هفت خان رستم رو باید طی کنید
حضوری برید دفتر خیابون امام، اونجا باید توضیح بدید مشکلتون رو
قبلا چندنفر از دوستان همین مشکلو داشتن ولی به سادگی حل نشد
هفت خان رستم رو باید طی کنید
حضوری برید دفتر خیابون امام، اونجا باید توضیح بدید مشکلتون رو
قبلا چندنفر از دوستان همین مشکلو داشتن ولی به سادگی حل نشد
داداش من زنگ زدم 2020 گفت اگه تا 2 روز دیگه درست نشد برو خیابان امام جیکار کنم ؟ فردا برم ؟
شما فردا برو. یه بار به 2020 زنگ زدم که مک رو ریست کنن تا از یه مودم دیگه استفاده کنم. طرف 5 دقیقه معطل کرد تا بالاخره گفت که موفق شد ولی آخرش بهم گفت تا یه ساعت دیگه درست میشه!
در کل کارشون زمان خریدنه و تا پیگیر نباشین اونا کاری نمی کنن
منم همین مشکل رو داشتم که 2020 نتونست بصورت تلفنی حل کنه ! برو خیابان امام پیگیر شو ، اینم بگم الکی بهونه آوردن مجال نده بهشون ، با یه تلفن از طرف رئیس اون بخش با مرکز مخابرات منطقمون سه سوته حل شد !
دوستان من دو سه روزیه قطعی زیاد دارم ، چراغ ADSL چشمک میزنه و طول میکشه تا مجددا وصل بشه ، مودم هم عوض کردم از اون نیست ، شما چطور ؟!
اره قطعی زیاده. وصلم نمیشه
سلام دوستان مشکلم درست شد شما با دانلود منحیر چند سرعت میگیرید ؟
بین 500 تا 600 کیلوبایت ! شبانه روز ، تقریبا ساعتی 1.8 گیگ برمیداره ! شبانه هم همینطور !! فرهاد ببین شبانه شما هم دانلودت هر از تقریبا 20 ثانیه یکبار سرعتش 0 میشه و دوباره اوج میگیره ؟ از وقتی که 5 مگ گرفتم این مشکل رو دارم . در 2 مگ چنین مشکلی نبود .
اینم بگم کیفیت اینترنتی که در سرعت 2 مگ ارائه میدن بیشتر از 5 مگ هست ! از لحاظ وبگردی با PC و موبایل میگم ولی دانلود 5 مگ عالیه
Last edited by saeed774; 08-12-2014 at 14:04.
سلام،
من الان از پارس آنلاین سرویس دارم و به دلیل حذف دانلود شبانه می خوام isp عوض کنم. برای دانلود شبانه کدوم isp رو پیشنهاد میدید؟
سعید هنوز امتحان نکردم امشب میکنم
یه چیزم بگم سرعت دوستم که 1 مگ هست وقتی به مودم اون وصل میشم با وای فای رو گوشیم حیلی عالیه اما ماله من که 5 مگ هست خیلی ضعیفه رو گوشی مشکل از مودم هست ؟ البته ماله اون مخابرات نیست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)