!![]()
آقا این دیگه چه وضعشه
اینا آمدن ریزمصرف رو بهتر کنند یا خرابش کنند که الکی حجم کم کنه؟
(320)از اون 665 مگ که کم کردند : 440 مگش از ساعت 2 تا 3 بوده که ماله شبانه هست
(321)این 1800 مگی هم که کم کردن دیگه واقعا" خنده داره اصلا" نیاز به توضیح نداره
(322)این 500 مگ هم که زدن 200- 300 مگ رو در ساعات غیر شبانش مصرف کردم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر شب تا صبح بیدارم و میبینم چقدر در چه بازه ای مصرف کردم
کسی از دوستان شماره پشتیبانی مشهد رو داره؟
Last edited by shs2008; 23-01-2013 at 17:03.
دو نقطه : ها رو پاک کنی نمیان دیگه
چی عجب دوستان پیدا شدند ! شما نماینده فروش خودت رو که توی پنلت شمارش رو زدهکسی از دوستان شماره پشتیبانی مشهد رو داره؟
ولی نمایندگی اصلی شماره اش این هست
6047400
===
بر پدر مادرشون لعنت من الان دیشب نتونستم دانلود کنم دیگه چون حجمم تموم میشد ! امروز هم تا همین الان که پیگیری کردم همش گفتن تهران تهران !
ای مرگه تهران درد تهران من لینک هام رو لازم دارم شدید
الان امشب هم نمیتونم دانلود کنم چون فردا کار تمومه
نکته دیگه فردا آخر هفته است یعنی هیچ غلطی علنا نمی کنند و چون خبردار بشین هفته بعد هم صبانت نمایشگاه اینا داره یعنی اینکه اینقدر سرشون شلوغ میشه که هیچی دیگه
خودشون رو بیار باقالی بار بزن
دوستان تهرانی باید پیگیر باشند بیشتر شما به نمایندگی مرکزی دسترسی دارید بگین اقلا چی میگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)