حالا بهترین پخشی که میشه با 160-70 گرفت چیه؟
حالا بهترین پخشی که میشه با 160-70 گرفت چیه؟
اگر میتونی 50 تومن بذار رو پولت یه 7250 کم کارکرده ی تمیز بردار.وگرنه با این قیمت زیاد چیز مناسبی با این وضعیت بازار پیدا نمیشه.
این ولتاژ preout چه تاثیری تو کیفیت پخش داره ؟
سلام به همگی.
آقا من همین چند روز پیش گواهینامه گرفتم
به قول معروف هنوز مهرش خشک نشده
دیروز هم یه پراید معمولی مدل 88 خریدم.
راستش الان 300 تومن بیشتر ندارم،میخوام یه پخش معمولی با یه جفت باند متوسط که صداش از باندای فابریک بیشتر باشه بندازم. حالا اگه راهنمایی کنین چه پخش و باندی خوبه ممنون میشم.
خودم نظرم رو 718 هست،که میگن نیاز به آمپ داره،یه آمپ معمولی که فقط برای یه جفت 718 باشه چی خوبه؟ قیمتش چند میشه حدودا؟
من چند صفحه قبل رو هم خوندم دیدم بعضیا میگن پخش قیمتش 300 و ... هست! راستش یه لحظه پشیمون شدم!
ولی یک ماه پیش یه پخش خوب واسه یکی از دوستان خریدیم 120 تومن! اسمش هم مارشال بود!!!
میخوام بدونم یه پخش که بتونه 718 رو بخونه چقد میشه؟ 718 چقدره؟ اون آمپ هم که گفتم چقدره؟ ممنون اگه زود ج بدید چون فردا میخوام برم بخرم! آخر آخر بودجم هم 350 هست.
با 300 هزارتومن که الان همون پخش فابریکی خود ماشین رو هم نمیشه جمع کرد.
بابا جون نمیخوام که بترکونم
میخوام یه صدایی ازش در بیاد
قصد سیستم جمع کردن ندارم
تو کیفیت پخش زیاد دخلیل نیست در اصل ولتاژی که به آمپ ورودی داده میشه همین preout هست که هرچی بالاتر باشه با آمپ راحت تر مچ میشه و صدای خروجی نسبتا بهتر شفاف تر هست.
سلام مبارک باشه شیرینی گواهینامه و ماشینو رو بعد افطار به همه باید بدی.
بهترین کاری میتونید کنید خرید یه پخش ارزون قیمت هست + یه جفت اسپیکر که فعلا بتونی باهاش یه صدایی بگیرید
تا در آینده بهش آمپ و ساب اضافه کنید
الان پیشنهاد من
DEH-6350SD
با یه جفت اسپیکر SST6.9 سانداستریم هست که فیکس بودجه ی شما میشه تقریبا بعدها هم یه آمپ میتونید بهش اضافه کنید
دیگه این کمترین هزینه برای بستن یه هدیونیت متوسط رو به بالا با یه جفت اسپیکر خوب میتونه باشه
از کنوود هم میتونی انتخاب داشته باشید
Kenwood KDC-U4549 این پخش + یه جفت اسپیکر 6902
دومی به صرفه تر هست
برای اسپیکر لیست قیمت های آدیو سیستم دست حمید جان هست من لیست قیمتایی که دارم یه مقدار قدیمی هست. بیان نزدیک ترین اسپیکر به بودجتون رو بهتون پیشنهاد میدن.
بازم بارها گفتیم به همه ی دوستان مارشال یه پخش چینی و بی کیفیت هست که مغازه داره ها فقط و فقط به خاطر سود این پخشو میارن به مغازه من پخش 60 تومنی یو اس بی خور هم با قیافه ی خوشگل و خیلی شیک دیدم یکی از دوستانم خرید اما موقعی که روشنش کردم و صدا گرفتم داشت حالم بهم میخورد از کیفیت صداش.
راستی یه سری پخش آلپاین هم هست که قیمتشون مناسب هست کیفیت ساخت آلپاین هم که برا همه به رخ کشیده شده است.
CDE- 9874E
CDE-9873Rb
CDE-9870E
CDE-9873E
CDA-9851
CDA-9807
دوتای آخری 220 قیمتشون هست و بقیه بین 150 تا 170 پخش های آلپاین خیلی صدای پر دیتلی تحویلیتون میده
امین جان صدا گرفتن یه مقدار برای ماها تعریف نشده هست انگار
درسته شما میخواین صدابگیرین اما به چه دیتل و شفافیتی؟
در هر صورت پیشنهاد بود بازم هرچی خودتون صلاح میدونید ما اینجا فقط یه مشاور هستیم.![]()
Last edited by mohamad reza_2010; 24-07-2012 at 19:13.
سلام،چشم حتما،شما بیاین این طرفا درخدمت باشیم.
داداش خیلی گلی ممنون از راهماییت،همون دومی رو میرم فردا میبندم،ممنون
سلام خدمت همه دوستان گل.کسی میتونه بهترین کواکسیال و کامپوننت 50 تا 60 وات رو بهم معرفی کنه.تاکید شدید دارم روی 50-60 وات بودنشون.با تشکر از همه اساتید که راهنمایی میکنن بنده رو
با سلام خدمت دوستان و اساتيد
من يك پرايد دارم كه پخش فابريكش چند روزيه خراب شده. بردم تعمير گفتند الكي خرجش نكن از همين ها تو عباسي 35 تومن ميشه خريد.
سوال بنده اينه كه آيا پخشي كه بين 50 تا 100 تومن خوب باشه بگيرم و يا برم يدونه فابريكي خود پرايد را بگيرم؟
اگه لطف كنيد چند تا مدل هم معرفي كنيد ممنون ميشم. (با قيمت لطفاً)
آيا usbخور هم ميشه تو اين قيمتها خريد و يا از خيرش بگذرم؟
خيلي اهل گوش كردن موسيقي نيستم فقط مي خوام يه پخش بخرم.(شرمنده!)
ممنون ميشم پاسخ بدهيد.
Last edited by stochastic; 25-07-2012 at 10:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)