اقا چجوری میشه داور رو تو محوطه جریمه گول زد؟
دوست عزیز اگه از من می شنوید باید این پچ مخصوص 1.40 رو نصب چون فقط اسمش اینه و پره باگ هست و کیت روش کار نمیکنه .
شما منظورتون از اپشن فایل اونی نیست که توی سیو ایجاد میشه اگه اونه بگید تا براتون ماله خودم اپ کنم و امتحان کنید و اگه میشه یکی از این اپشن هایی رو که میگید کار نمیکنه رو در اختیارم بذارید و ببینم و امتحانش کنم که چه دردی داره .
عزیز شما اینو از اول بگید دیگه ...این ارور رو حتما توی بازی موقع ای که می زنید بره توی بازی این طوری هست .
اگه اینوتوری هست باید شما cvof مربوط به پچ 1.40 رو دان کنید و در مسیر نصب بازی در فولدر img کپی کنید .
این هم لینکش :
دوست عزیز اگه فبلا مو قعی که داشتید این پچ رو دان می کردید و لینکشو داه بودم کنار اون لینک این فایل رو هم داده بودم تا دان کنید اون موقع هم براتون توضیح دادم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال شما اینو دان کنید تا مشکلتون حل بشه .
اگه سوالی بود ما در خدمت شما هستیم .
سلام من بازی میکنم تصویر بد جوریه قبلا این طور نبوده
این گزینه رو چطوری روشن کنم:::: WAIT FOR VSYNC
؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظور شما افتادن زمین و گرفتن پنتالی از داور هست یا می خواید اونو فریب بدید باید این کار ور بکنید .
دکمه های r1+l1+l2 رو بگیرید البته از چپ به راست
شما باید اول دکمه ی r1 رو بگیرید .
میخواستم بدونم ما هم بین هر بازی توی مستر لیگ Regulate Condition میکنید؟
من خودم به شخصه چون وقتی این کارو کنی خستگی بازیکن بیشتر میشه خیلی کم (هر 2-3 بازی در میون 3-4 تا بازیکن) استفاده میکنم
شما ها چی اصلا این کار رو میکنید؟
البته اسم این کار رو فریب دادن نمیشه گذاشت چون داور همیش تشخیص میده و در همه ی حالات (چه موقعیت خطرناک باشه چه نباشه)اگه منظور شما افتادن زمین و گرفتن پنتالی از داور هست یا می خواید اونو فریب بدید باید این کار ور بکنید .
دکمه های r1+l1+l2 رو بگیرید البته از چپ به راست
یه کارت زرد میزنه تو صورتت
من توي مستر ليگ 28 بازيكن دارم كه 22 تاشون رو بازي ميدم يك در ميان يه بازي 11 نفر و بازي بعدي 11 نفر ديگه بازي مي كنن و 6 بازيكن بقيه هم هر بازي 3 تاشون رو براي هر تيم تعويض مي كنم گه گاه هم Regulate Condition رو واسه تفريح ميزنم
من اول فصل چند تا بازیکن تاپم رو با بازیکنهای لک و لوچ زنیت (سن پترزبورگ) عوض کردم تازه کلی پول هم بهش دادم
الان شاخ شده.کلا اول فصل یه تیم رو انتخاب میکنم و چند تا بازیکن میندازم توش تا شاخ شن(خیلی حال میده)
به خاطر همین هیچ وقت دو تا تیم اماده ندارم
جالبه گزارشگر pes2009 یکی از گزارشگران لیگ برتر انگلیسه .دیروز بازی آرسنال -منچسترو گزارشگری میکرد.(شاید اینجا فقط من نمیدونستم :43![]()
اتفاقا منم ميدونستم.چند وقت پيش بود بازي ليورپولو داشت گزارش ميكرد.منم تعجب كردم ديدم
اتفاقا منم ميدونستم.چند وقت پيش بازي ليورپولو داشت گزارش ميكرد.منم فهميدم تعجب كردم
اتفاقا منم ميدونستم.چند وقت پيش بازي ليورپولو داشت گزارش ميكرد.منم فهميدم تعجب كردم
دوست عزیز
من تا بحال بارها و بارها تونستم با اینکار داور رو فریب بدم و خطا یا پنالتی بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)