تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 806 از 905 اولاول ... 306706756796802803804805806807808809810816856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,051 به 8,060 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من تیبا مدل 94 دارم
    این چراغ چک ماشین من برای بار هزارم روشن شد! قبلا سنسود میل بادامکش رو عوض کردم و اصلی انداختم که مشکل حل شد و الان ماشین دور بالای 4000 هم میره اما تو دنده یک و دو کپ داره یعنی پدال رو که. فشار میدم ماشین با تاخیر شتاب میگره
    دیاگ زدم و خطای گرمکن سنسور اکسیژن پایین. میده! بنظرتون دلیل کپ کردن همینه یا همه اینجورین ؟ یجا خوندم سنسور اکسیژن پایین فقط برای چک کردن کارکرد کاتالیزور هست و ربطی به مصرف و شتاب نداره !
    چندتا عکس هم از پارامترا گرفتم
    پاشش سوخت و خلا منیفولد درسته ولی سنسور اکییژن بالا و اوانس رو نمیدونم که باید چطور باشه
    اگر تازگیا دیاگ زدید حتما نظر بدید
    n
    mk
    v
    Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
    سلام
    گرم کن سنسور اکسیژن تنها وقتی که موتور سرد هستش کارایی داره. وقتی موتور گرم بشه، سنسور اکسیژن به خاطر دمای بالای اگزوز خود به خود گرم میمونه.
    پس اگر مشکل شما با گرم شدن موتور از بین نمیره، ربطی به این قضیه نداره.

شما سر باطری ماشین رو یک شب تا صبح بردارید، ببینید مشکل موقتی رفع میشه یا نه؟؟
    دریچه گاز رو باز کنید و چک کنید که حتما تو حالت آزاد بودن پدال گاز، دریچه گاز کاملا بسته باشه. اگر اینطور نبود با پیچ بغل دریچه گاز، می تونید زاویه دریچه گاز رو کم کنید تا کامل بسته بشه.

2. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من تیبا مدل 94 دارم
    این چراغ چک ماشین من برای بار هزارم روشن شد! قبلا سنسود میل بادامکش رو عوض کردم و اصلی انداختم که مشکل حل شد و الان ماشین دور بالای 4000 هم میره اما تو دنده یک و دو کپ داره یعنی پدال رو که. فشار میدم ماشین با تاخیر شتاب میگره
    دیاگ زدم و خطای گرمکن سنسور اکسیژن پایین. میده! بنظرتون دلیل کپ کردن همینه یا همه اینجورین ؟ یجا خوندم سنسور اکسیژن پایین فقط برای چک کردن کارکرد کاتالیزور هست و ربطی به مصرف و شتاب نداره !
    چندتا عکس هم از پارامترا گرفتم
    پاشش سوخت و خلا منیفولد درسته ولی سنسور اکییژن بالا و اوانس رو نمیدونم که باید چطور باشه
    اگر تازگیا دیاگ زدید حتما نظر بدید
    n
    mk
    v
    سلام
    دوست عزیز سوکت سنسور اکسیژن رو بکشید و تست کنید ببینید کپ کردن حل شده یا نه

4. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز سوکت سنسور اکسیژن رو بکشید و تست کنید ببینید کپ کردن حل شده یا نه
    سلام. بله هر دو سوکت رو کشیدم و تفاوتی نکر غیر اینکه موتور کمی نرمتر کار میکنه و دور موتور هم دیر پایین می یاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    گرم کن سنسور اکسیژن تنها وقتی که موتور سرد هستش کارایی داره. وقتی موتور گرم بشه، سنسور اکسیژن به خاطر دمای بالای اگزوز خود به خود گرم میمونه.
    پس اگر مشکل شما با گرم شدن موتور از بین نمیره، ربطی به این قضیه نداره.

شما سر باطری ماشین رو یک شب تا صبح بردارید، ببینید مشکل موقتی رفع میشه یا نه؟؟
    دریچه گاز رو باز کنید و چک کنید که حتما تو حالت آزاد بودن پدال گاز، دریچه گاز کاملا بسته باشه. اگر اینطور نبود با پیچ بغل دریچه گاز، می تونید زاویه دریچه گاز رو کم کنید تا کامل بسته بشه.
    ممنون از شما
    این مشکل همیشگیه به گرم شدن و سرد شدن ربطی نداره.
    دریچه گاز هم یه بار باز کردم که مشکلی ندیدم البتخ خیلی خیلی کم باز بود
    سرباتری رو شب تا صبح کشیدم. و شمع و فیلتر هوا هم نو خریدم. شمع رو دقت کردم همون کد معادل که کارخونه پیشنهاد کرده بخرم با کد RFN52LZ که برابر کد 8 بوش هست
    یه چیز دیگری که هست پمپ بنزین. صدای جیغ میکشه مخصوصا تو جاده سرعت بالا
    تو حالت در جا هم چند دقیقه یکبار یهو دور موتور میوفته که فکر میکردم. فن روشن میشه پیش میاد اما ربطی به روشن شدن فن نداره!
    دوستان ببخشید طولانی شد ولی یه چیزی که خوندم خرابی پتانسیومتر دریچه گاز هست که دیاگ نمشون نمیده و یادم رفت بگم تستش کنن. خودم اهمتر خونه دارم اگه میشه نحوه تستشو بگید
    با تشکر از همه

