بستگی به نوع استفاده از اینترنت داره ..اگه برای بازی یا کارهایی که پینگ میخواد لازم داری برو حسابگر بعد از اون پارس و صبانت ،های وب و ....
اگه دانلود میخوای نامحدود مخابرات و یه زمانی اسیاتک هم دانلود خوب میداد الان نه
بستگی به نوع استفاده از اینترنت داره ..اگه برای بازی یا کارهایی که پینگ میخواد لازم داری برو حسابگر بعد از اون پارس و صبانت ،های وب و ....
اگه دانلود میخوای نامحدود مخابرات و یه زمانی اسیاتک هم دانلود خوب میداد الان نه
نخیر سایت نارنجی رو اگه باز کنین سمت چپ تبلیغش رو مـیـبـنـین که زده ویژه سراسر کشور!![]()
اگه آسیاتکه، باید گفت فعلا افتضاحه... 256 سرعتش 20 میچرخه
با یه تبلیغ نمیشه که !! برای فعالیت کشوری باید در شهرها نمایندگانی داشت که تجهیزات سخت افزاری رو در مراکز مخابراتی اون شهر نصب و کنترل کنند به صورت دائم ...
این هنوز در تهران دفتر نداره انگار!! .... باین اوصاف نمایندگی اسیاتک هم از سرش زیاده (حتی سایت درست و حسابی هم نداره!! یعنی از حسابگر ما هم داغون تره این...)![]()
حسابگر اوضاش بد نبود تا این چند روز
خیلی قبل تر از مخابرات سیستم پرداخت آنلاین رو آورد
فقط این چند روزه پینگش بیشتر شده
پس کدوم شرکت برا گیم خوبه؟چه سرویسیش؟
من شنیدم حسابگر خوبه ولی فرق بین سرویس کم مصرف و اداری و اینا چیه؟
Last edited by shooter09; 01-08-2013 at 01:39.
بازی آنلاین کلا با سرور خارجی نمیشه.... هر سال.بد تر.از پارسال!!!!
سال 90 که از.مخابرات گرفتم پینگ آنلاینم 300، سال 91 حدود 500 امسال هم که کلا قرمزه! و نمیشه پلی کرد یعنی +600
من توی سرورای ایرانی بازی میکنم و با کنسول
نتی که بشه باهاش هاست گرفت رو باید از کدوم شرکت بگیرم و کلا پینگش با داخل کشور بیشتر 30 40 نباشه؟
در مورد بقیه شرکتا نظری ندارم، چون هر روز یه جوره
آسیاتک امروز از 2 سرور داخلی یکی 90 بود و یکی 240
صبانت هم یک هفته میشه که قاط زده! البته چیزی که زیر دست این بچه های مخابرات کرمانشاه باشه... !!!! تا همین الانم سالم بود جای تعجبه
میگن های وب و پارس فعلا خوبه!
خاک بر سر هر کی که از مخابرات اینترنت میگیره
پولش جیبه این اقا میره پولتو بندازی دور ندی به این خود ارضا از بس زدده کور شده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)