بعضی وقتا بدجوری از ترافیکم کم میشه حتی برنامه ی du meter هم ثبت میکنه با اینکه update ویندوز و آنتی ویروس خاموشه . علتشو چطور باید بررسی کنم ؟ ویندوزم سونه و مودمم هم کابل شبکه داره.
بعضی وقتا بدجوری از ترافیکم کم میشه حتی برنامه ی du meter هم ثبت میکنه با اینکه update ویندوز و آنتی ویروس خاموشه . علتشو چطور باید بررسی کنم ؟ ویندوزم سونه و مودمم هم کابل شبکه داره.
سلام
من سرویسمو واسه 1 سال یا 6 ماه گرفتم ولی فقط واسه احتیاط پوله 1 ماهشو دادم،حالا بخوام پس بدم جریمه داره؟چقده میشه؟
سلام من شاتل 128 سه ماهه 6 گيگ گرفتم 31100 در مشهد هنوز 20 روز نشده 4.5 گيگم رفت تو مشهد نامحدود 128 يا 512 ماهي چقدر هزينه داره و آيا مخابرات ارزونتره يا شركتهاي ديگه بعد ميشه براي كاربر خانگي با قيمت مناسب از مخابرات نا محدود گرفت يا نه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين
من فکر کنم مخابرات توی محلتون نامحدود بده.256 - 12500 تومان هست.
از من نصیحت اینترنت با محدودیت حجم همش اعصاب خوردیه.
دانلود منیجر هم نصب دارید .... ؟؟؟
یک برنامه فیروال نصب کنید و ببینید چه نرم افزاری داره از اینترنت استفاده می کنه
سلام ، من يكي از دوستام تو محلاتي ميخاد ADSL بگيره ، ميخاستم بدونم كدوم شركت پيشنهاد ميشه ! تنها چيزي كه مهمه كيفيت و ثبات كيفيتشه، پينگ هم مهم نيس ، قصد فقط وب گرديه ، دانلود هم نداره . ( سرعت خوب و ثابت )
لطفا نحوه ساخت کانکشن ADSL توی ویندوز ایکس پی رو بگید؟
و آیا نیاز به وارد کردن ای پی هم داره؟
با سون راحت وصل میشم ولی سیستم ایکپی یکی از دوستام وصل نمیشه
مودم D-link
ADSL هم مخابرات
ممنون
ساخت کانکشنش مثل همون دیال آپه فقط تو این مرحله که عکسو گذاشتم باید گزینه دومو انتخاب کنیدلطفا نحوه ساخت کانکشن ADSL توی ویندوز ایکس پی رو بگید؟
و آیا نیاز به وارد کردن ای پی هم داره؟
با سون راحت وصل میشم ولی سیستم ایکپی یکی از دوستام وصل نمیشه
مودم D-link
ADSL هم مخابرات
ممنون
![]()
ببینید اون 128 یا 512 یا 1 مگ و ... الکیه یعنی بسته به شرکت های مختلف فرق داره.واسه رقابت همشون از سرعت اسمی بیشتر میدن!
واسه من 128 هستش که در اصل باید 16 کیلو باشه که گفتم حداقل 50 هستش و حداکثر 110.
فکر کردم کشور ترکمنستان!!!
کلا نامحدود سرعتش کمتر از محدوده.من شمالم دوستان میان میگن ولی الان وقت امتحاناس کمتر میان
نامحدود سرعتش کمه ولی محدود نه
اولا زنگ بزن از خودشون بپرس
بعدشم اینکه چجوری پول 1 ماهو دادین ولی 6 ماهه گرفتین؟؟!
مخابراتو به نظرم بیخیال شین کلا
چون شنیدم قیمتش خوبه ولی سرعتش در حد 30 کیلو هستش
مشهد باید سرویس دهنده های خوبی داشته باشه سرچ کن یه شرکت خوب پیدا کن
128 6 گیگ 3 مااااااه 31000 تومن چه خبره. خدا به ما رحم کرده تو شمال 128 8 گیگ در ماه گرفتم 23000 تومن!تازه نامحدودشم سرعت 30 میده 15500 تومن!
خوب داداش حجمشو زیاد بگیر خیالت جمع دیگه
ببینید اینترنت محدودیت حجم بالا در ماه بگیرین مثلا 8 گیگ در ماه که خیالتون جمع باشه میتونید بیشتر تو خریداتون صرفه جویی کنید تا پول adsl بمونه!
دوستان نظرتون در مورد اینترنت 2مگ شهراد چیه؟
کلا شهراد سرعتش واقعی هست؟شبانه روزانش یکیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)