فعلا در اصفهان فن آوا بهترین گزینه هست چه برای اینترنت نامحدود و چه برای محدود ...
اینم سایت نماینده اصفهان فن آوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا در اصفهان فن آوا بهترین گزینه هست چه برای اینترنت نامحدود و چه برای محدود ...
اینم سایت نماینده اصفهان فن آوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ترافیکمون تموم شد میشه وارد سامانه شد و ترافیک خرید؟
یا نه باید مواظب باشیم قبل از تموم شدن ترافیک بریم بخریم؟وگرنه مجبوریم با دیال آپ بریم و ....؟
وقتی تموم شد هم میشه خرید
برای انصراف طرح زرین در کاشان باید به کجا مراجعه کرد؟؟؟؟ مرکز مخابراتی ؟؟؟؟یا دفتر خیابان بهشتی؟؟؟؟؟
قبلا هم دفترخیابان بهشتی انجام میداد و هم طبقه دوم مخابرات مرکزی (خانم محمدی)
الان چند روز پیش خودم رفتم مخابرات مرکزی و انصراف دادم نمیدونم دفتر خیابان بهشتی هم انجام میده یا نه
با تشکر
دوستان قیمتهایی که برای طرح کمپین زده شده ماهیانه است یا سالانه؟
یعنی مثلا اگر من طرح 2 مگ با 3 گیگ حجم را با قیمت 14 تومن بگیرم باید هر ماه این مبلغ را بدم یا نه؟
و یه سوال دیگه اینکه، 2 گیگ حجم رایگان را هر ماه میده یا فقط همون بار اول میده؟
ماهیانه. هر ماه اون دو گیگ رو به اضافه حجم اصلی میده.
برای انصراف حضور مالک خط تلفن لازمه؟؟؟؟؟؟؟چون من زمان دریافت طرح زرین کپی کارت ملی خودم رو دادم نه مالک خط تلفن را
سلام
عذر میخوام من اگه طرح 5 مگ تابستانه رو فعال کنم شبانه رایگان داره و اینکه آیا واقن مودم وای فای رایگان میدن
هزینه روی قبض تلفن که نمیاد ؟ هزینه کل سال رو باید یجا پرداخت کرد یا اینکه ماهانه هم میشه پرداخت توی قسمت تعرفه ها حرفی از انتخاب سالانه نبود و هزینه همون 19 تومن حدودا بود
و اینکه دوستان کسی گرفته این مودم های رایگانشون رو ؟
خیلی ممنون ومتشکر
طرح پنج مگ شبانه رایگان نداره
مودم رایگان میدند
برای پیش پرداخت مراجعه کنید به مخابرات،هم میتونید یکجا پرداخت کنید و هم ماهیانه بر روی قبض
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)