Last edited by aalpsat; 02-04-2017 at 12:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

یکی از دلیلهای کپ کردن , خرابی سنسور دریچه گاز هست
    فیشش رو بکشین و رانندگی کنین ببینین بدتر شده یا بهتر
    salam hatman anjam midam va natije ro migam
    Last edited by aalpsat; 02-04-2017 at 13:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

علت اینکه گفتم سر باطری رو چند ساعت بردارین، این بود که خودم مشکل مشابه تو پراید داشتم و آخر دیدم با این روش تا مدتی خوبه. ولی بعد مدتی دوباره خراب میشه و اشکال از برنامه ای سی یو بود.
    ولی با تنظیم دریچه گاز به روشی که گفتم، تا حدی برطرف اش کردم.

اون یک کم که دریچه گاز باز هستش هم تنظیم اش کنید تا کامل بسته بشه. ممکنه تاثیر داشته باشه.
    شمع اگه نور پیدا کردی خیلی عالی هستش.
    پتانسیومتر دریچه گاز تو دیاگ نشون میده. همون زاویه دریچه گاز که توی عکس 0 یا 0.5 نشون میده، پارامتر خود پتانسیومتر دریچه گاز هستش. وقتی دیاگ زدی اگر مشکلی داشته باشه با باز و بسته کردن دریچه گاز و خوندن اون زاویه میشه متوجه مشکل ( یا تاخیر ) اون شد.

یادت باشه که خیلی از موارد بی دلیل قطعات انژکتور ( استپر موتور، پتانسیومتر دریچه گاز و سنسور اکسیژن ) بی دلیل توسط تعمیرکار ها عوض میشه. هیچ وقت به حرف تعمیر کار اعتماد نکن.

9. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    آقا محمد از اینکه وقت گزاشته و پاسخ می دید بسیار سپاسگزارم

سر سیلندر کامل تازه عوض کردم ؛ قبل از تعویض سرسیلندر همین حالت بود و الانم که سرسیلندر نو هستش همین حالت لرزش در دور 2500 RPM هست .

زمانی که دور موتور رو 2500 هست کلاچ رو می گیریم ( دنده خلاص ) هیچ فرقی نمی کنه . توی حرکت موتور با دنده 3- یا 4 وقتی کلاچ رو می گیرم و دور موتور رو 2500 هست لرزش کمتر از زمانی که درجا هست می شه اما بازم شیشه عقب خطاش می لرزه ؛ اما به محض اینکه کلاچ رو ول می کنم و موتور با گیربکس درگیر می شه ؛ لرزش شدید تر از زمانی که ایستاده هست می شه .

یعنی در حالت سکون در دور موتور 2500 لرزش کم هست اما بازم هست ؛ چون خط های شیشه عقب می لرزه
    اما در حالت حرکت در همون دور موتور خیلی شدیدتر می شه

اگزوز فکر نکنم ؛ چون تازه سرویس شده ؛ لقی داشت ؛ درست کردم ؛ سنسور اکسیژن هم تازه عوض کردم ؛ گلویی اگزوز هم همین طور

قبل از تعویض دیسک و صفحه اول بدم سنسور ناک رو چک کنند ؟

ممنونم

آقا محمد عزیز

دیسک و صفحه عوض شد . اما بازم لرزش هست .

هرجا بردم ؛ یه دیاگ زدند گفتند مشکلی نداره ؛ اما در کل لرزش و صدا زیاده در حالت ایستاده
    سرسیلندر تازه عوض شده
    اما فقط در دور 2500 لرزش زیاده
    کجا ببرم بگم سنسور ناک رو چک کنند ؟
    ممنون

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا محمد عزیز

دیسک و صفحه عوض شد . اما بازم لرزش هست .

هرجا بردم ؛ یه دیاگ زدند گفتند مشکلی نداره ؛ اما در کل لرزش و صدا زیاده در حالت ایستاده
    سرسیلندر تازه عوض شده
    اما فقط در دور 2500 لرزش زیاده
    کجا ببرم بگم سنسور ناک رو چک کنند ؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    لرزیدن اون خط ها در واقع لرزش آینه وسط ماشینه به احتمال 90 درصد دسته موتور ها قابلیت ارتجاعی و جذب ارتعاش رو از دست دادن و عمرشون به انتها رسیده

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

دوستان سلام

سمند وقتی خاموشه لوله ورودی به رادیاتور رو که فشار میدم از درب رادیاتور هوا خارج میشه، میشه نتیجه گرفت که درب رادیاتور خراب شده؟

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان بنده یه روا مدل 86 دارم.جدیدا وقتی دور موتور روی 2 هزار هست احساس میکنم که خودرو میخواد شتاب بگیره و ول میکنه شبیه حالت ریپ زدن در حال ایستاده با این تفاوت که ماشین در حال حرکته و موقه شتاب گرفتن انگار ماشین میره یه لحظه نمکشه و بازم میکشه.میگیره ول میکنه شتاب رو.در حالت گاز و بنزین هم تفاوتی نداره و این مشکل به صورت خیلی خفیف هست.ممنون میشم راهنمایی کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •