فکر کنم اگه برای زیست کتاب خیلی سبز رو بخونی خوب باشه![]()
فکر کنم اگه برای زیست کتاب خیلی سبز رو بخونی خوب باشه![]()
زیست انتشارات خیلی سبز نسبت به بقیه کتابهای بازار بهتره، میتونی اون رو بررسی کنی. موفق باشی
سلام.من کتاب دیفرانسیل نشر الگو چاپ 89 رو خریدم.میخواستم بدونم رمزینه بهتره یا نشر الگو؟
فایل پی دی اف کتابهای دبیرستان را چطوری می تونم تهیه کنم؟اینایی که تو نت پیدا میشه هیچکدوم رمزشون یا سرتیفیکیتشون کار نمی کنه
سوالتون؟؟؟
ببین من هندسه مبتکران گاج سفید و خیلی سبز و دریافت رو دارم دریافت از همشونه بهتره هیچ شک نکن
در ضمن گاج سفید خیلی سطحش بالاستبرای اونایی که به فکر المپیاد یا درصدر 100 هستن
تست هاش هم اکثرا تالیفی و المپیاد های جهانی کلا سراع هندسه گاج نرو
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
هیچ شک نکن که رمزینه بهترینه فقط کافیه یک صفحه ش رو مطالعه کنی
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
سایت رسمی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان...
یه کتاب میخواستم واسه انگلیسی پیش دانشگاهی (واژگان) که خیلی پر حجم نباشه و قبلش بخونم بعد برم تست لغت بزنم....مثلا Word Focus گاج خیلی حجیم و بیخوده(نظر من)...بعدش ترجیحا خود این کتاب خیلی تست نداشته باشه...0به اندازه کافی کتاب تست خریدم!)
یه کتاب هم میخوام واسه گسسته که بعد اینکه از رو فار خوندم و تستای خودشو زدم و بعدش پله ی دوم این کتابی که شما میگید (!!!) رو واسه دوره قبل آزمون بزنم....
یه کتاب انگلیسی هم میخوام (ترجیحا فقط پیش) که به زبون ساده و در سطح متوسط واسه یه دانش آموز متوسط توضیح داده باشه...چون یکی از دوستام سوال کردم ازم چی بگیرم....راستی هم قواعد هم لغت باشه بهتره و اینکه خیلی رو تست هم تاکید نداره...
در مورد کتاب زبان بیاد بگم که با این مشخصات شما فکرنکنم پیدا بشه
همینجوری با این حجم زیادشون اغلب درسنامه کامل ندارند بازهم گاج خوبش هست حالا ....
1.خیلی سبز
2. 8000 گاج
3. مهروماه
و دیگر هیچ!!
مهر و ماه عالیه
● مرور كامل تمام مباحث انگليسي كنكور
● شامل كاملترين و مهمترين مجموعهي لغات هر درس به همراه مترادفها، متضادها، واژههاي همخانواده، واژههاي متشابه و همآوا و ...
● مرور ساده و روان مباحث گرامر همراه با تست نمونه به منظور تثبيت آموختهها
● آموزش پاسخ به تستهاي Cloze در 10 مرحله
● فرآيند پاسخگويي به تستهاي Reading بدون نياز به دانستن همهي لغات يا ترجمهي لغت به لغت
● شامل آزمونهاي درس به درس و 21 آزمون جامع منتخب از كنكورهاي سالهاي اخير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)