نمونه از دیاگرام های متن ، توالی و فعالیت رو که ماله همون سیستم داروخونه هست برات می زارم که خیلی واضح هست :
البته این نمودارها با نرم افزار رشنال رز طراحی شده:
نمونه از دیاگرام های متن ، توالی و فعالیت رو که ماله همون سیستم داروخونه هست برات می زارم که خیلی واضح هست :
البته این نمودارها با نرم افزار رشنال رز طراحی شده:
سلام
خیر ... تربیت بدنی کلا یک واحده اونم عملی .... درس هایی که واحد عملی داره حتما باید کلاسش رو شرکت کنید ....
مخصوصا درس تربیت بدنی ....
دوستان من مجبور شدم این ترم مدار الکترنیکی رو خودخوان بردارم
ترم قبل مدار الکتریکی رو شانسی پاس کردم
میخوام براش کلاس خصوصی برم.نمیدونم به نظرتون برم؟کجا برم که قیمتش خوب باشه؟
درس سختیه ؟ خود کتاب رو بخونید دیگه اگر فرصت دارید واسه چی کلاس میرید ؟ از معماری این ترم ما سخت تره ؟ ( البته فکر کنم شما پاس کردید )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا ما 2 اردیبهشت امتحان نظریه داریم ... 11 فصل ... میانگین باید 3 فصل بخونیم هر هفته![]()
تو کلاسش چی میگن حالا؟
آخه کلاسش تو دانشگاه نیست ظاهرا و تو یه مجموعه ورزشیه اگر اشتباه نکنم.
من که تا حالا سر کلاسش نرفتم. امروز برای اولین بار میخوام برم.
والا چیز خاصی نمیگن ... حرکات کششی و دو رفتن و ......
تربیت بدنی 2 هم معمولا فوتبال یا بسکتبال و یا والیبال بازی میکنن ....
+
سرآخر هم یه امتحان عملی گرفته میشه
باتوجه به شروع مهلت حذف اضطراري از تاريخ 04/02/92 از مسير زير نسبت به انجام مرحله مذكور اقدام نماييد:
ثبت نام => حذف اضطراري =>حذف اضطراري
شايان ذكر است مهلت حذف اضطراري در تاريخ 11/02/92 به اتمام خواهد رسيد.
معماری رو پاس کردم.البته پیش نیازش مدار منطقی رو خیلی خوب بلد بودم
کسی این درس رو پاس کرده؟
کسی از پرداخت قسطی شهریه استفاده کرده تا حالا ؟
اگر آره ، خوهشا بگین چطوره ؛ با پرداخت اولین قسط ، کارت ورود به جلسه امتحان قابل دسترس میشه ؟
سلاممرحله اول : پرداخت حداقل ۵۰% بدهی (اعم از بدهی ترم های گذشته و شهریه ترم جاری)
مرحله دوم : تسویه مابقی بدهی به ترتیب قبل از تعیین محل آزمون – حذف اضطراری – رویت نمرات میان ترم – و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون
یک هفته پس از پرداخت شهریه در مرحله دوم ، امکان برخورداری از خدمات آموزشی از طریق سایت گلستان را خواهی داشت.
با توجه به این توضیحات ؛ با پرداخت اولین قسط ، کارت ورود به جلسه در دسترس نیست !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)